Şimdi Ara

Beşiktaşı izledin mi Aykut Hoca?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene sözde iki takımlı ya lig, ya birinci ya ikinci olcakmışız ya...

Büyük yalan bu, bizim takım Beşiktaş'ın yarısı kadar oynayamıyor.Bırakın Beşiktaşı, Kasımpaşa kadar oynayamıyoruz

Bu takım böyle devam ederse, Galatasaray ve Beşiktaşın çok arkasında kalır.Gelecek için hiç ümit vermiyoruz, umarım Hoca'da biraz utanır.Finansal kriz yaşayan dava üzerine dava ile uğaraşan batak içindeki Beşiktaşın yarısı kadar bile oynayamıyorsa elindeki bir sürü imkana rağmen artık düşünmesin yol alsın pranga olmasın ayağımıza.

• Ne Aykut Hocaymış be.
  • Bizim oyuncularımızda galatasarayın oyuncuları gibi dikkate almazsa sorun olabilir ki Fatih Terim maçtan önce uyarıda bulunmuştu maçın çok kolay geçmeyeceğiyle ilgili.Bizim başımızda aykut kocaman olduğunu unutmayalımAma Beşiktaşın arkasında kalacağımıza katılmıyorum.Bu kadronun ölüsü bu ligde ikinciliğe oynar.kadro oynamasa bile forma oynar
  • beyin bedava!
  • İzledim Mario'cuğum. Açıkçasıı, özellikle bu 3 temmuz sürecinden sonra, beni burada bulacağını doğrusunu söylemek gerekirse nereden bildiğini açıkçası anlamış değilim.
  • beşiktaş=fernandes
    olası bir sakatlık durumunda görürüm beşiktaşı.
    hele bir olcay diye futbolcu varki aman allahım
  • Hadi 3 takımlı oldu artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden mi Ersun Yanal ?
    7 yıl önce açıldı
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beşiktaş cok bomba girdi bu sene. herkes en fazl 5-6 diyordu kume dusebilir diyordu ama ortada. gs-fb-bjk arasında gececek sampiyonluk
  • Beşiktaşın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Lord

beşiktaş cok bomba girdi bu sene. herkes en fazl 5-6 diyordu kume dusebilir diyordu ama ortada. gs-fb-bjk arasında gececek sampiyonluk

Valla ben beşiktaşı 3. sıraya koymuştum
  • ben bu sene kasimpasa ve eskisehir'den bir tak bekliyorum bakalim ne olacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olcay Nasıl iyimi kötümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

Orijinalden alıntı: War Lord

beşiktaş cok bomba girdi bu sene. herkes en fazl 5-6 diyordu kume dusebilir diyordu ama ortada. gs-fb-bjk arasında gececek sampiyonluk

Valla ben beşiktaşı 3. sıraya koymuştum

cogu kisi daha gerilere koyuyordu
  • daha ligin başı bi dakika dur daha beşiktaş zorlu rakipleriyle rakiplerinin form tuttuğu zaman karşılaşsın bakalım biraz zaman a ihtiyaç var sadece bekleyip beraberce görelim anyayı konyayı
  • Ya 1 maçla ortalığı ayağa kaldırmayın yeni kurulmuş,hırslı oyuncular var ama saman alevi gibi gelir geçer.
  • Yaz boyunca ben ve birkaç beşiktaşlı arkadaşımın anlatmak istediğini kımse anlamadı,herkesin diline dolanmıştı bi Beşiktaş ın kadro kalitesi düştü falan filan.Hayır Beşiktaşın kadro kalitesi düşmedi,ruhsuz Simao yerine 90 dakika durmadan koşan Olcay geldi bence kesinlikle daha yararlı,40 yaşına yaklaşmış Rüştü nün yerine McGregor geldi,ha bu takımda Quaresma eksik mi değil mi tartışılabilir ona birşey diyemem ama geçen seneden daha kötü değiliz daha çok koşuyoruz daha çok mücadele ediyoruz,kaybetsek bile bu mücadeleyi gördükten sonra umrumda olmaz.Şampiyonluk filanda umrumda değil erken konuşmamak lazım.
  • Beşiktaş nasıl oynuyor Fikret Orman'dan sonra hiç izlemedim ama benim Fikret Orman'ın konuşmalarından edindiğim izlenim, çok daha düşük bütçelerle, çok daha iyi, hareketli futbol oynayacak bir takım yaratıp o şekilde devam edecekler..Türkiye'de şampiyonluk şansları uzun dönem yok ama enkazı toparlayacaklar gibi görünüyor..Ve Gs'nin dışında, altyapıdan kaliteli oyuncu çıkaracaklar gibi görünüyor, biraz da mecbur kaldıklarından olacak bu ama Türk futbolunun lehine olacak..Bazen diyorum ki FB de ekonomik olarak dibe vursa da altyapıdan oyuncu çıkarmak zorunda kalsa..Çünkü biz Türkler başka türlü akıllanamayız..Bakın Barcelona bile sürekli altyapıdan oyuncu koyuyor as takıma, parasızlıktan mı hayır..Altyapıyı amacına ulaştırıyorlar sadece..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patatesli Çay

Olcay Nasıl iyimi kötümü ?

olcay acayip koşuyo sol kanatta uğur boral a çok yardım ediyo daha tam hazır değil gibi takıma uyum sağlamadı ama 90 dk koşan defansı ani koşularıyla zor duramda bırakabilen adam ben çok beğeniyorum kendisini.
  • Aykut Kocaman'a süre lazım süre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saw_

quote:

Orijinalden alıntı: Patatesli Çay

Olcay Nasıl iyimi kötümü ?

olcay acayip koşuyo sol kanatta uğur boral a çok yardım ediyo daha tam hazır değil gibi takıma uyum sağlamadı ama 90 dk koşan defansı ani koşularıyla zor duramda bırakabilen adam ben çok beğeniyorum kendisini.

olcay beşiktaş ta oynayacak adam değil.kapasitesi çok sınırlı.

bizde de ilker vardı bir zamanlar süper hızlıydı ama ortaları,pasları sarbiden berbattı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.