Şimdi Ara

Beyaz Eşya Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ağustos Ayında düğün yapacam inş. beyaz eşya konusunda foruma çok baktım konular dallanıp budaklanmış kafam daha çok karıştı, bütçem en fazla 4000 tl bana çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve buzdolabı önerirmisiniz?

• up...
  • Siemens KG58EAW30N A++ 513 Lt LowFrost Kombi Tipi Buzdolabı bayi 1600-1650 fiyat veriyor
    Siemens WM10Q461TR iQ500 A+++ 7 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi 1200 lira,
    Siemens SN26M283TR iQ700 A++ 6 Programlı Jetmatic Bulaşık Makinesi 1400 lira
    +---------
    4200 tl
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    diğer marka seçeneklerinide gün içinde düzenleyip göndermeye çalışacağım
  • Vestelde kampanya vardı sanırım bir bakmanı tavsiye ederim.
  • Topiğe yazdım fakat kimse cevaplamamış hazır konu varken tekrar konu açmayayım dedim.

konu açan arkadaşla aynı durumdayım. Fakat düğün tarihim mayısta, acil önerilerinizi bekliyorum. malum şubattan sonra fiyatların yükseleceği söylentiside mevcut biran önce alacağım.

5000 / 6000 TL ye buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası ve ankastre seti alabilir miyim ??

F/P açısından önerilerinizi bekliyorum. yerli markalardan kaçınıyorum onun dışında önerilerinize açığım. şimdiden teşekkürler.
  • Atl@s kullanıcısına yanıt
    dostum kullanıyomusun memnunmusun sen bu cihazlardan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoguz06x

dostum kullanıyomusun memnunmusun sen bu cihazlardan?

Siemens KG58EAW30N modelinin bosch muadilini çeyiz olarak aldım ama kaliteli ürün
    Siemens WM10Q461TR modeli 63 litre tamburuyla fiyatıyla rakipsiz
    Siemens SN26M283TR ise alman üretimi zaten
  • haftasonu bakacam bu modellere bakalım teşekkürler tavsiye için....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.