Şimdi Ara

Beyaz İphone 5 900 TL (Kayıtsız) 'SATILDI'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çorum Renk #Beyaz Model #iPhone 5 Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar severek kullandığım telefonumu mecburiyetten satıyorum.
    Zamanında geçici kayıt ile kullanmıştım, Geçici kayıtlar patlayınca "yasinaslan" adlı üyeden 265 liraya kayıt yaptırdım ömürlük olsun diye ama ne hikmetse telefonum 4 gün önce yine kayıt dışı kaldı..!
    AllForYouX hocam ilede pasaport kaydı için anlaştık ama pasaport sahibinin istememesinden dolayı malesef kısmet olmadı. Gel gelelim kardeşim bu konunun ikinci el bölümüyle ne alası var diye, niye anlatıyorsun diye.. Bu yaşadığım talihsizliklerden dolayı telefonumu satmak istiyorum. Artık soğudum..

Telefonum 16gb Beyaz renk 1428 model İphone 5
    Power tuşunda sıkıntı yok ama biraz sert basmak gerekiyor.
    Telefonuma gözüm gibi baktım. Kozmik olarak 10/9. Sadece koruma amaçlı taktığım bir kaç kılıf yüzünden üst tarafında çok hafif çizik var,rahatsız etmeyecek derecede.

Telefonumun kutusu aparatları her şeyi duruyor. Öğrenci olduğum için kulaklık ve kutu Ankara'da kaldı, alan kişiyede onları göndericem kargosu bana ait..

Satış olarak referansım yok ama, bir bu site üzerinden bir çok alışveriş yaptım. Sıkıntı çıkaran bir üye değilim. Referansı bol güvenilir üyelere önce cihazımıda gönderirim sorun olmaz. Ama bu koşulu sağlamayan kişilere, önce para sonra cihaz şeklinde yapabilirim. Sana nasıl güvenelim derseniz her türlü adresimi gerekli bilgilerimi çekinmeden veririm. Telefonumda saydıklarım dışında asla farklı bir şey yoktur..

Resimleri yarın ekliyeceğim. Fiyat net 900TL pazarlık ve takas yok.. Telefonumdan kadar soğudum desem de hala pasaport kayıt hakkı da aramaktayım. Ağzım çok yandı kesinlikle referansı bol bir üye olmalı(Pasaport kaydı için)

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfgti06 -- 26 Kasım 2013; 15:07:33 >

• Bu arada söylemeyi unutmuşum telefonum simfree'dir ve ios 7.0.4 yüklüdür.

Telefonumu devamlı jelatiniyle kullandım. Şu anda da ön ve arkası mat jelatin kaplıdır. Eskiden deneme amaçlı açtığım sahibinden.com üzerinde ki ilanımdan resimleri atıyorum. Bahsettiğim çok hafif çiziği olan üst kısmının resimlerinide yarın ekliyeceğim..

Telefonumun kayıdı olduğu zamanlardaki resmidir.Şu an servis yok yazıyor kayıttan düştüğü için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfgti06 -- 26 Kasım 2013; 1:35:55 >

• pm
  • tamda çorumdan elden aldırabilirim belki yazıcaktım ios 7 yi gördüm yıkıldım :)
    umarım amacına ulaşırsın artık satışmı olur pasaport kaydımı nasip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öztürk35

tamda çorumdan elden aldırabilirim belki yazıcaktım ios 7 yi gördüm yıkıldım :)
    umarım amacına ulaşırsın artık satışmı olur pasaport kaydımı nasip

Sağolun hocam :)
  • AllForYouX adlı üyeye satılmıştır. Her iki tarafada hayırlısı olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.