Dev derbi öncesinde Fenerbahçe taraftarı Beşiktaşlıları Kadıköye çagırıyor.
Sezonun ilk yarısında ortaya çıkan deplasman yasagının ardından çarşı grubunun #carsiyagelfener topic'i ile tweeter ve sosyal medya üzerinden yaptıgı daveti unutmayan Fenerbahçeli taraftarlar #BesiktasTaraftariKadikoyeGelsin diyerek seslerini duyurmaya çalısıyor.
#deplasmanimadokunma #BesiktasTaraftariKadikoyeGelsin diyerek deplasmana misafir takım alınmama uygulaması tüm futbolseverler tarafından protesto ediliyor.
Güzel bir organizasyon ama yönetimlerin izin vereceğini zannetmiyorum.
bende zannetmiyorum ama taraftar olarak tepki koyulmalı.bu tip uygulamalarla bi yere varılamayacagı anlaşılmalı artık.
Valla aramızda anlaşırsak yönetimde birşey diyemez.
BU durumun en büyük sorumlusu 4 büyük takım taraftarları.Sürekli kavga , gürültü , sataşma yapıldığı için bu hale düşüyoruz.Kimse meraklı değil deplasman yasağı vermeye.Adamlar ölü , yaralı olmasın diye mecburiyetten yasak koyuyorlar.Böyle sosyal paylaşım forumlarından carsıya gel fener , kadıköye gel bjk , kadıköye gel gs , arenaya gel fb vs diyerek olmaz.MAdem bu kadar tepkiliyiz bu vakitten sonra tribün liderleri toplanıp dostluk ilan etmeli.Arada çıkacak provakatörlerle önce konuşularak ikna edilmeli , ikna olmuyorsa dışlanmalı ve hicbir organizasyona , stada alınmamalı.
Bunu yapacak yürek varsa şu saatten tez yok toplanıp karar versinler ve medya karşısına geçip dostluk ilan etsinler.Kavga gürültü bitti , artık dostuz desinler.İlk maçtada çiçeklerle karşılanmalı.Birbirimize gevur muamelesi yapıyoruz resmen.Gevura böyle şiddet uygulanmıyor yahu.Neyin kini , neyin düşmanlığı bu ? Varsa bunu yapacak yürekleri çıkıp yapsınlar.Yoksa bu şekilde ki hareketler anca lafta kalır ve göz boyamaktır.
Deplasman seyircisi olmadan ne anlamı kaldı o maçın ? Rakip takım taraftarı takımını destekleyecek , ev sahibi takımı daha da destekleyecek ki zevki çıksın..
Geçen derbi öncesi de oldu sonra bi partizanlık oldu küfürler havada uçuştu. Aman kalsın bu ülkeye fair play fazla.
Artık ikimizde bir olduğumuza göre bu sorun kalktı, Beşiktaşlı arkadaşlarımda rahatla Fenerbahçemizi kadıköyde izleyebilir
Çarşıyı kadıköye çağırırlar ardındanda demirörenin fenerbahçemiz yazılı pankartını açarlar çarşı pazar karışır.
@!sTaNbLuE arkadaşımız konuyu gayet net açıklamış.
bunu ilk duydugumda hoşuma gitmişti ama sonra bugunkü maçta şu resmi görünce iyi niyetle yazılmadıgını düşünmeye başladım..sanki sadece cevap vermek için ve inceden dokundurulmak için yazılmış gibi..laf olsun diye yani...B yerine 8 yazılmış sanırım...yanlışım varsa affola...
yanlışım varmış beyler..kesinlikle B yazıyor !!!!
buda kanıt amaçlı olsun bilmeyenlere,videoda var ama bu yeterli sanırım,edit olmadıgı ıcın yenı mesaj yazıyorum kusura bakmayın saygılar...
isteyenler sadece taraftarlar. İstemeyen yöneticiler. Bir ölçüde de haklılar. Bırakın kavgayı, dövüşü o maçta küfür az olur belki de hiç olmaz. Ama rajip taraftar gelir ise ceza alınabilecek kadar küfür olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme