Şimdi Ara

Beykoz belediyesi kaçak inşaata müdahale etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim evimize yakın bir evde boş bir arsa vardı birisi aldı ve kaçak inşaat yapmaya başladı şuan yeni bitirdi ama inanılmaz çirkef ve pis bir insan mahalle olarak kendisinden bıktık ve çözüm yolu olarak inşaatını yıktırmak istiyoruz ama defalarca kez şikayet edilmesine rağmen,herkesin inşaatını yıkan beykoz belediyesi bu kadına göz yumuyor 2 defa ben 3-4 defa komşular şikayet etti bimerden yazdık dilekçe verdik yok.Tek çare böyle bir usulsüzlüğün yapıldığını duyurmak ama nasıl?Allah rızası için yardımcı olun sürekli kavgadan küfürden terbiyesizlikten bıktık.Bir hukukçu olarak bile çare bulamıyorum.

• kanal d yi ara olsun bitsin benim kapımın önünde bi dükkan vardı çarşı içinde oturuyorum demir vs kesşiyordu sokakta zabıtaya şikayet ettim adam gözümün önünde 100 tl verdi adamın cebine koydu demir kesmeye devam etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

kanal d yi ara olsun bitsin benim kapımın önünde bi dükkan vardı çarşı içinde oturuyorum demir vs kesşiyordu sokakta zabıtaya şikayet ettim adam gözümün önünde 100 tl verdi adamın cebine koydu demir kesmeye devam etti

Arkadaş hakkımı aramak için yırtınmak zorunda mıyım?
  • beykozun hangi mahallesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

kanal d yi ara olsun bitsin benim kapımın önünde bi dükkan vardı çarşı içinde oturuyorum demir vs kesşiyordu sokakta zabıtaya şikayet ettim adam gözümün önünde 100 tl verdi adamın cebine koydu demir kesmeye devam etti

Arkadaş hakkımı aramak için yırtınmak zorunda mıyım?

valla dostum adam hatta arada hala ses yapar sıf zabıtalar para kazansın ay sonunu çıkarsın diye zabıtıya çağrırım hemen gelir 50 tl 100 tl neyse alır gider hatta bunu videoya çekicem cidden video ya çekicem ama sen belediyeye git deki yayına habercilere başvurucam böle iş olmaz de 1 günde yerle bir ederler

• quote:

Orijinalden alıntı: umuttt52

beykozun hangi mahallesi

Riva köyü
  • Arkadaşlar lütfen siz de bimere yazın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beykozda zaten tapulu maliklerin sayısı 200 ü gecmez oraya cok gut planlar var merak etmeyin normalde belediyenin müdahale etmesi lazım enistem kacak cardak yaptı 2 defa yıktılar ustunde fazla durmaya gerek yok plansız evlerin hepsi yıkılacak zaten şehir planlama yapmış biri olarak konuşuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: -OD-

Beykozda zaten tapulu maliklerin sayısı 200 ü gecmez oraya cok gut planlar var merak etmeyin normalde belediyenin müdahale etmesi lazım enistem kacak cardak yaptı 2 defa yıktılar ustunde fazla durmaya gerek yok plansız evlerin hepsi yıkılacak zaten şehir planlama yapmış biri olarak konuşuyorum

Arkadaş şikayet edilen yeri yıkmak zorunda yıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

quote:

Orijinalden alıntı: -OD-

Beykozda zaten tapulu maliklerin sayısı 200 ü gecmez oraya cok gut planlar var merak etmeyin normalde belediyenin müdahale etmesi lazım enistem kacak cardak yaptı 2 defa yıktılar ustunde fazla durmaya gerek yok plansız evlerin hepsi yıkılacak zaten şehir planlama yapmış biri olarak konuşuyorum

Arkadaş şikayet edilen yeri yıkmak zorunda yıkmıyor

Dedigim gibi gayet açık fakat riva için birsey diyemem ben cubukludan bahsediyorum rivayı şimdi gördüm oraya imar geldimiki ? Sizde varmı tapu.

Belediyeye gidip şansınızı tekrar deneyin derim peki imar izni almadığından eminmisiz

• Change.org kampanyasi baslat. Basina yay. En son haber yapildiktan sonra yikarlar orayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

Change.org kampanyasi baslat. Basina yay. En son haber yapildiktan sonra yikarlar orayi.

Kanallara mail attım 1-2 dergiye de yazdım yıktırmak için ne gerekiyorsa yapacağım gerekirse belediye hakkında suç duyurusunda bulunacağım.
  • Merkez 4540 beykoz yönüne ilerliyoruz tamam. Ali ilk kavşaktan sağa sap.

• Beykoz da sen göz boyamalık 3-4 şey yap.Meydanlar güzel eyw.Ara sokaklara yalap şalap asfaltları dök.Kaldırımlar yapıldıktan 2 gün sonra yağmurla dağılsın.Daracık yollar.Her yere saçma sapan binalara izin veriyor.Biz en ufak bir yere beton atmaya kalkınca neymiş su birikiyormuş,neymiş yoldan çalınıyormuş..

Saray yavrusu Parlemento binası gibi belediyeyi yaptırmaya para var..Lafta Beykoza Avm yaptırılmıcaktı.Beykoz konaklarının orda Acr Loft eğlence merkezine izin veriyorsun..İçki fabrikasının şimdiki hali ortda.

Ya kardeşim tamam parti kötülemek değil.Başkasıda aynı şeyleri yapıcak lafımız yok.M.k bi işiniz sağlam olsun ya...(Bütün partiler aynı bk)
  • Orası Riva ve kesin belediye para yiyordur. Mafia abilerin bağlantıları çok oralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

Merkez 4540 beykoz yönüne ilerliyoruz tamam. Ali ilk kavşaktan sağa sap.

Olay yerine yakınız rıza baba

• quote:

Orijinalden alıntı: gkn_1903

Beykoz da sen göz boyamalık 3-4 şey yap.Meydanlar güzel eyw.Ara sokaklara yalap şalap asfaltları dök.Kaldırımlar yapıldıktan 2 gün sonra yağmurla dağılsın.Daracık yollar.Her yere saçma sapan binalara izin veriyor.Biz en ufak bir yere beton atmaya kalkınca neymiş su birikiyormuş,neymiş yoldan çalınıyormuş..

Saray yavrusu Parlemento binası gibi belediyeyi yaptırmaya para var..Lafta Beykoza Avm yaptırılmıcaktı.Beykoz konaklarının orda Acr Loft eğlence merkezine izin veriyorsun..İçki fabrikasının şimdiki hali ortda.

Ya kardeşim tamam parti kötülemek değil.Başkasıda aynı şeyleri yapıcak lafımız yok.M.k bi işiniz sağlam olsun ya...(Bütün partiler aynı bk)

Hocam biz çatı için izin alırken adam bina dikti

• seçimler yanaşıyor birşey yapmazlar..

bu arada kaçak inşaat yapanların alayı acı şekilde acilen ölsün. hakkım varsa harrram zıkkım olsun...
  • seçimler yaklaşıyor kardeş, kimse müdahale etmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.