Şimdi Ara

Beverly Hills Polo Club marka 34 Beden ve Galaxy by Harvic marka 34 Beden Cargo tipi şort

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Beverly Hills Polo Club marka 34 Beden Cargo tipi şort

Beverly Hills Polo Club marka 34 Beden  ve  Galaxy by Harvic marka 34 Beden Cargo tipi şort

Beverly Hills Polo Club marka 34 Beden  ve  Galaxy by Harvic marka 34 Beden Cargo tipi şort

Amerika'dan Hediye geldi, Beverly Hill Polo Club marka 34 Beden Cargo tipi şort 3 kere giydim temiz durumdadır.%100 pamukludur;2 fotoğrafıda inceleyebilirsiniz. Zayıfladığım için beden uymuyor o yüzden satışa çıkardım.

İstediğim Fiyat:5TL

Galaxy by Harvic marka 34 Beden Cargo tipi şort

Amerika'dan Hediye geldi, Galaxy by Harvic marka 34 Beden Cargo tipi şort 3-5 kere giydim temiz durumdadır.%100 pamukludur;3 fotoğrafıda inceleyebilirsiniz. Zayıfladığım için beden uymuyor o yüzden satışa çıkardım.

İstediğim Fiyat:5TL

Kargo: Size aittir. Yurtiçi Kargoyla %30 indirimli olacaktır veya ptt kargoylada gönderebilirim.

Ödeme: Önce ödeme Enpara, Yapıkredi veya INGBank - isteyen sanalpazar.com sitesinden 9 taksitle hemen al sayfası açarakta alabilir."Sanalpazar Komisyonu alınır." Tercih size kalmıştır. İsteyenlere GittidiGidiyor ve Sanalpazar Satışlardan aldığım yorumlar ve itibarımı pmden yollayabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeiswaiting1979 -- 18 Ağustos 2015; 18:03:26 >

• Fiyat 5TL olarak değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeiswaiting1979 -- 17 Ağustos 2015; 20:50:59 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.