Şimdi Ara

Beyblade 3.Sezonu İzleyenler Kai Hiwatari Hakkında(Spoiler İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kai, Brooklyn ile hayatının en zorlu maçını yapmıştı. Maç sırasında fiziksel olarak çöktü hatta maçtan sonra yere yığılmıştı ancak sonraki bölümler tekrar ortaya çıktı Kai ölmemiş miydi yani ?

• Ölüp ölüp dirildi.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 13 Mayıs 2020; 6:53:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır ölmedi.Sonraki bölümlerde yeni cool ceketi ve yaraları bandajlı tekrar sahneye çıkıyor adamımız.
  • 3. Sezonun Türkçe dublajındaki ses kalitesi pek iyi değil , sürekli cızırtı geliyor ve müzikler yok . Siz nerden izlediniz alternatif var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyblade in 3. sezonun hiç bir yerde bulamadım.Siz nerden izlediniz acaba.İngilizce altyazılı izlemekte istemiyorum.İngilizcesi muhtemelen basittir ama işime gelmiyor
  • Kai'nin ölmemesi beni sevindirdi. Yoksa aşırı üzülmüştüm öldü diye.

3.sezonu beybladetr sitesinden izleyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoBaro

3. Sezonun Türkçe dublajındaki ses kalitesi pek iyi değil , sürekli cızırtı geliyor ve müzikler yok . Siz nerden izlediniz alternatif var mı

3. sezonu 4-5 yıl aradık. İndirmediğimiz , girmediğimiz site kalmadı. Bulamadık.
    Daha sonra bir arkadaş tüm bölümlerini bulmuş ve beybladetr sitesine yüklemiş sağolsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.