Bildirim
Beyler :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
15 dakika önce verildi. Yazık israf. -
hahahaha -
Seviye yerlerde Dh de
Birisi Mağara esprisi yapar, birisi kendi kendine triplere girer, birisi laf çakmaya çalışıp kendini rezil eder
Gurcell temizliğin zamanı gelmedi mi ya ?
edit:Konuyu yanlış yere açmışım k.b şoku atlatamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi █Loading... -- 5 Eylül 2014; 16:21:35 > -
Sikayet Butonu benim yetisemedigim konularda sizlerin yonetimi haberdar etmesi icin var. Benim gozden kacirdiklarimi lutfen sizler Sikayet sistemi ile yonetime bildiriniz ki hizlica mudahale edebilelim. -
Galiba kalp krizi geçiriyorum. Sinir krizi de olabilir. Kriz bölümü kesin. -
olum gidin lan -
quote:
Orijinalden alıntı: GurcellOnline
Sikayet Butonu benim yetisemedigim konularda sizlerin yonetimi haberdar etmesi icin var. Benim gozden kacirdiklarimi lutfen sizler Sikayet sistemi ile yonetime bildiriniz ki hizlica mudahale edebilelim.
Bu şikayet listesinde troll seçeneği olsa 10 numara olurdu aslında saçma cevapları şikayet edecek bir seçenek yok gibi -
Duzeysiz Mesaj veya Diger secenegini kullanabilirsin. Troller zaten biliyor. Yoneticilerde bunun farkinda sadece gozden kacirdiklarimiz yuzunden aksaklik cekiyoruz, bunuda Sikayet sistemi ile gidermek gerekiyor fakat uyelerin neredeyse %80 i Sikayet sistemini kullanmiyor. -
quote:
Duzeysiz Mesaj veya Diger secenegini kullanabilirsin. Troller zaten biliyor. Yoneticilerde bunun farkinda sadece gozden kacirdiklarimiz yuzunden aksaklik cekiyoruz, bunuda Sikayet sistemi ile gidermek gerekiyor fakat uyelerin neredeyse %80 i Sikayet sistemini kullanmiyor.
Teşşekürler ilgin içinBu ara pek göremiyorum seni, şikayetlerden keyif yapacak zaman yok sanırım -
Yok hayir, sadece yorum yazacak konu bulamiyorum o kadar :) Arada Mentionlayanda olmasa mesaj bile yazmayacagim. Hele bazi gunler oyle konular goruyorumki neredeyse PC yi kapatasim geliyor. -
quote:
Yok hayir, sadece yorum yazacak konu bulamiyorum o kadar :) Arada Mentionlayanda olmasa mesaj bile yazmayacagim. Hele bazi gunler oyle konular goruyorumki neredeyse PC yi kapatasim geliyor.
Muhabbet konusu falan olsa iyi olurdu. Senin gibi kişilerle görüşemiyoruz seviyesiz konular yüzünden, aktif üyeler mesaj atmıyor eskisi gibi, konuya bakıp çıkıyorlar (Bu forumdaki kullanıcılar:) seçeneği olmasa görmeyeceğiz bile
Not:Mesajları alıntılıyorum umarım rahatsız olmuyorsundur, sen görmeden kaynamasın diye.Neyse artık daha sık görüşürüz diğer seçeneği sayesinde o zaman
-
Şikayet butonunu kullanalım bizde o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X