Şimdi Ara

betashoes.com da persembe-cuma net %50 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
2.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki gibi bir mesaj geldi.Daha öncede böyle bir kampanya yapmışlardı ve çok uyguna güzel ayakkabılar vardı.Zaten beta kalitesi belli.İhtiyaç sahiplerine tavsiye edilir.

www.betashoes.com 'da HERSEY NET %50 INDIRIMLE! Sadece YARIN ve CUMA gunu TUM MODELLERDE NET %50 INDIRIM! Bayraminiz bugunden kutlu olsun!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dun siteye girdim 150 lık ayakkabı bugün % 50 indirimle 125 TL olmuş.....250 TL lık ayakkabı %50 indirimle 170 olmus. Bu öğretmenler matematik bilmiyor zannediyorlar herhalde.

• Bu indirimler yalan oluyor grçenlerde 150 tl olan bi ayakkabı baktım indirim sözde indirim olumca fiyat 140 inmişti :)

• maximum karta yüzde 50 indirim var diye mail geldi. İki indirim beraber olunca çok uygun oluyor ama kullanamadım.
    Kupon kodu falan yok ödeme yaparkende düşmedi yapabilen var mı?
    http://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=Betashoes.com+Kampanyas%C4%B1&IdCampaign=NDU3-ISB
  • x2y kullanıcısına yanıt
    bende anlamadım ödeme kısmında kart bilgileri girdim falan ama düşmedi.Linkte de ayrıntılı anlatmamışlar.
  • indirimler birleşmiyor deyip kitlemesinler :) müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmek lazım. Benim kart bi de işte üniversiteli ama aidat kesiyolar kampanyaya dahil olmama ihtimali var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101.com.tr 10.10 Kampanyası
    3 yıl önce açıldı
    Ücretsiz Carrefour.com 100/15
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Müşteri hizmetleri ile görüşen oldu mu?
    Aynı kampanya Paraf'ta da gözüküyor ancak anladığım kadarıyla %50 ayrıca indirim olmayacak.
    http://www.parafly.com.tr/Kampanyalar/KampanyaDetay/4980
  • evet büyük ihtimalle yüzde 50 artı yüzde 50 indirim yok, sakın ekstrede düşer diye almayın. var olan betashoes kampanyasını duyurmuş bankalar o kadar. üstüne taksit ve erteleme yaparız diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar muallak kampanya grmedim. sonuçta beta kampanyayı kart ya da ödeme çeşidi seçmeden herkese yapıyor, herkese %50 indirim. eğer bunu Halkbank ve iş bankası kendi kampanyası gibi duyurup ters köşe yapacaksa ne desek yeridir. bi kesinleştirsek şu işi de alacağımızı alsak yaw.

24.11.2014 00:21 E/BETA AYAKKABI İSTANBUL TRTR Yurtİçi B 124,95 TL
    parafla geceden beri provizyonda bekleyen işlemim, bakalım ne olacak. iki kampanyanın birbirini bağlamaması lazım aslında, "başka kampanyalar" dan kastı paraf günüm falan olmasın. eğer %50+50 indirim olursa, bi alışveriş de maximumla yapacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navek -- 24 Kasım 2014; 22:01:32 >
  • müşteri hizmetleri derki; sitenin yaptığı %50' yi kastediyoruz. ayrıca indirim yok.
    yani dağılın...
  • 1 aydır istediğim ayakkabıyı kaldırmışlar siteden, bildiğim bir kaç model daha yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dude90 -- 24 Kasım 2014; 23:11:05 >
  • Zaten fiyatlara bindirmişler. 3 gün önce 250 olan bayan Bot 400 olup 200 e düşmüş, beğendiğim ve indirimi beklediğim bir ayakkabıyı ucuza gitmesin diye siteden kaldırmışlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezonda 3 ayakkabıyı 250 liraya almıştım 2 ayakkabı alana 1 bedava şeklinde şimdi bakıyorum %50 indirimle 3 ayakkabı alsam 300-350 civarında nasıl bir indirimse artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttt01 -- 24 Kasım 2014; 23:13:14 >
  • favorilerime eklediğim ayakkabıyı siteden silmişler, 404 hatası verdiriyorlar utanmadan, daha h. sonu tüm numaralar vardı.

severek giyerdim ayakkabılarını da bundan sonra beta shoes alırsam ne olayım. bu tarz çakallık yapan adam malındaa binbir hile yapıyordur. daha da güvenip para vermem!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creepiest -- 24 Kasım 2014; 23:19:19 >
  • evet betanın kampanyası üstüne bi %50 de bizden gibi duruyordu kampanya ama değilmiş. bu iki bankadan başka da bunu yapan yok galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.