Bildirim
Beşiktaş'tan Atatürk havalimanına nasıl giderim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: drkayzer
İstanbul'u bilenler yardımcı olabilir mi? Şuan Beşiktaş'tayım da
Çok kolay. Bir taksi çevir. Atatürk havalimanına gitmek istediğini söyle. Seni kapısına kadar bırakır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uskudara git, marmaraya bin son duraktan aktarmayla metroya gec geldin
Ucuz olmasi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: drkayzer
Ucuz olmasi lazım
Sen de bir şeyi beğenmiyorsun be
Otobüsle zincirlikuyudan metrobüse ordan zeytinburnu veya merterden havalimanı metrosuna şaap
Para yok o kadar :)
Besiktastan taksime otobusler var bissuru bin birine metroda incem de sonra metroyla yenikapiya git sonra m1a havalimani metrosuna aktarma yap ve mutlu son
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencer4849 -- 4 Aralık 2016; 15:40:10 >
Kabataşa yürü ordan Zeytinburnu Bağcılar tramvaya bin, Zeytinburnu'nda in havaalanı metrosuna geç son durak havaalanı zaten.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şöyle yaptım. Beşiktaş'tan otobüse bindim aksarayda indim, ordan da metroya bindim şuan mertere kadar geldim metroyla. Toplam maliyet 7TL :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X