Şimdi Ara

beyler 25 apaçi dövdük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu arada ban danda çıktım selamlar gardaşlarım.antalya atatürk parkında oturuyoduk kayıyoduk skate yani işte bira falan içiyoduk bunlardada artizlik yapıyolar orda elektrikli motorsikletle drift yapıolar burnout falan deniyolar
    en son geldiler sigara varmı dediler ben zaten içiyomda arkadaşlar yok dedi olsa verirdik dediler bu arada onlar 25 kişi falan bizde öyleyiz kalabalıkdı ora her neyse yemeklerimiz geldi yedikişte sigara içiyodu bizimkiler bidaha geldiler varmı dediler yok dediler sonra eleinizdekiler ne ............................ saydı burda sonra bizimkiler üstlerine yürüdü ben de yürü ata dedim bu senin için bi fırsat dedim kaykayları 4-5 kişi yerden aldık yerde 25 den falza kaykay vardı ama bizim yumruğa gıçımız yemedi kaykayaı aldık böyle bi 4'lü.(4 kişi sadece eline kaykay aldı tek sallamada 4 kişi almadım) önüme gelene savurdum 2 sinin burnu yamuldu hastahaneden geldi haber birininde dişi kırıldı bi de gözlüklü vardı onun gözlüğü kırıldı.sonra olaydağıldı hemen yanda polis evi var ama biz kaykayla uzaklaşdık hemen bikaçımızı almışlar soru sorup bırakmışlar.

cool story yazanları kendi haline bırakıyom inanıp inanmamak sizin tercihiniz ama ben böyle bir olay bugün yaşadım.sizinlede paylaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRyldz -- 19 Ağustos 2010; 22:35:57 >

kaykayaı aldık böyle bi 4'lü önüme gelene savurdum

• quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan_007

sakin ol sampiyon yalnız 1 kaykayla 4 adamı aynı anda haklamanı anlamadım

kaykayaı aldık böyle bi 4'lü önüme gelene savurdum

bi kaykayla 4kişi dövmedim 25 kaykaycını arasındandan sadece ben ve 4 başka kişi kaykayla daldı gıçımız yemedi dedim orda

• adam kara murat ın kılıç sallaması gibi kayaky sallıyor..tel sallamada 4-5 kişi pert..

heyecanlı ergen

Muhammed Ali
  • sen benden daha ıyı yazıyormussun

• Ayıp olmasın da bir şey soracağım. 5 kişi tamam, 10 kişi tamam, 15 kişi tamam; 25 kişi nedir yaa? Ben olsam isimlerini unuturum.
    Daha Fazla Göster
  •  beyler 25 apaçi dövdük

Boom boom, bang bang, lie down, you're dead.

Steam: kaan0zer | Origin: ikista | Twitter: kaanoz3r | last.fm: kaan-ozer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

beyler 25 apaçi dövdük

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçresiz bilim adamı

Ayıp olmasın da bir şey soracağım. 5 kişi tamam, 10 kişi tamam, 15 kişi tamam; 25 kişi nedir yaa? Ben olsam isimlerini unuturum.

isimleri napcan
  • _____________________________
    Kendimi biraz öldürüyorum
    Her ilişkide
    Bu aşkla ilgili değil
    Sadece başka bir cenaze töreni..
  • Adam kaykay terk beyler
  • Peki Bizden Ne İstiyorsun ?

Orijinalden alıntı: Engin.K

Aferin size ramazan ayında içki içiyor ve apaçi denen tipsizleri dövdügünüzle övünüyorsunuz sizin onlardan aşagı kalır yanınız nedir ?

haklısın :D

Sendede ne kaykay varmış kitle imha silahı maşallah apaçilerde korkuluk heralde :D

GT:upzsPsn:upzs12
    ESKİŞEHİR

• olm bana o kadar laf ettiniz yazınca hikaye bu ondan da kötü
  • eline koluna sağlık koçum bnim:)

Orijinalden alıntı: Shepard

beyler 25 apaçi dövdük

ADAM SADECE MAKARNA PİLAV VE NOHUTLA BESLENMİŞ.GRAM BEYİN YOK
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.