Şimdi Ara

Best Buy Ankara Başvuru Yapanlar Var Mı ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
24.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bugün sözleşmemi imzaladım artık bende mavi tişörtlüyüm. best buy işe giren herkese hayırlı olsun
  • Benimde müdürlerle görüşmemin üstünden tam bir hafta geçti.Lojistik pozisyonuna başvurmuştum.Olumlu yada olumsuz dönmediler hala. Lojistikden işe alınan varmı acaba ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain06 -- 3 Şubat 2010; 18:05:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozkan4

bende bugün sözleşmemi imzaladım artık bende mavi tişörtlüyüm. best buy işe giren herkese hayırlı olsun

hayırlı olsun belgeleri yarına mı yetiştirmemiz gerekiyordu? sormayı unuttum ben :\
  • geek için acaba dönüş alan oldumu arkadaşlar meraktan çatladık yaaw
  • Aranızda hiç "olmadı" diye aranan var mı sözde olumsuz da olsa döneceklerdi
  • arkadaşlar geek lerden sözleşme imzalayan yokmu hiç herkes beklemedemi ???
  • Anlaşan arkadaşlara hayırlı olsunda.
    İş teklifi alan arkadaşlar maaş ve diğer haklardan bahsetselerde fikir sahibi olsak?
  • arkadaşlar 4. görüşmeden sonra elenen varmı ??
  • evraklarımı teslim ettim sonunda. forumda ve msn de görüştüğüm tüm arkadaşlarla otelde karşılaşmak süper oldu yani ayarlasak bu kadar olmaz . ortam şimdiden güzel olacağa benziyo işe alınan bütün dostlara tekrar hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkan4 -- 4 Şubat 2010; 19:15:26 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bende geek squad için başvurmuştum en son Tunç Beyle görüşmeye gittim. Daha sonra anlaşma için dönüleceğini söylediler ama arayan olmadı...
    Hala beklemedeyim
  • ARKADAŞLAR BENDE EN SON MERT BEYLE GÖRÜŞTÜM 4.GÖRÜŞME YANİ HERHEANGİ BİR DÖNÜŞ OLMADI OLUMLU YADA OLUMSUZ HEYECANLI VE SANCILI BİR BEKLEYİŞ İÇERSİNDEYİM
  • yaaaaaaa sanırım olmadı bizimde beklemedeyiz hala ama umudumu yitirdim olmayacak sanırım herkes imzaladı sözleşmesini ama hala aranmadık bende geek için başvurmuştum :(:(
  • Şöyle bir durum var yalnız ben Tunç Beyle görüştükten sonra, tamam anlaşmayı yapın dedi yanındaki arkadaşa, çıktım anlaşma için bir odaya girdik. Oradaki görevli biraz bekleteceğini söyledi, tamam dedim 30dk kadar bekledikten sonra, galiba daha uzayacak ben sizi cuma ya kadar arasam olur mu dedi tamam dedim.
    Yarın Cuma ama hala haber yok...
  • ben yarın aranmazsam kendim arayıp soracağım ne oldu diye.
  • Arkadaşlar artık bende Bestbuy'lıyım.Sabah aradılar akşama görüşmeye çağırdılar herşey çok ani oldu. Yarın bir kaç kişiyi daha arayacaklarmış ve yarın otelden ayrılıyorlar. Yani aranmayanlar için yarın son gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain06 -- 4 Şubat 2010; 22:01:06 >
  • Arkadaşlar duyduğuma göre Best Buy Geek Squad pozisyonu için önümüzdeki hafta yine Ankara'ya gelecekmiş dolayısıyla geç kalmadıııııııık :) En azından şimdilik :) Çünkü şuan yeni başvuruları inceliyorlar ve 4-5 gün sonra yine burada olacaklar! O nedenle ilgilenenler bir an öncehttp://www.kariyer.net/jobsearch/jobdetail.kariyer?arn=&sid=&ilankodu=492819&ilId=002 adresinden başvurularını yapsınlar bence!! İlanı yine güncellemişler bu da sonradan bu pozisyonu keşfedenler olarak bizim de bir şansımız var demektir! Hepinize başarılaaar..

• bende dün 4.cü görüşmeye gitim tunç ve mert bey vardı. biraz muhabbet ettik. olumlu olumsuz döneceğiz dediler ses seda yok. bana öyle geliyorki yarın aradılar aradılar aramazlarsa hayırlısı böyleymiş diyeceğiz. sözleşme imzalayan arkadaşlara başarılar dilerim, hayırlı olsun
  • Arkadaşlar bu gün telefon ettiler ve geek squad için süreç uzatılmış ve haftaya çağırmaya başlıyacaklarmış geek squadları...
    Çağırılmayanlar ki çağırılan var mı bilmiyorum sözleşme için, kafalarına takmasınlar önümüzdeki hafta geri dönüş olacakmış...
  • bende çarşamba gunu satış icin gorusmuştüm.geri dönüş olmadı.beklemedeyiz hayırlsı bakalım.
  • arkadaşlar ben bugun olumlu yada olumsuz dönnüş olmadı die insan kaynaklarını aradım bir kaç bilgi verdiler ...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.