Şimdi Ara

Beşiktaş Kombine ve Bilet Devretme [Ana Konu] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.080
Cevap
248
Favori
390.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana da 8. Kategori icin 2 bilete 1000 tl isteyen oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.kategori 115 blok 'tan bir adet fazla biletim mevcut. bir arkadaşımdan 4.kategori 430 bloktan bilet devralacağım için satıyorum. ilgilenenler pm.
  • 7. veya 8. kategoriden çok uçuk olmamak kaydıyla gişe fiyatının üzerinde bilet devr alınacaktır. Varsa devretmek isteyen bir renktaşım, talibim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

Orijinalden alıntı: fatihlaw

sistemden bilet alan varsa hangi bloktan almış paylaşabilir mi acaba=-?

Ben aldım hocam. Güney tribünü alt kat. Fakat internetten almak mümkün değil. N kolay işlem merkezine gidip aldım.

Hocam n kolay merkezine gidince direk alabiliyo muyuz Bileti yoksa onlarda bizim gibi siteye girip bizim adimiza mi almaya calisiyolar yogunluk sirasinda?

• Gun gectikce fiyatlar dusecek. Su an kaziklamaya calisanlar, bilet kalmadi vs diye algi yaratiyorlar, tuzaklarina dusmeyin. Kayseri macinda bana ilkin 500 tl diyen vatandas mac gunu 200 tl veririm dedi. Bence Cumaya 50-100 tl fark ile biletinizi alirsiniz.

• Onların ayrı bir sistemi var, o sistem üzerinden bilet alıyorlar. Ben internetten alamayınca, koşa koşa N Kolay şubesine gittim fakat orada da sistem kilitlenmişti yoğunluktan. Yaklaşık bir saat bekledim ve aldım.

• Selamlar,

Beşiktaş Osmanlıspor maçına numaralı üst tek bilet isteyenler lütfen pm atsın

blok 403.. passolig gerekli bu arada transfer için..
  • 8. Kategori bilet ariyorum gise fiyatinin uzerinde odeyebilirim, pm atin lutfen.

• Sportoto kuzey alt tribünde 1 biletim kaldı satılıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetnarin

quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

quote:

Orijinalden alıntı: mkut

bir bilet vermeleri saçma, eşimle gideceğim birimiz 10. sırada diğerimiz 20. sırada. maç esnasında herkes koltuğuna mı oturuyor yoksa karışık mı?

herkesin koltuğuna oturması lazım kameralar ona göre tarıyor tribünleri fakat 2 yanımdaki kişi 1 ön sıradaki koltukta oturdu herhangi bir işlem yapılmadı. eğer geçmek istediğiniz koltuğun asıl sahibi sorun çıkarmazsa pek sıkıntı olmuyor diyebilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: o3

500 liralık bileti 1150tlye itelemeye çalışan mehmetnarin gibileri var.

50 lira üstüne koymak ne.
    yakınıma bilet alıcam diyorum 1150 diyorlar.
    1150yi verin ben satayım kendi biletimi

hocam onlar bi heyecan kime kitlesem acabadiye dolanıyorlar. ama şu an 160 liralık bilete 200-250 lira verebilecek kişi rahat bilet bulur gün geçtikçe arz talep meselesi fiyatlar artacak malesef.

istanbul dışı vs olanların haricinde zamanında 3 lü bilet almayanlar büyük hata yaptı. takım şampiyon olmasa bile o biletleri satmak hiç zor olmazdı herkes yeni stadı merak ediyor.

Hocam bende 4 bilet vardı 2 Side 1150 ye gitti yarın öbür gün görün ne oluyor fiyatlar

biletin bulunduğu kategoriye göre alıcısı değişiyor 7 ve 8 olunca genelde öğrenciler bilet parasının üstüne 200 lira verebilirken 4. kategoride maç izlemek isteyen adam üstüne 600 koyuyor. kale arkası için 800 lira isteyenler gördüm o kadarı abartı oluyor

• 102, 105, 116, 413 ve 428 de bilet mevcut ilgilenenler pm atabilir
  • Kesinlikle biletleri gişe fiyatının üzerinden almayın. Karaborsacılara prim tanımayın. Siz yüksek fiyatlar verdikçe onlar daha çok istiyor ve absürt fiyatlar ortaya çıkıyor. Bu sitenin kidemli üyeleri bile kale arkasına 1000 tl lik gibi bir fiyat çekiyor. Sizin takımınıza ait koşulsuz sevginizden faydalanmasına izin vermeyin. Bırak ellerinde patlasın biletler, maç saati yaklaştıkça fiyatlar düşecek. Hem de passolig ara ara bilet satışı çıkarıyor, hepsini birden sürmüyorlar. O yüzden beklemekte fayda var acele etmeyin.
  • Halen vip tribününde bilet var, 1100 tl fiyatı, bunu almak varken ve stadın en güzel yerinden izlemek varken adamlar gidip karaborsadan 1000 liraya bilet alıyor
  • Dostum hele o VIP bileti almaya uğraş bakalım alabilecek misin? Sistem kesinlikle izin vermiyor..Maç günü o 1100 liralık VIP bieti 10.000 liraya almak için sıraya girenler olur..Bu maç başka maça benzemez..Vodafone Arena'da şampiyonluk maçından bahsediyoruz..Derbi vs değil şampiyonluk maçı..Yurt dışından gelip o bilete 3000-4000 euro verecek bir sürü insan olur..Ertesi gün gazetede okuruz zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

Dostum hele o VIP bileti almaya uğraş bakalım alabilecek misin? Sistem kesinlikle izin vermiyor..Maç günü o 1100 liralık VIP bieti 10.000 liraya almak için sıraya girenler olur..Bu maç başka maça benzemez..Vodafone Arena'da şampiyonluk maçından bahsediyoruz..Derbi vs değil şampiyonluk maçı..Yurt dışından gelip o bilete 3000-4000 euro verecek bir sürü insan olur..Ertesi gün gazetede okuruz zaten..

Denedim veriyor, 1903 tribününde de bilet var. İnsanların çoğu bakmadan etmeden gidip karaborsacılara 1000 lira veriyor, inanmıyorsan aç dene şuan 15 e yakın koltuk var vip tribününde, 10 koltuk falan da 1903 de var.
  • osmanli spor maci bilet araniyor

• 8.kategori üst bir adet biletim var teklifler pm.
  • 7. Veya 8.kategoriden bilet arıyorum. Duyrulur

• 8.veya 7. Kategoriden bilet ariyorum gise fiyatinin uzerinde odeyebilirim, pm atin lutfen.
  • Aramızda karaborsacılık yapanlar var adminler buna dikkat etmiyor mu? Adam 5 tane bilet alıyor bunlar yüzünden maça gidemiyoruz. Konuya bir kural getirilmeli biletler sadece değerinden devredilmeli
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.