Şimdi Ara

***BEYİN DALGALARINI ETKİLEYEBİLEN PROGRAM(BRAİN SOUND STUDİO)***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Brain sound studio özellikleriyle çok ilginç bi program arkadaşlar
    özellikleri ses dalgalarını işleyip beyni etkilemesi yani bir çeşit ses terapisi.
    uykusuzluk,konsantrasyon bozukluğu,rahatlama gibi pek çok şeye olumlu etkisi varmış.
    ÖNEMLİ NOT:
    Hamile ve epilepsi hastalarına önerilmiyormuş

İndirmek için:

http://www.transparentcorp.com/downloads/BrainSoundStudio.exe

Ana sayfa:www.transparentcorp.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 17 Haziran 2007; 17:32:13 >

• ilginc, bi indirip inceleyelim. simdiye kadar gordugum en ilginc paylasimdi. ellerine saglik...
  • saol

ayrıca BrainWave Generator diye bir program da var.

http://www.bwgen.com/
  • Sahiden ilginç... Hemen indirip deniyorum.
    Teşekkürler!
  • Ben brain wave generator programı ile uyku getirme sesini dinlemiştim 2-3 dakika kulaklıkla. çok ilginç oldu. iyice afalladım. zaten o sesler insanı bayağı tırstırıyor.
  • Buna benzer birşey görmüştüm, kulaklık kullanılması zorunluydu, mesela bir kitap okurken dinliyordunuz, parazitli bir ses yayıyordu, kitabı daha iyi anlamanıza yardımcı oluyordu aklınızı sadecce belli bir yere odaklamayı saglıordu, tuhaf olan işe yarıyorduda :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montage -- 14 Haziran 2007; 0:25:55 >
  • sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilginç
  • çok garip bakalım
  • Kulaklık şart mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tniaskrad

Kulaklık şart mı ?

Evet yukarıdaki resimde' dikkat ederseniz kullaklık gereklidir (Use Headphones Required) yazıyor çünkü sesler stereo, sağ kulağa ve sol kulağa farklı frekanslar gidiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montage -- 14 Haziran 2007; 2:11:02 >
  • Kulaklık gerektiren ve gerektirmeyen ayrı seçenekler mevcut programda.

Bu arada, bende kesinlikle işe yarıyor.

Paylaşım için teşekkürler. Böyle bir şeye acayip ihtiyacım varmış meğer.
  • Gerçekten ilginç bi program,yorumlara bakılırsa sonuçta veriyor.Hemen indiriyorum,sağol
  • konsantrason gerektiren işlerle "ders çalışmak kitap okumak.. " işe yarayabilir insanın dış dünyayla bağlantısını kesmesine yardımcı olabilir baya ilginç bi program fakat asıl işi yapan mp3ler değil, mp3 leri winampta çalınca aynı etkiyi göstermiyor gerçektende belki normal şartlarda insan kulagının duyamayacağı kadar farklı frekanslardaki sesleri işleyen bi program fakat bu saatte dinleyince bu acayip sesleri insanın beyni iyice pelte gibi oluyor

• Yukardaki rahatsızlıkların hiç biri yok. Bende nasıl bir etki yapar?

Sakata gelmiyelim sonra??
  • teşekkürler arkadaşlar.
    bişey daha ekliyeyim sadece programın içindeki ses dosyalarını değil kendi mp3 ve müziklerinizi bu programla kullanabiliyosunuz
  • teşekkürler...
  • deneyelim bakalım uyku açıcı bişi varmı kayfe etkisi yapacak

bide dengesizlik etmes demi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KabesTr -- 14 Haziran 2007; 10:39:41 >
  • bağımlılık yapmasın sakın :)
  • Morning wake up diye bir seçeneği var.

Sevdiğin bir şarkıyı listeye ekle ve seçeneği uygula. Fark ettiğini göreceksin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.