Şimdi Ara

Beyin mi kişiyi yönetir yoksa kişi mi beyini yönetir ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Peki sizin deneyimleriniz var mı? Kanitlarınız var mı? Siz neleri oldurmak istediniz ve oldurdunuz şuan durumunuz nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 14 Temmuz 2024; 1:30:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • F1SECO kullanıcısına yanıt
    Her insan zaten hayatini bu sekilde yonlendirir. Yapabildiklerim oldugu gibi basaramadiklarimda oldu. Eger birseyi oldurmak istiyorsan püf noktasi o seyin cok istine durarak nolur olsun diyerek degil, olmus gibi kabul ederek oldurabilirsin. Cok ustune durursan eger olmaz. Beyin zorlamaya hic gelmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Olduramadiklariniza inanamadiniz mi hep şüphe mi vardı korku mu vardı?
    Bu arada çok istenenin olmama sebebi korku da giriyor orada işe ondan bence. Beyni zorlamadan değil. Çok istiyor elde edemeyeceğinden ya da kaybedeceğinden korkuyor. Sistem errror

Aynen korku zaten inancini engeller. Beyne birseyi oldurmak icin bucudunuz cok rahat olmali. Gergin, korkulu ve endiseliyseniz istediginizin tersini oldurursunuz, cunku tersine daha cok inanmis olursunuz. Bunuda asmanin yolu var ama ugras ister. Korkuyla yuzlesmek ve aptalca gelen yanlis inanclarin yanlis oldugunu maruz kalarak vucuda ve beyne ogretmek. Beyin buna dirensede surekli tekrarla bu direnci kirilir, kolay is degildir.

Hocam bu arada özel olmazsa yaş ve eğitim durumunuz ne. Ya da meslek. Bu konularla cidden çok araştırma yaptınız mı bilimsel şekilde yoksa bunlar rastgele yazılmış mesajlar mi? Görüşleriniz hiç fena değil. Daha detaylı konuşmak isterim

Yazdiklarim tesadüf degil. Yerli yabanci kaynaklardan yararlandim, dogrulugunu tespit etmek icin denedim. Aslinda cogunu bilincaizce zaten yapiyoruz, farkinda olmadan.

Insan davranislarinin temel sirlari dogada her yerde. Once hayvansal icguduleri hayvanlara bakarak insaninda ozunde aliskanlik sahibi bir hayvan oldugunu gorebilirsin. Hayvan davranislarindan yola cik. Hayvanlarin neyi disladiklarini. Sonra insanlarin ilk caglardanje yasayip genetik atalarimizin ne yasadiklarini neyi hep tekrarladiklarini ve genetik bilgilerin neye gore sekillendigini bir arastir. Ornegin insan dogdugunda sadece yuksekten dusmekten korkar, bu bilgiyle dunyaya gelir, sebebinin agacta yasadigimiz donemler agactan duserek ölen yaralanan ve dusunce vahsi hayvanlara yem olan atalarimiz oldugunu goreceksin.

Diger korkulari insan sonradan ogrenir. Yaptigin davranisla dusuncelerini sekillendirirsin. Tekrarlayarakta betonlastirirsin. Ama degistirebilirsinde, bu noktada beyin karsi cikar, surekli tekrarlayarak kabul ettirerek beyninde yeni dusunceye gire sinirsel aglardan otobanlar insa eder ve bunyollardan elektrik akiminin yani duygu denen seyin duruma gore o yollardan gecmesini saglarsin.

Jordan Petersson ve Jack London okumani tavsiye ederim.

Hocam ben epey bilgi sahibiyim zaten sadece biglili biri ile konuşarak ama laf olsun diye değil harbi bilimsel araştırmalara dayanan bilgili biri ile konuşup pekiştirmek, geliştirmek isterim

O zaman ben sana hocam diyeyim. Epigenetik arastirmacilarin yazilari ve arastirmalarinida okumak gerek. Insan hucrelerinin cevreysine gore kemik veya kas hücresi olusturmasi inanilmazdir. Peki ama bunu neye gore yapar? Bu ayni zamanda insan psikolojisi hakkindada bilgiler verir.

Bizler icimizde koca bir mikro dunya barindiririz. Bruce Lipton adli epigenetikcinin yabanci bir gazetede yazdigi makaledekiler beni cok etkilemisti. Onun yazilarinada goz atmani tavsiye ederim. Bizi biz yapan puzzlenin parcalarini biraraya getirebilirsek insan beyninin ve sinirlarinin sirrini cozeriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 14 Temmuz 2024; 2:9:43 >
    Benim bu işlere ilk ilgim daha lise yıllarında yani 15-16 sene once başladı. Kuantun Düşünce Tekniği, Kuantum vs konuları ile başladı. İşin derinine girince aslında ne kadar mantıklı ve bilimsel olduğunu gördüm. Ama yontemleri yetersiz ve yüzeyseldi. Açıklanamayan kısımları saçma acikliyorlardi. Ornegin adam zengin olmak için olumlama yapıyormuş ama hiç Bi aksiyonu yokmuş beklenmedik şekilde bir akrabasindan miras kalmış... Bu gibi örnekler biraz uçuk. Belki gerçek olabilir ama biraz uçuk geliyor hala.
    Konumuza dönersek bu olayi nasıl daha gerçekçi ve verimli yapabiliriz diye araştırırken aslında gerçekten mümkün olduğunu ve beynimizin de buna hizmet edecek kapasitesi olduğunu farkettim. Sadece düşünmek ile değil. İyi olacağına inanmak ve buna yönelik bir aksiyon yaratmak ile herseyin mümkün olacağına inanmaya başladım.
    Örneğin lüks bir araca ulaşmanın yolu tek bir işten geçmez... gibi.
    Sonuç olarak beyini çözüp, kodlayip kuantumun gerçekten etkisini de arkamıza alıp iyi düşünür enerjimizi yayarsak çok sinirsiz oluruz.

Ve ben şimdiye kadar çok örnek yaşadım bunla alakalı. Fakat son 2 senedir bazı nedenlerden herseyi tersine dondurdum. Çevresel faktörler ve yaşadıklarım sebebi ile modumu bozdum vs vs. Herseyimi kaybettim. Tekrar zirveye çıkmak niyetindeyim.

Kuantum kelimesine biraz tereddütte yaklasirim. Fizigin aciklayamadigi herseyin altina supuruldugu bir kelimeymis gibi gelir bana.

Mutlu ve guzel Hayatin sirri aslinda aliskanliga ve konfora meyilli olan beyni hicbirseye alistirmamak ve
    hipnotize etmemekten gecer. Hayata guvenmek ve uzaktan izler gibi hayati yasamak, ona guvenmekten gecer. Zengin olmak icin olumlama yapmak yetmez, aksiyonda alman gerekir. Zenginlik, kazanan veya kaybeden kisilikte olmak bir dusunce yapisidir. Hangi yapidaysa dusuncelerin ona gore hayatin sekillenir. Bunlar gorundugu kadar basit degil biraz karmasiktir. Bilincaltinda cocukken inandigin ve sonradan unuttugun kucuk bir ayrinti bile tum hayatini olumlu/olumsuz etkiler. Cogumuzun bilincalti bebekken kazandigimiz inanclara gore sekillenir, bu birazda acimasizdir. Cunku ust bilinci gelismemis bir bebek olarak buyudugunuzde alt bilinciniz surekli ust bilince o inanca gore komut verir, bu bilgi yanlis olsa bile. Tek inandigi bu bilgiyle hayatta kaldigidir oyle olmasa bile.

Bebekken her agladiginizda isteklerinizi yerine getirmis aileniz size hayatiniz boyunca en buyuk kazigi atmistir. Buyudugunuzdede aglayarak yalvararak herseyi elde edeceginize inanirsiniz. Buda sizi itici bir insan yapar ve cevrenizdeki herkesi sizden uzaklastirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 14 Temmuz 2024; 2:26:9 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.