Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1013. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36.776
Cevap
726
Favori
2.529.496
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10111012101310141015
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam ingiltere'de alacağım kargoyu. Ürün iyi mi?
    Ya da şu da olabilir
    Argos
    Buy PHD Vanilla Diet Whey - 1kg | Weight management | Argos
    https://www.argos.co.uk/product/8837354

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen arkadaşlar olacaktır diye yazıyorum. Arkadaşlar bir abim var yıllardır bu işin içinde. Benim gözümle şahit olduğum 15 yıldır salon işletiyor. Geçen konuşurken skt'si geçmiş myprotein wheyi gösterdim elimdeki içsem nolur gibisinden. Sonra bandrolü gördü kopardı. "Vay çakallar, bunu da mı getirir oldular" bu minimalde bir cümle kurdu. Bende hayırdır abi dedim turkuazmış getiren ben bunlar eskiden bayiliğini yapıyordum ... marka whey aldık 20 kutu 10 tanesini çakma yolladılar dedi.

By myproteinlerde böyle bir ihtimal var mıdır ihtimal dahilinde midir sizce?
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    İngiltere’de protein works’ün kendi sitesinden alabilirsiniz. İndirim kodlarını mutlaka inceleyin ekstra indirim uygulamayı unutmayın

https://www.theproteinworks.com/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Salon sahipleri ve PT'ler ile bu konulari konusmayin surekli bi yorumlari vardir. Yalan yanlis konusurlar.

• mxblitz kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bakayım siteye. Teşekkürler

• Trendyol akşam kaçırdım protein tozunu kod kampanya vs var mı şuan?

• optimumu 200 aldık iyi fiyat bence
  • Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri optimum havale ile 251 tlye geliyor gymmarkette

Aloproteindede tum urunlerde gecerli k18 indirim kodu

• Konu disi bi soru macfit e uye oldum netten giris yaparken bize gelen sifreyi yazip gidiyoruz degil mi ?

• Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    Yok bahsettiğim kişi zaten böyle birisi olsa hiç lafını geçirmez kendim dahi üstüne düşünmezdim. Adam öyle sallayan bir insan değil hatta ben yıllardır tanıyorum bi olayı büyüttüğünü abarttığını görmedim. Neyse odur onda oldskool kafasındadır. Ne çalıp çırpmayı ne de yanlış yönlendirmeyi sever. Bana çokta kıyağı olmuştur. Zaten bu söylediği olay yeni olmuş olsa sormazdım dahi direkt çakmadır derdim. Fakat olay eski ve çakmadır demiyorum ama çakal firmadır dedi.

Gösteriş budalası bir insan falan olsa tamam derdim de düşündüğünüz profilden alakasız bir kişi.
  • Yahu bu Supplementler firması ne kadar cimri. Trendyol üzerinden optimum aldım, en güvenilir burası diye bunları seçtim.
    300 liralık fatura kesmişler ama 1 tane hediye yollamamışlar. Özellikle de 1 tane shaker yollamalarını rica etmiştim, cimrilikten ölecekler. Zaten milleti kazıklayıp duruyorlar, ancak indirimden indirime sipariş verebiliyoruz. 1 lira maliyeti olmayan şeyin hesabını yapıyorlar.

Elimde shaker da yok, pet şişeye kağıttan yaptığım huni ile dolduruyorum kaç zamandır, şimdi durduk yere bir de ona para vereceğiz. Sızdırmayan, iyi karıştıran-bölmelilerden bir öneri var mı uygun fiyatlı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7FD5318A -- 30 Kasım 2019; 16:50:10 >
  • Hardline bcaa kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. Ya da 80tl ye daha iyi bir marka önerisi olan

• İkamet ettiginiz yere yakın Decathlon varsa bu shaker 14,99 idi.

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A7FD5318A

Yahu bu Supplementler firması ne kadar cimri. Trendyol üzerinden optimum aldım, en güvenilir burası diye bunları seçtim.
    300 liralık fatura kesmişler ama 1 tane hediye yollamamışlar. Özellikle de 1 tane shaker yollamalarını rica etmiştim, cimrilikten ölecekler. Zaten milleti kazıklayıp duruyorlar, ancak indirimden indirime sipariş verebiliyoruz. 1 lira maliyeti olmayan şeyin hesabını yapıyorlar.

Elimde shaker da yok, pet şişeye kağıttan yaptığım huni ile dolduruyorum kaç zamandır, şimdi durduk yere bir de ona para vereceğiz. Sızdırmayan, iyi karıştıran-bölmelilerden bir öneri var mı uygun fiyatlı?
    Hiç söyleme firmalar ücretsiz veriyor , sitelerinden alışveriş yaptırmak için fahiş fiyatlarla hediye sözde dağıtıyorlar indirimli aldın diye bi shaker göndermiyorlar .

Bu arada ne zaman sipariş verdin kaç günde geldi bende istettim de

• Beyler Bcaa alacağım uygun fiyatlı denk gelirse paylaşırsaniz sevinirim. Teşekkürler

• Skt indirimi gibi denk gelirseniz diye.

• Bu değerler doğru değildir heralde?

• Alo protein mesaj yollamış bence çok iyi indirim orAnı ihtiyacı olan için

Faydalanamayan Musterilerimiz Icin %18 Indirim Kodunuz " monday18 "
    bit.ly
    Aloprotein.com | Türkiye'nin Sporcu Gıdaları Merkezi
    https://bit.ly/2rJZttL

• alprock88 kullanıcısına yanıt

Hocam çileklisinin bir servisi (24 gr protein içeren) 2.52 TL'ye geliyor. Daha uygun var mıdır acaba?

Bu ürünü kullanıp da tavsiye eden var mı?

www.aloprotein.com
    Full Force Nutrition F2 Creatine Monohydrate | Aloprotein
    https://www.aloprotein.com/full-force-nutrition-f2-creatine-monohydrate-450-gr

Arkadaşlar bu marka güvenilir mi ilk defa gördüm. Kreatinde marka pek farketmiyor deniyor fakat kreatin yerine karbonat da içmeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 3 Aralık 2019; 15:8:15 >

• luck runs out kullanıcısına yanıt
    Kuzenim Hollandadan aynı markanın pre-workoutunu getirmişti fena değildi tabi Ülkemizde satılınca içerik değişir mi bilemem

• 
Sayfa: önceki 10111012101310141015
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.