Şimdi Ara

Beyblade içerir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

quote:

Orijinalden alıntı: Wüste

quote:

Orijinalden alıntı: Hardstyler

quote:

Hocam işsizlik nasıl bir duygu?

İşssizlikmi bir zamanlar sizde oynamadınızmı bu eski foto arşivimden çıktı ?

Bizler gerçek turnuvalara gidiyorduk yurt içi ve yurt dışı ayrıca o zamanlar derecelerimiz vardı bu oyunda

Eski anılarım canlandı normalde paylaşmam burda

Oynamaz olurmuyum? Leğende kapıştırırdık.Hatta işi abartıp içine su koyardık peşinden annemizden temiz bir dayak yerdik.

Kusura bakmayın not kısmını okumamışım.Bu beyblade'ler fena para ediyor artık haberiniz olsun.

İçine su koymak
    Yalnız değilmişim.
    Ama suyun içinde hemen duruyordu suyu fışkırtıp.

Biz o işi kimse görmeden halletmiştik kuzenlerle.Affet beni babaanne.Onun yağını leğene doldurup beyblade'i öyle çeviriyorduk.

Şaka maka hiçte yavaşlamıyordu.O sıçrayan yağlar hala aklımda.Ahh eski günler ah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hala satılıyor mu
  • Oynayasım geldi şimdi.

• Eskiler.
  • Bizim avmde boyner outlet mağazası var, geçen 16tye gördüm beyblade kutusunu.

• Kirmizi Anka Kuşu

• Wüste kullanıcısına yanıt
    Hll kardeş ne güzrl laf sokuyon ya her başlığa. Aşırı havalısın

• Valla biz ciddiye alıyorduk eskiden turnuvadan 1 gün önce sabahladığımı hatırlıyorum karmamı testlerden geçiriyordum turnuva öncesi dayanıklık süresini tutma atış antremanları vb sonra yedek karmalar hazırlayıp modifiye ederdik :) eee bu oyunda şans felan yok kim daha iyi zemine göre hazınırsa o kazanır karşıdaki rakibinin beybladini iyi bilmek zorundasın ona göre taktik geliştiriceksin.

Beni kinomiya_takao olarak tanır eskiler 2005 yıllında özellikle :D tabi saklanmasalar kimler olduklarını biliyorum forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 15 Haziran 2016; 5:49:25 >
  • quote:

Valla biz ciddiye alıyorduk eskiden turnuvadan 1 gün önce sabahladığımı hatırlıyorum karmamı testlerden geçiriyordum turnuva öncesi dayanıklık süresini tutma atış antremanları vb sonra yedek karmalar hazırlayıp modifiye ederdik :) eee bu oyunda şans felan yok kim daha iyi zemine göre hazınırsa o kazanır karşıdaki rakibinin beybladini iyi bilmek zorundasın ona göre taktik geliştiriceksin.

Beni kinomiya_takao olarak tanır eskiler 2005 yıllında özellikle :D tabi saklanmasalar kimler olduklarını biliyorum forumda

Yav kardeş o plastiklerle ne yurt dışı turnuvası allah aşkına bizi mi koparıyorsun ?

Bu beyblade işine yıllarımı vermiş birisi olarak söylüyorum ki, o plastiklerle anca mahallede arkadaşlarınla turnuva düzenlersin. Taktik atış şekli falan demişsin de , bu oyunda en önemli ve tek önemli nokta beybladein kalitesidir. Bir zamanlar elime hafif metal malzemeden yapılmış, ağırlık merkezi iyi ayarlanmış bir beyblade geçmişti ilk çıktığı zamanlar onu öyle bir yapmışlar ki tuttuğunu sahadan dışarı atıyor. Onu kaybettim sonra da metal malzemeden yapılmış beyblade bulamadım. Nereye sorsam yasaklandı dedi aslı var mı bilmiyorum. Yani demem o ki hangi beyblade daha iyiyse o kazanır. O fotodaki çin plastikleri birbirleriyle kapışırkende şansa hangisi denk gelirse o kazanır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

quote:

Valla biz ciddiye alıyorduk eskiden turnuvadan 1 gün önce sabahladığımı hatırlıyorum karmamı testlerden geçiriyordum turnuva öncesi dayanıklık süresini tutma atış antremanları vb sonra yedek karmalar hazırlayıp modifiye ederdik :) eee bu oyunda şans felan yok kim daha iyi zemine göre hazınırsa o kazanır karşıdaki rakibinin beybladini iyi bilmek zorundasın ona göre taktik geliştiriceksin.

Yav kardeş o plastiklerle ne yurt dışı turnuvası allah aşkına bizi mi koparıyorsun ?

Bu beyblade işine yıllarımı vermiş birisi olarak söylüyorum ki, o plastiklerle anca mahallede arkadaşlarınla turnuva düzenlersin. Taktik atış şekli falan demişsin de , bu oyunda en önemli ve tek önemli nokta beybladein kalitesidir. Bir zamanlar elime hafif metal malzemeden yapılmış, ağırlık merkezi iyi ayarlanmış bir beyblade geçmişti ilk çıktığı zamanlar onu öyle bir yapmışlar ki tuttuğunu sahadan dışarı atıyor. Onu kaybettim sonra da metal malzemeden yapılmış beyblade bulamadım. Nereye sorsam yasaklandı dedi aslı var mı bilmiyorum. Yani demem o ki hangi beyblade daha iyiyse o kazanır. O fotodaki çin plastikleri birbirleriyle kapışırkende şansa hangisi denk gelirse o kazanır.

Biz netten boş konuşmayız senin yaptığın gibi eskiden biz sahada kimin daha iyi olduğunu belirlerdik bba poin iç erkenköyde ayrıca o çin plastiği dediğin beybladeler orjinal ayrıca beybladeler master team oyuncularını gördü istanbul şampionlarını gördü senin karşında BBA POİNT şampion istanbul 2 incisi var :) bide yıllarını vermiş neyin var hangi takımdasın söyle bi bakalım eğer bi takım görmemişsen boş konuşma derecelerini söyle bana
    Derecen yoksa seni ve senin gibileri dikkate almıyorum

1 Türkçe konuşmayı öğren

2 Takım dediginiz 3 4 tane işsiz güçsüz insanın ya da bir kaç çoluk çocuğun bir araya gelmesiyle oluşturduğu topluluklar. Şampiyona dediğin firmaların reklam ve para uğruna veletleri topladığı yer.

Karşınızda annesine pazardan 5 liraya aldırdığı beybladelerle gelen veletler vardı yani. Istanbulda olsam ben de katılırdım.

Dedigim gibi o plastiklerle bir başarı elde etmişsen tamamen şans. Gerçek bir beyblade e karşı ilk temasta yok olurlar. Seni ciddiye almamamin sebebi su. O plastiklerle yurt dışı nda turnuvalara gittim demen. Adam gibi bir beybladein fotosunu atsan bir şey demezdim.

Arkadaş ın şampiyon a dediği ortam şu
     Beyblade içerir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 15 Haziran 2016; 6:40:03 >

• YOLLA HOCAM Bİ TANE BANA
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Biz netten boş konuşmayız senin yaptığın gibi eskiden biz sahada kimin daha iyi olduğunu belirlerdik bba poin içerkenköyde ayrıca o çin plastiği dediğin beybladeler orjinal ayrıca beybladeler master team oyuncularını gördü istanbul şampionlarını gördü senin karşında BBA POİNT şampion istanbul 2 incisi var :) bide yıllarını vermiş neyin var hangi takımdasın söyle bi bakalım eğer bi takım görmemişsen boş konuşma derecelerini söyle bana
    Derecen yoksa seni ve senin gibileri dikkate almıyorum

1 Türkçe konuşmayı öğren

2 Takım dediginiz 3 4 tane işsiz güçsüz insanın ya da bir kaç çoluk çocuğun bir araya gelmesiyle oluşturduğu topluluklar. Şampiyona dediğin firmaların reklam ve para uğruna veletleri topladığı yer.

Karşınızda annesine pazardan 5 liraya aldırdığı beybladelerle gelen veletler vardı yani. Istanbulda olsam ben de katılırdım.

Dedigim gibi o plastiklerle bir başarı elde etmişsen tamamen şans. Gerçek bir beyblade e karşı ilk temasta yok olurlar. Seni ciddiye almamamin sebebi su. O plastiklerle yurt dışı nda turnuvalara gittim demen. Adam gibi bir beybladein fotosunu atsan bir şey demezdim.

Arkadaş ın şampiyon a dediği ortam şu
     Beyblade içerir

1.Yazımı düzelticektim üstüne sen yazdın :D uykum var ne yapim kafamı kaldı saate bi bak.
    2.Sana beybladin şans oyunu olmadığnı ispatlarım nerde ne zaman sen belirle video çekelim tüm forum görsün ayrıca madem şans oyunu neden kazanan kişiler hep aynı neden şöyle bir başlık var
    BEYBLADETURKIYE''NİN RESMİ TAKIMI OLAN MASTER TEAM (GOLD & DFS) TÜRKİYE TURNUVASINDA ZORLU RAKİPLER ARASINDAN KUPALARI, MADALYALARI, HEDİYELERİ VE TAKDİRLERİ TOPLAYARAK TURNUVAYA DAMGASINI BİR KEZ DAHA VURDU.

MASTER TEAM DFS OYUNCUSU ÇAĞATAY TÜRKİYE ŞAMPİYONU, MASTER TEAM DFS''DEN MUSTAFA TÜRKİYE 2. OLDU
    2004 yılında tek bir turnuva bile kazandırmadı Master team :) yani anlıyacağın karşında o ortamı yaşamış birisi var
    3.Çoluk çocukları gösterip bir yere varmaya çalışıyorsun al sana çoluk çocuk
    2009 Londra
     Beyblade içerir

Daha ispat etmem gereken birşey yok beybladeler orda gerçek beybladeçi o karmaları bilir tek tek göstermeme gerek yok fakat çok istiyorsan videoyu izle

4. Takım dediğin işsiz güçsüz çoluk çocuk demişin DFS , Master team oyuncuları Super J nin takımlarıydı tüm beybladeride onlar tarafından karşılandı oyuncular 14-18 yaş arası gruptan oluşuyordu en son 2006 da türkiye 1 incisi 19 yaşında ve halen turnuvalara katılıyordu
    Türkiyede turnuvalarda yaş sınırı yoktu Hasbro işe karışana kadar.
    İşte sana gerçek bir takım
     Beyblade içerir

Şimdiki gibi değil ortam o zamanlar daha ciddiydi belli aşamalardan geçmeden o takımlara giremiyordun

Not:Dünyadaki en güçlü beybladeçiler türkiyeden çıktı 2008 öncesi daha yurt dışında modifikasyon bilinmezken bizler beybladelerin performansını artırıyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 15 Haziran 2016; 8:49:52 >

• Bayanblade en sevdıgım
  • Öncelikle plastik ve metal Beybladeri birbiriyle karşılaştırmayın ikisinin de turnuvası ayrı ayrı yapılır. Kapanana kadar ben de Beybladeweb üyesiydim Hardstyler de sanırım oradan. Eğer aranızda hala Beyblade meraklısı varsa bir arkadaşla kurduğumuz şu siteye göz atabilirsinizhttp://beybladetr.com/
  • quote:

quote:

Hocam işsizlik nasıl bir duygu?

İşssizlikmi bir zamanlar sizde oynamadınızmı bu eski foto arşivimden çıktı ?

Bizler gerçek turnuvalara gidiyorduk yurt içi ve yurt dışı ayrıca o zamanlar derecelerimiz vardı bu oyunda

Eski anılarım canlandı normalde paylaşmam burda

gerçek metal mi bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante53

Öncelikle plastik ve metal Beybladeri birbiriyle karşılaştırmayın ikisinin de turnuvası ayrı ayrı yapılır. Kapanana kadar ben de Beybladeweb üyesiydim Hardstyler de sanırım oradan. Eğer aranızda hala Beyblade meraklısı varsa bir arkadaşla kurduğumuz şu siteye göz atabilirsinizhttp://beybladetr.com/

Ben beybladewebin kurucularından kinomiya_Takao türkiyenin 2 inci resmi beyblade sitesinin yöneticisi

Kendisi beybladeden anlamıyor anlyormuş gibi konuşuyor beni tanırsın heralde ne kadar bilgiliyim biliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 17 Haziran 2016; 5:56:53 >

• Hadi fırla L drago

• quote:

Orijinalden alıntı: V. Makarov

Hadi fırla L drago

Sen ölmedin mi lan makarov

• Hardstyler H kullanıcısına yanıt
    Hatırladım. Güzel siteydi. Elinde o döneme ait başka resim var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante53 -- 17 Haziran 2016; 1:11:16 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.