Şimdi Ara

BETA İLE İLGİLİ BİRKAÇ SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım hepsinin cevabını bilen vardırBaşlıyorum

1)Bu betayı kurmak nasıl tam olarak aynı K.O gibi 7 saatte mi iniyor.
    2)Tahminen ne kadar daha devam eder yani ne zaman kapatırlar betayı
    3)Betayı yüklemek için gerçek K.O yani uskoyu silmek gerekiyor mu
    4)Mesela uskoda +70 charınız var betada o charla mı giriyorsunuz sıfırdan char mı kasıyorsunuz
    5)Betada aynı pathos falan bu serverlar mevcut mu
    6)Level kasmak kolay mı mesela ne kadar sürede 70 olunur
    7)İtem yapmak kolay mı
    8)En avantajlı char hangisi
    9)Uskoda mevcut olan abyss ardream vs vs. bölümler var mı?
    10)Kolay öğreniliyor mu
    11)Uskodan oraya geçen birisi zevk alabilir mi eğlenebilir mi?
    Bu hata nedir bilen var mı

NOT:AKLIMA GELDİKÇE EKLERİM ÇÜNKÜ USKODAN SIKILDIM ARTIK BİRAZ İTEM YÜZÜ GÖRMEK İSTİYORUM :) Yanıtlarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenten- -- 26 Ağustos 2007; 9:40:00 >

• bende 1 saatten az indi.
    bayağı bug var bence uzun sürer daha
    usko gerekli
    0 dan char kasıyoruz
    sadece moradon serveri var M1 M2 M3
    iş işten geçti diyeyim ben sana yani herkes 60 olmuştu +15 lvl eklendi şuan 75 im
    item madalyondan çıkıyor madalyonunda bugu var kolay yani
    en avantajlı char bence priest. 70 priest ol (int) 60 heal 60 debuff ver girmediğin party kalmaz
    daha fazlası var
    Moradonu dolaşınca öğrenirsin
    Şahsen burası daha zevkli bide master itemi yollasalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 26 Ağustos 2007; 8:10:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

bende 1 saatten az indi.
    bayağı bug var bence uzun sürer daha
    usko gerekli
    0 dan char kasıyoruz
    sadece moradon serveri var M1 M2 M3
    iş işten geçti diyeyim ben sana yani herkes 60 olmuştu +15 lvl eklendi şuan 75 im
    item madalyondan çıkıyor madalyonunda bugu var kolay yani
    en avantajlı char bence priest. 70 priest ol (int) 60 heal 60 debuff ver girmediğin party kalmaz
    daha fazlası var
    Moradonu dolaşınca öğrenirsin

Teşekkürler yav valla merak ettiğim soruları sonunda tamamen yanıtlayan çıktı
    Şimdi sıfırdan char açsak yani millete yetişmemiz zaman alacak diyorsun
    Usko kadar kötü olamaz herhalde yav deneyecem.

• quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Umarım hepsinin cevabını bilen vardırBaşlıyorum

4)Mesela uskoda +70 charınız var betada o charla mı giriyorsunuz sıfırdan char mı kasıyorsunuz
    7)İtem yapmak kolay mı
    10)Kolay öğreniliyor mu

NOT:AKLIMA GELDİKÇE EKLERİM ÇÜNKÜ USKODAN SIKILDIM ARTIK BİRAZ İTEM YÜZÜ GÖRMEK İSTİYORUM :) Yanıtlarsanız sevinirim.

1- beta 100mb bir dosya ayrıca 10 mb lik patch e sahip

2- tahminimce en fazla 2 ay açık kalacak

3- hayır betayının setup ı açtığında kendine ayrı bir klasot oluşturup usko dosyalarını oraya kopyalıyo yani patch gibi düşün

4- hayır 0 dan başlıyorsun

5- sadece moradon adlı server mevcut ve aynı şekilde m1 m2 m3

6- %300 fazla exp geliyor 4 5 güne 70 olursun

7- item kolay fakat para ve bus bulmak sorun

8- bence battle priest

9- evet hepsi mevcut

10- aynı usko gibi oyun aynı öğrenmen gerek bir kaç şey onlar içinde arama yapabilirsin

11- şansına bağlı ve sabrına

• 6. soruya gece sabahlarsan 1 haftaya 70 olursun cz de kasan olsa EW in tanesi 100k exp veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

quote:

7)İtem yapmak kolay mı
    10)Kolay öğreniliyor mu

1- beta 100mb bir dosya ayrıca 10 mb lik patch e sahip

2- tahminimce en fazla 2 ay açık kalacak

3- hayır betayının setup ı açtığında kendine ayrı bir klasot oluşturup usko dosyalarını oraya kopyalıyo yani patch gibi düşün

4- hayır 0 dan başlıyorsun

5- sadece moradon adlı server mevcut ve aynı şekilde m1 m2 m3

6- %300 fazla exp geliyor 4 5 güne 70 olursun

7- item kolay fakat para ve bus bulmak sorun

8- bence battle priest

9- evet hepsi mevcut

10- aynı usko gibi oyun aynı öğrenmen gerek bir kaç şey onlar içinde arama yapabilirsin

11- şansına bağlı ve sabrına

Hocam dediğin gibiyse eğer 4-5 güne 70 olursam hemen açayım bi priest yav :D bide bp diyorsunda kafaya dd helmet falan bulabilir miyim asaslar yedirmesinler 2 k damage ondan sonraBide o inme süresine mb falan yazmışsın ben anlamam öyle yav bana saat olarak söyler misin kaç saatte iner patchleriyle beraber.Ha bide asaslar uskodaki kadar etkili değil mi?

• Asaslar itemi buldu tek atıyo bazen ya Şaka o kadarda değil mesela bugün forumdan SheHiT (CallMeYourDady) i vs de yenicektim partysinden bi mage çekti

Oyun güzel ya hele dh li orclarla vs yapmak dahada güzel

En fazla 1.30 saate iner diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sana öyle 2k çakacak assassin yok oyunda millet itemlere + basamıyo fazla eziklik diz boyu..

fp görevlerini sınırsız yapıyorsun 72 olup helis açarsın fp8 str set giyersin kralı gelsin...

1024 bağlantı hızına sahipsen 15 20 dakka sürer indirmen...

hiç bi char uskodaki kadar etkili değil (bp hariç) en basitinden millette pot parası yok...

4 5 güne olursun ki bence yine 10 lvl hediyesi gelecek herkesi bi şekilde 80 yapacaklar...

dd helmet bulamazsın ama gerekte kalmayabilir şansına madalyonlardan iron neck iron belt felan çıkar...
  • 80 oluncada oyun tat vermicek ya master yok

vormound sen kimsin yani nick ne lvl kaç ırk ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

sana öyle 2k çakacak assassin yok oyunda millet itemlere + basamıyo fazla eziklik diz boyu..

fp görevlerini sınırsız yapıyorsun 72 olup helis açarsın fp8 str set giyersin kralı gelsin...

1024 bağlantı hızına sahipsen 15 20 dakka sürer indirmen...

hiç bi char uskodaki kadar etkili değil (bp hariç) en basitinden millette pot parası yok...

4 5 güne olursun ki bence yine 10 lvl hediyesi gelecek herkesi bi şekilde 80 yapacaklar...

dd helmet bulamazsın ama gerekte kalmayabilir şansına madalyonlardan iron neck iron belt felan çıkar...

Hocam çok teşekkür ederim ikinizede ama hazır beni aydınlatmaya başlamışken birde charlar hakkında bilgi verseniz.
    Mesela asas warrior mage bunlar nasıl ? bpyi anladık bp kral anlaşılan :) birde bunlardan çok kısa bahsederseniz bugün size dua ederim bol bol :D

• quote:

80 oluncada oyun tat vermicek ya master yok

vormound sen kimsin yani nick ne lvl kaç ırk ne

oynamıyorum betada ilk çıktığında oynuyodum şimdi 15 lvl hediye dediğine göre 72 rogue olması lazım karus...

uskoda xigenonda devam ediyorum ya sen kimsin

quote:

Hocam çok teşekkür ederim ikinizede ama hazır beni aydınlatmaya başlamışken birde charlar hakkında bilgi verseniz.
    Mesela asas warrior mage bunlar nasıl ? bpyi anladık bp kral anlaşılan :) birde bunlardan çok kısa bahsederseniz bugün size dua ederim bol bol :D

warriorlarda howling 400 mana yer yani o kadar 1920 soul pot a para bulamazsın ezik kalırsın

mageler güzel kasması kolay vs de sağlam olursan iş yapıyorsun vs vs...

archer dersen zaten skillerde sorun var ok atamıyosun doğru düzgün ki ap çok önemli archerda o kadar ap sağlayacak şekilde item bulamazsın...

kısacası her yerde olduğu gibi malice + parasite rulazz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vormound -- 26 Ağustos 2007; 8:28:58 >

• Millet priest açıyorum bakın pişman olmayayım :D

Birde betayı nerden indirebilirm acep?
  • ben 75 mage human

Warrior = Para demek ya :) +6 avedon bul ilk sonra +7 fp set iş tamam al arkana healer kes bossları. Parayı kaparsın

Mage = NP herkes 60+ herkeste nova var haliyle herkes nt partysinde sonrasını anladın sen onu

Asas sakın olma diyorum. Hadi uskoda olsan nt de sw için alırlar. Ama K2 Network un hediye ettiği sw scrollar asasları aratmıyor sadece nt party değil mage partyse girebilirsin (lup)
  • quote:

ben 75 mage human

Warrior = Para demek ya :) +6 avedon bul ilk sonra +7 fp set iş tamam al arkana healer kes bossları. Parayı kaparsın

Mage = NP herkes 60+ herkeste nova var haliyle herkes nt partysinde sonrasını anladın sen onu

Asas sakın olma diyorum. Hadi uskoda olsan nt de sw için alırlar. Ama K2 Network un hediye ettiği sw scrollar asasları aratmıyor sadece nt party değil mage partyse girebilirsin (lup)

O zaman şöyle sorayım ben sana.
    Ben böyle czde vs yapmak oyundan tat almak istiyorum böyle cüneyt arkın gibi 70 kişi arasına girip en az 10 adam alıp çıkmak istiyorum yani azcıkta olsa betada isim yapmak istiyorum.Mage olmak isterim çünkü hiç nt partysine girmedim warriorda olmak isterim hiç warriorla oynamadım priest çok damage yerim diye korktuğum için kararsız kalıyorum asasta minor ve combom iyidir ondan sorup duruyorum :)

• quote:

7)İtem yapmak kolay mı
    10)Kolay öğreniliyor mu

1)downloadu 20 dk da bitmi$i bende ama setupu 40 dk ya yakin surdu..
    2)1 ay kadar daha dvm eder die tahmin ediorm
    3)uskoyu silmene gerek yok
    4)uskoda ki charlar etki etmiyor 0 dan char acip kasiorsun
    5)uskoda ki serverlar yok sadece 1 adet server var adi moradon[moradon1,moradon2,moradon3]
    6)lvl kasmasi kolay %300 fazla exp var ancak 1 hafta kadar once herkesin lvlina 10 eklendi sonradan 5 lvl daha eklendi yani totalde 15lvl yine de kasmasi kolay..
    7)item yapmasi madalyon bugi varken kolaydi sonradan kaldirildi dediler tam bilgim yok ama item yapmasi cok kolay degil yapsan da upgrade yapmasi zor..
    8)avantajli charlar mageler bence hizli kasabiliyorlar item bulmasi cok kolay olmadigindan fazla damage de yemezler roguelardan fln..ama roguelar ve priestlerde gene oldukca avantajli
    9)abyss ardream fln var ancak cz m2 de yok sadece m1 de ardream 35lvl+ elmorad da gene 35+di tabi degi$memi$se..
    10)ogrenilecek pek bir$Ey yok 1-2 saat etrafi dola$san yeter
    11)valla zevk almasina alabilirsin de bi yerden sonra zevk vermedi bende yeniden uskoya dondum ztn betaya da biyerlere gelmek icin degil uskoya geldiginde hazirlikli olmak icin ba$lami$tim..bence herkesde boyle yapmali bazi ki$iler kendilerini fazla kaptirdi

download adresi..

ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/

adresinde yukari tarafda kol open beta exe var..tiklayip indirmen yeterli..bazi ki$ilerde patch yuklerken sorun olmu$..bende olmami$ti sende olursa formda onunla ilgili topicler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 26 Ağustos 2007; 8:37:24 >

• ne olursa olsun mage en iyisi ya

bu arada imageshack reklamları güzel ya upload ederken canım sıkılmıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

quote:

7)İtem yapmak kolay mı
    10)Kolay öğreniliyor mu

1)downloadu 20 dk da bitmi$i bende ama setupu 40 dk ya yakin surdu..
    2)1 ay kadar daha dvm eder die tahmin ediorm
    3)uskoyu silmene gerek yok
    4)uskoda ki charlar etki etmiyor 0 dan char acip kasiorsun
    5)uskoda ki serverlar yok sadece 1 adet server var adi moradon[moradon1,moradon2,moradon3]
    6)lvl kasmasi kolay %300 fazla exp var ancak 1 hafta kadar once herkesin lvlina 10 eklendi sonradan 5 lvl daha eklendi yani totalde 15lvl yine de kasmasi kolay..
    7)item yapmasi madalyon bugi varken kolaydi sonradan kaldirildi dediler tam bilgim yok ama item yapmasi cok kolay degil yapsan da upgrade yapmasi zor..
    8)avantajli charlar mageler bence hizli kasabiliyorlar item bulmasi cok kolay olmadigindan fazla damage de yemezler roguelardan fln..ama roguelar ve priestlerde gene oldukca avantajli
    9)abyss ardream fln var ancak cz m2 de yok sadece m1 de ardream 35lvl+ elmorad da gene 35+di tabi degi$memi$se..
    10)ogrenilecek pek bir$Ey yok 1-2 saat etrafi dola$san yeter
    11)valla zevk almasina alabilirsin de bi yerden sonra zevk vermedi bende yeniden uskoya dondum ztn betaya da biyerlere gelmek icin degil uskoya geldiginde hazirlikli olmak icin ba$lami$tim..bence herkesde boyle yapmali bazi ki$iler kendilerini fazla kaptirdi

download adresi..

ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/

adresinde yukari tarafda kol open beta exe var..tiklayip indirmen yeterli..bazi ki$ilerde patch yuklerken sorun olmu$..bende olmami$ti sende olursa formda onunla ilgili topicler var

Eyvallah kardeş 25 dakika kaldı diyor inmesine patchleride o verdiğin linkten mi indiricem?

• betayi kurduktan sonra patchleri bende direk yukluyor..sende yuklemez ve hata verirse believeme yukarida vermi$ ordaki linkleri dene
  • Priest açıcam korkuyorum memnun kalmam diye yav :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.