Önce taraftar gruplarının birlikte verdiği dostluk mesajları, daha sonra efsanemiz Lefter için Çarşı'dan geçmiş olsun mesajı ve en son Fenerbahçe Acıbadem'in başarısını kutlayan ve takdir eden bir mesaj. Güzel davranışlar ve eylemler bunlar, uzun zamandır göremediğimiz dostluk mesajları... Umarım bu anlayış tüm Türkiye'ye yayılır ve holiganizmin sonu gelir. Beşiktaş yönetimine ve taraftar grubu Çarşı'ya bu davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Umarım bu dostluk rüzgarları devam eder, kesilip gitmez.
İşin içinde menfaat döndüğü ve bu menfaatten de istifade edenler olduğu müddetçe holiganizm bitmez.
holiganizm bitmez, çünkü derbiden 1 hafta önce medya holiganizmi pompalamaya başlıyor,klüp başkanları yöneticiler yaptıklar açıklamarla ortamı gerer yani bir çok grup bu olaydan fayda sağlar.yoksa yazın hiç haber çıkıyomu bjk fb gs taraftarı kavga etti diye
Kimse demiyor bu kulüpler kardeş kulüp olsun ama en azından aradaki şu holiganlığı nefreti kaldıralım .
Doha da Dünya Kupası Finali'nde açtıkları pankartı da unutmamak gerek
inş herşey daha iyi olur
Arkadaşlar bu aralar üç büyükler arasında dostluk rüzgarları esiyor bu güzel bir olay ama birde madalyonun diğer yüzü var.
Üç büyüklerin üçü veya içlerinden sadece 1 tanesi şu an ligin zirvesin de hatta onu geçtim liderin sadece 2-3 puan gerisin de olsaydı bu kardeşlik ve barış rüzgarları olur muydu sanıyorsunuz. Ben hiç sanmıyorum.
Yarın bir gün büyüklerden biri gine zirvede olsun işler gine eskisi gibi olur. Yani şu anda esmekte olan rüzgar tersine döner.
Bunlar yalancı bahar. O sebeple boşuna sevinmeyelim.
Kısa lafın özü rekabetin olmadığı yerde suni bir barış olması çok normal.
Atalarımız boşuna dememiş Deniz’e düşen yılana sarılır diye
Yada başka örnekle anlatayım. Okyanusun ortasında bir gemide yolculuk ediyorsunuz ve aynı gemide en büyük düşmanınız var bir araya gelseniz birbirinizi öldüreceksiniz. Fakat gemi batmaya başlıyor ve bir şekilde geminin bir yerinde bir araya gelmek zorunda kalıyorsunuz. Normalde birbirinizi öldürmeniz gerekirken geminin battığını ve birbirinize yardım etmeniz halinde gemiden sağ kurtulup karaya ulaşacağınızı biliyorsunuz. Gemiden kurtulup karaya ulaşana kadar düşmanlığı unutur birbirinize yardım edersiniz ve karaya ulaştıktan sonra birbirinizle görülecek hesabınızı görürsünüz.
Bu olayda aynen böyle
Yalnız yukarıdaki yorumların Çarşının Leftere geçmiş olsun demesi ve Bjk yönetminin Sarı Melekleri Kutlaması ile alakalı değildir onu baş dan bir yazayım.
Çarşı grubuna ve Bjk yönetimine mesajları için teşekkür ederim Bir Fenerbahçe taraftarı olarak.
Yukarıdaki yorumlarım bu sezon üç büyüklerin yönetim ve taraftarlarının hakemler konusunda birbirlerine laf atmaları ve taraftarların bir araya gelip dostluk mesajları vermesi ile alakalıdır.
Çünkü üç büyüklerden biri zirvede olsa herkes çok iyi biliyor ki taraftar grupları bir araya gelip dostluk mesajları filan vermez ayrıca yönetimler de birbirleri ile yorgan kavgasına girerdi. Yorgan gitti kavga bitti oldu bu sene için
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
Yalnız yukarıdaki yorumların Çarşının Leftere geçmiş olsun demesi ve Bjk yönetminin Sarı Melekleri Kutlaması ile alakalı değildir onu baş dan bir yazayım.
Çarşı grubuna ve Bjk yönetimine mesajları için teşekkür ederim Bir Fenerbahçe taraftarı olarak.
Yukarıdaki yorumlarım bu sezon üç büyüklerin yönetim ve taraftarlarının hakemler konusunda birbirlerine laf atmaları ve taraftarların bir araya gelip dostluk mesajları vermesi ile alakalıdır.
Çünkü üç büyüklerden biri zirvede olsa herkes çok iyi biliyor ki taraftar grupları bir araya gelip dostluk mesajları filan vermez ayrıca yönetimler de birbirleri ile yorgan kavgasına girerdi. Yorgan gitti kavga bitti oldu bu sene için
Laf atmamaları olacaktı.
quote:
Orijinalden alıntı: malumatfuruş
Doha da Dünya Kupası Finali'nde açtıkları pankartı da unutmamak gerek
hacım mealini merak ettim
bize lütfeder miydiniz
PAOK maçında rakip tribünde olanlar da bunlardı arkadaşlar..
BJK ve TS yönetimine içtenlikle teşekkür ediyorum. Ancak Çarşı aklınca laf sokmaya çalışmış. Lefter'e geçmiş olsun diyecekseniz lafı dolandırmanın alemi yok arkadaş.
quote:
Orijinalden alıntı: ` Kağan
milletin işi gücü yok kadıköyde rakip tribüne mi girecek
çarşı paoklularla olay çıkaracak da diyordunuz..
her takım taraftarı rakibinin rakibini destekliyor..fb böyle yapmadı deme şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: Voleci Şeref
quote:
Hiç kimse masum değil en son taşı günahsız olanınız atsın ne alakaysa Fenerbahçe benim 2.takımımdı zaten belli etmiyordum sadece
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
quote:
Hiç kimse masum değil en son taşı günahsız olanınız atsın ne alakaysa Fenerbahçe benim 2.takımımdı zaten belli etmiyordum sadece
quote:
quote:
Hocam migrosta onların yanındaydım ya gözümle gördüğümü bana mı anlatıyosun bi de.
quote: