Şimdi Ara

Beşiktaş'ta kötü gidişin sorumlusu kim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Beşiktaş'ta kötü gidişin sorumlusu kim?

(En Son Oy Tarihi: 14.3.2011)
Giriş

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orijinalden alıntı: soho

quote:

Şahsen bir maç olsa şansa inanırım ama bütün bir sezonu şansa ve federasyona bağlamak doğru olmaz.
    101. yıl olayını çözeceğini söyleyen demirören aynı o yıl yaşanan hataları yapmaya devam ediyor , ilk önce kendi içimize bakmamız lazım.

Hocam Beşiktaş ilk devre 22 sakat verdi, sen hayatında 22 sakat duydun mu Beşiktaşta ?
    Haber1903'de sakatlardan iki tane ayrı 11 çıkıyordu.
    Şimdi lider takım dahil olmak üstteki takımlardan 22 sakatı bırak 3 oyuncu sakatlansın yerine oynatacakları adam yok. Bu sezon Beşiktaşta çok büyük ve önemli mevkilerde sakatlıklar yaşadı, verilmeyen goller vs. de cabası en sonnuda moral bozuldu moral zaten herşey futbolda ve bittik..
    Herkesin fikrine saygılıyım ama umarım Schuster kalır ama sanırım kalmayacak ve haklılığım da ortaya çıkmayacak ona üzülüyorum.

Darbeye bağlı fazla sakatlığımız olmadı dikkat edin , bunun bir kaç nedeni olabilir.
    Bir iki sakatlık şansızlık olabilir ama dediğin gibi 22 sakatın nedenlerini başka yerlerde aramak lazım ,
    Yanlış antreman
    Yoğun antreman
    Sağlık ekibi.

Evet olabilir kondisyoner de eklenmeli bence ankete..Hatta en üste Schuster yazmışsın ama ben tamamen tersini düşünüyorum Schuster'in hataları yok mu var ama ben anket açsam Schuster'i sonlara koyardım bence Schuster kesinkez kalmalı eğer Lucescu hariç bir hoca gelirse şu anki halimizi mumla ararız gibime geliyor inşallah yanılırım.

• hacı bende schuster kalsın diyenlerdenim biliyosun,
    ama schoster ne yapsın ne demek ya,

22 sakatta dolayısıyla başarısızlıklarda
    sorumlu zinciri şu

kondisyoner suçlu, kondisyoneri rapor etmeyip 22 sakata çanak tutan takımın patronu daha suçlu, yönetim hepsini izlediği için hepsinden de suçlu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şahsen bir maç olsa şansa inanırım ama bütün bir sezonu şansa ve federasyona bağlamak doğru olmaz.
    101. yıl olayını çözeceğini söyleyen demirören aynı o yıl yaşanan hataları yapmaya devam ediyor , ilk önce kendi içimize bakmamız lazım.

Hocam Beşiktaş ilk devre 22 sakat verdi, sen hayatında 22 sakat duydun mu Beşiktaşta ?
    Haber1903'de sakatlardan iki tane ayrı 11 çıkıyordu.
    Şimdi lider takım dahil olmak üstteki takımlardan 22 sakatı bırak 3 oyuncu sakatlansın yerine oynatacakları adam yok. Bu sezon Beşiktaşta çok büyük ve önemli mevkilerde sakatlıklar yaşadı, verilmeyen goller vs. de cabası en sonnuda moral bozuldu moral zaten herşey futbolda ve bittik..
    Herkesin fikrine saygılıyım ama umarım Schuster kalır ama sanırım kalmayacak ve haklılığım da ortaya çıkmayacak ona üzülüyorum.

Darbeye bağlı fazla sakatlığımız olmadı dikkat edin , bunun bir kaç nedeni olabilir.
    Bir iki sakatlık şansızlık olabilir ama dediğin gibi 22 sakatın nedenlerini başka yerlerde aramak lazım ,
    Yanlış antreman
    Yoğun antreman
    Sağlık ekibi.

Evet olabilir kondisyoner de eklenmeli bence ankete..Hatta en üste Schuster yazmışsın ama ben tamamen tersini düşünüyorum Schuster'in hataları yok mu var ama ben anket açsam Schuster'i sonlara koyardım bence Schuster kesinkez kalmalı eğer Lucescu hariç bir hoca gelirse şu anki halimizi mumla ararız gibime geliyor inşallah yanılırım.

Sıralama doğru takım kötü durumda bununda bir sorumlusu var , Hoca yada onu getiren yönetim .
    Kondisyoner yazmaya gerek yok zaten antremanı yaptıranda kondisyoner.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kondisyoner+Futbolcular .
  • Sorunun cevabı imzamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEETHOVEN

Sorunun cevabı imzamda

Balık baştan kokar bkz. avatarım.
  • Federasyon'u ( 3% (2)) seçen hiç mi utanmadı anlamadım.

"Seçen" diyorum zira 2 oydan birisi benim ki öbürü kimin!

Anket'in en başında " 60 yılların futbolu oynandığı için " var mıydı? Gözümde kaçmış onu da eklerdim listeme.
  • Schuster:Bariz defans sıkıntısı varken, defansa takviye yapmayı gerek görmedi.Kadro ile sürekli oynadı, ibo ve zapo'yu gönderdi, sezon başında istemediği ferrari'ye muhtaç kaldı, Ersan'da sakatlanınca yediğimiz goleri ağzı açık seyretmek zorunda kaldı.

Yönetim: Koltuğu korumak ve baskıyı atlatmak için Denizlinin ipi çekildi, yıldız transferler yapılarak sezona erken başlandı, hedefler yüksek
    tutuldu.Başarısız sonuçlar ardından hakemler ve fenere yüklenildi.Ertesi hafta fenerden 4 yenildi.Bunun üstüne başkan Beşiktaşın üstüne oyunlar oynanıyor dedi.

Futbolcular: ligin 2. planda tutulduğu bir sezonda, avrupada başarı için yabancıların performansı önemliydi kısıtlı defans hattı bütün takımı etkiledi.

Taraftar: Formada ter oldular, bunu portekizce bile söylediler, bide korsan ürün almadılar ama her geçen sene içimiz kan ağlıyor.

Uyum süreci :Hoca sürekli farklı kadrolar denediği için bunuda onun eksisi olarak yazılabilir.

Federasyon (Hakemler) :11 puandan verilen şampiyonluk ve 6 kırmızı karttan beri, verilmeyen kartlar, goller, penaltılar her sezon olağan şeyler artık Beşiktaşın beli bunlara karşı bükmemeli.

60 yılların futbolu oynandığı için:Bu söz kötü gidişin baş sorumlusudur ilk yarıda kapalı takımları açmakta zorluk çekerken bi nevi isyan halinde söylenmiş bir sözdür. 2. yarı başında ileriye yapılan takviyelere rağmen gol yeme oranımız'da artış gözlemlenmiştir.Aslında Schuster bu sözü Beşiktaş için söylemişti Guti ve Q7 nin gölgesinde kalan oyunculara karşı 1-2 oyuncuya bağlı oyun anlayışı geçmişte kaldı, sizde takıma katkıda bulunun gibi bir mesaj vermek istedi ama yanlış anlaşıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

quote:

Orijinalden alıntı: BEETHOVEN

Sorunun cevabı imzamda

Balık baştan kokar bkz. avatarım.

2004'den beri o resim geçerliliğini koruyor.
  • şuster ne yapsın diyenler var hala ya gülermisin ağlarmısın...
  • Schuster'in kalmasından yanayım ama hataları da olduğunu kabul etmek gerekir. Oyuna müdaheleleri iyi değil. Kondisyoner sorununa çözüm aramadı. Bazı oyuncu tercihlerini de doğru bulmuyorum. Yine de bu kadar köklü bir sistem değişikliğinden sonra en azından 1-2 sene daha sabredilmesi gerektğini düşünüyorum. Her başarısız sezonun ardından hoca kovarsak işte şimdiki gibi sistemsiz, ne oynadığı belli olmayan bir takım haline geliriz. Yapılan onca masraf, transfer paraları, tazminatlar da cabası.

Demirören geldiğinden beri 7 senede yanlış saymadıysam 6 teknik direktör değiştirmişiz, bir kez şampiyon olmuşuz. Kendimize şunu soralım, bu 7 senede 6 hoca değiştirmemiş olsak, ilk gelen hocaya sabretmiş olsak (VDB olması önemli değil, herhangi bir hocadan bahsediyorum) ve bu hoca 7 senedir takımın başında olsa durumumuz bundan daha kötü mü olurdu? Manchester United-Alex Ferguson örneğini vermeye, o kadar uzaklara gitmeye gerek yok. Süleyman Seba ilk iki senesinde şampiyon olamayan Milne'e sabretmese tarihimizin en başarılı yıllarını yaşayabilir miydik?

Schuster kovulursa ne olacak? X hoca gelecek, takımın yarısını beğenmeyip 6-7 transfer yaptıracak, sistemini oturtmaya çalışacak, bu sürede puanlar da kaybedecek, ligi tanımıyor denecek. Her kaybedilen puandan sonra yerli yersiz sebeplerle eleştirilecek, kişiliğine bile laf edilecek. Olur da şampiyon olursak ne güzel, olamazsa o da gönderilecek ve seneye bu dönemlerde hocanın avukatlarını İstanbul'a çağırıp yeni bir hoca arıyor olacağız.

Sıkılmadınız mı bu döngüden? Hiçbir hocaya sistemini oturtacak kadar süre tanımıyoruz ki. Del Bosque, Rıza Çalımbay, Tigana, Ertuğrul Sağlam, Mustafa Denizli, Schuster; bu hocaların hangisi olursa olsun 2 sene sabrederseniz üçüncü, dördüncü sene illa ki başarı gelir. En kötü ihtimalle 7 senede bir şampiyonluk kazanırız zaten. Hocalara verilen tazminatlar, yapılan onlarca transferin parası da kasamızda kalır.

Asıl konuya dönersek, ben şıklardan uyum sürecini işaretledim ama birçok etken var bu seneki başarısızlığımızda. Herkesin payı var, taraftar da dahil. (Kendi futbolcusunu daha oyuna girmeden ıslıklayıp rakip oyuncuyu alkışlayan taraftar Schuster'in dediği gibi stada gitmesin bir zahmet) Yine de bu sene bir geçiş sürecinde olduğumuzu unutmamalıyız. Eğer sabır gösterilirse bu uyum dönemi atlatıldığında başarı zaten ggelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Schuster'in kalmasından yanayım ama hataları da olduğunu kabul etmek gerekir. Oyuna müdaheleleri iyi değil. Kondisyoner sorununa çözüm aramadı. Bazı oyuncu tercihlerini de doğru bulmuyorum. Yine de bu kadar köklü bir sistem değişikliğinden sonra en azından 1-2 sene daha sabredilmesi gerektğini düşünüyorum. Her başarısız sezonun ardından hoca kovarsak işte şimdiki gibi sistemsiz, ne oynadığı belli olmayan bir takım haline geliriz. Yapılan onca masraf, transfer paraları, tazminatlar da cabası.

Demirören geldiğinden beri 7 senede yanlış saymadıysam 6 teknik direktör değiştirmişiz, bir kez şampiyon olmuşuz. Kendimize şunu soralım, bu 7 senede 6 hoca değiştirmemiş olsak, ilk gelen hocaya sabretmiş olsak (VDB olması önemli değil, herhangi bir hocadan bahsediyorum) ve bu hoca 7 senedir takımın başında olsa durumumuz bundan daha kötü mü olurdu? Manchester United-Alex Ferguson örneğini vermeye, o kadar uzaklara gitmeye gerek yok. Süleyman Seba ilk iki senesinde şampiyon olamayan Milne'e sabretmese tarihimizin en başarılı yıllarını yaşayabilir miydik?

Schuster kovulursa ne olacak? X hoca gelecek, takımın yarısını beğenmeyip 6-7 transfer yaptıracak, sistemini oturtmaya çalışacak, bu sürede puanlar da kaybedecek, ligi tanımıyor denecek. Her kaybedilen puandan sonra yerli yersiz sebeplerle eleştirilecek, kişiliğine bile laf edilecek. Olur da şampiyon olursak ne güzel, olamazsa o da gönderilecek ve seneye bu dönemlerde hocanın avukatlarını İstanbul'a çağırıp yeni bir hoca arıyor olacağız.

Sıkılmadınız mı bu döngüden? Hiçbir hocaya sistemini oturtacak kadar süre tanımıyoruz ki. Del Bosque, Rıza Çalımbay, Tigana, Ertuğrul Sağlam, Mustafa Denizli, Schuster; bu hocaların hangisi olursa olsun 2 sene sabrederseniz üçüncü, dördüncü sene illa ki başarı gelir. En kötü ihtimalle 7 senede bir şampiyonluk kazanırız zaten. Hocalara verilen tazminatlar, yapılan onlarca transferin parası da kasamızda kalır.

Asıl konuya dönersek, ben şıklardan uyum sürecini işaretledim ama birçok etken var bu seneki başarısızlığımızda. Herkesin payı var, taraftar da dahil. (Kendi futbolcusunu daha oyuna girmeden ıslıklayıp rakip oyuncuyu alkışlayan taraftar Schuster'in dediği gibi stada gitmesin bir zahmet) Yine de bu sene bir geçiş sürecinde olduğumuzu unutmamalıyız. Eğer sabır gösterilirse bu uyum dönemi atlatıldığında başarı zaten ggelecektir.

eline sağlık hocam.. ben de bunu anlatmaya çalışıyorum herkese ama kafasına takan takmış işte.. biz de schuster'in renkli gözlerine veya karizmasına hayran olduğumuz için ısrar istemiyoruz.. ortada bir döngü var, daha doğrusu sabretmeye tahammülü olmayan ve sarı ışık yanar yanmaz kornaya abanan bi zihniyet var.. evet schuster'in takımı zaman zaman iyi oynadı umut verdi, çoğu zaman kötü oynadı umutsuzluk verdi ama takımın kaç sakat verdiğini, kopan motivasyonla ikinci yarıda oyuncularda istek kalmadığını da görmek lazım.. bizim hatamız takımın başına gelen herkesi doğuştan kötü karakterli olarak görmemiz, sonra ıslıklamalar, istifa sesleri çoğalınca, medya da çanak tutunca yönetim gaza gelip veriyor milyonlarca euroları yolluyor geleni... o yüzden ben ankete taraftar yanıtını verdim.. daha doğrusu taraftardan ziyade zihniyet yanıtını vermek isterdim ama öyle bi şık yoktu.. şimdi hocayı yollamak demek her şeye sıfırdan başlamak ve seneye %99 ihtimalle aynı döngüyü tekrar etmek demektir.. ihtiyacımız olan tek şey sabır.. bu sezon ilk yarıdan bitti, tek hedefimiz kupayı alıp seneye avrupaya gidebilmek.. halbuki adam akıllı savunmacılarla seneye baştan bir motivasyon ve kenetlenmeyle takır takır top oynar bu takım..

• Ben döngünüzü seneye bu zamanlar görecem sizin.O zaman hortlatacam bu konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

Ben döngünüzü seneye bu zamanlar görecem sizin.O zaman hortlatacam bu konuyu

diyorsun ki başka hoca gelecek ve başarıdan başarıya koşacağız.. hadi bakalım, yeter ki dediğin doğru çıksın da hortlat konuyu :)
  • Schuster gibi bir adamı da kaçıracağız ona üzülüyorum, Quaresma Guti Simao gibi yıldızlar Schuster'in ismine geldi..Avrupanın göbeğinde futbolun içinde yıllardır top oynayan bu futbolcular da hiçbir şey bilmiyor bi biizm taraftar ve yönetim biliyor.
    Yazık oldu Schuster'e de..108 yılda ancak 1 defa Uefada çeyrek final oynarız bu kafayla gidersek daha
  • quote:

Merak etme Schuster'in bileti kesildi hiçbir şey hortlatamayacaksın, hortlattığın tek şey 6 ayda bir kovduğunuz t.direktör konuları olur başka da birşey olmaz.
  • quote:

quote:

Merak etme Schuster'in bileti kesildi hiçbir şey hortlatamayacaksın, hortlattığın tek şey 6 ayda bir kovduğunuz t.direktör konuları olur başka da birşey olmaz.

Hocam Türkiye kupasından sonra belli olur kaderi, ayrıca Demirören baştayken istikrardan bahsetmemek lazım.
  • quote:

Beşiktaş tarihindeki en kötü dönemlerden birini geçiriyor bununla ilgili anketimize katılımlarınızı bekliyoruz.

Beşiktaşı kötüymüş gibi göstermeye çalışma gayet iyi gidiyoruz
  • quote:

Schuster gibi bir adamı da kaçıracağız ona üzülüyorum, Quaresma Guti Simao gibi yıldızlar Schuster'in ismine geldi..Avrupanın göbeğinde futbolun içinde yıllardır top oynayan bu futbolcular da hiçbir şey bilmiyor bi biizm taraftar ve yönetim biliyor.
    Yazık oldu Schuster'e de..108 yılda ancak 1 defa Uefada çeyrek final oynarız bu kafayla gidersek daha

şuster reali çalıştırdığı için ismine kanıp geldiler bu halde olacağımızı bilselerdi adımını atmazlardı tahminim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Schuster gibi bir adamı da kaçıracağız ona üzülüyorum, Quaresma Guti Simao gibi yıldızlar Schuster'in ismine geldi..Avrupanın göbeğinde futbolun içinde yıllardır top oynayan bu futbolcular da hiçbir şey bilmiyor bi biizm taraftar ve yönetim biliyor.

şuster reali çalıştırdığı için ismine kanıp geldiler bu halde olacağımızı bilselerdi adımını atmazlardı tahminim...

Schuster Real'i çalıştırdı doğru, Real neden Schuster'i aldı diye de soruya devam edilebilir..Yılmaz Vural Real'i çalıştırmışmı mi veya Benitez veya Magath? Diğer söylediğine katılıyorum bu halde olacağımızı bilse gelmezlerdi ama futbolda hiçbir şey garanti değil 22 sakat verip tonlarca şansızlık yaşayacağımızı kimse bilemez.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.