Şimdi Ara

Beyaz New iPad 3 WiFi+Retina Ekran+Garantili+Faturalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihazda hiçbir sorun yok. Satma sebebim nakit para ihtiyacı zaten bu cihazla beraber PS3 ve iPhpne satışımda mevcut. Bunlardan hangisi satılırsa diğerlerini zaten satıştan çekeceğim.
    Dikkat edilecek husus bu cihaz 3G'siz modeldir. Bana operatör interneti lazım olmadığı için tercih etmedim.
    Cihazın fatura ve garanti belgesi resmi ilanda mevcut. Birde laf olsun diye cihazın resmini koydum. Cihazda ezik kırık çizik namına hiçbirşey yoktur.
    Ayrıca elimde orjinal smartcover mevcut isteyene ek olarak onu satabilirim. Ama onun satışı tamemen keyifidir ;) Çünkü ilerde tekrar iPad alacağımı bildiğim için fiyata dahil etmedim ;)
    İnşallah Konya'dan elden teslim alacak çıkar. Aksi halde Get veya kargo ile uğraşmak istemiyorum. Eğer isteyen olursa fiyat farkı ilave edilerek GET ilanıda açılabilir.

Fiyat: 750,00 TL

CİHAZ FATURA VE GARANTİ BELGESİ RESİMLERİ İÇİN :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-beyaz-new-ipad-3-wifi-retina-ekran-garantili-faturali-96056368/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samonite -- 9 Ağustos 2012; 16:15:24 >

• Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep Bekçisi ile alım için PM gönderdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.