Yoksa rakip fenerbahçe'de haberimizmi yok.Bu kadar garanti konuştun @goxel54
quote:
Orjinalden alıntı: goxel54
quote:
Orjinalden alıntı: Contranarya Bunun garantisini nasıl verebiliyosun çok merak ettim açıkcası
quote:
Orjinalden alıntı: goxel54 şampiyonlar ligindeyiz rahat olun bişe biliyoruz da konusuyoruz
bişe biliyoruz da konusuyoruz dedik ya
evet güzel tahmin
quote:
Orjinalden alıntı: Manero
Yoksa rakip fenerbahçe'de haberimizmi yok.Bu kadar garanti konuştun @goxel54
quote:
Orjinalden alıntı: goxel54
quote:
Orjinalden alıntı: Contranarya Bunun garantisini nasıl verebiliyosun çok merak ettim açıkcası
quote:
Orjinalden alıntı: goxel54 şampiyonlar ligindeyiz rahat olun bişe biliyoruz da konusuyoruz
bişe biliyoruz da konusuyoruz dedik ya
Fenerbahcenin 5 puan ve 2 puan aldigi yillar var cok kotu o yillar kupalara katilamadigi yillar filan.
O 2 yil gecince Fenerin puanlari cok yukselir.
Bu sene seri basi olmaz ama heralde Sampiyonlar Ligine girer.
Girsin artik o kadar transfer yapiyo
son 3 senedir bjk nın uefa grublarından bile çıkamadığını dşünürsek çok da emin konuşmayalım derim ben.
normal şartlarda 2. ön elemenin çok çok rahat geçilmesi lazım tabi ama 3. öne elemede herşey olabilir. seribaşı bile olunsa dikkatli olunmalı. sezon başı olduğu için kuvvetli takımla zayıf takım farkı minumuma iniyo. kazaya kurban gitmemek lazım.
bu sene türkiye nin şampiyonlar liginde 2 takımla katılmaya ihtiyacı var o gruplarda da bol bol puan almaya.
bjk da şl ne kalsın ki orda da rekabet edelim...
quote:
Orjinalden alıntı: trulli
son 3 senedir bjk nın uefa grublarından bile çıkamadığını dşünürsek çok da emin konuşmayalım derim ben.
normal şartlarda 2. ön elemenin çok çok rahat geçilmesi lazım tabi ama 3. öne elemede herşey olabilir. seribaşı bile olunsa dikkatli olunmalı. sezon başı olduğu için kuvvetli takımla zayıf takım farkı minumuma iniyo. kazaya kurban gitmemek lazım.
bu sene türkiye nin şampiyonlar liginde 2 takımla katılmaya ihtiyacı var o gruplarda da bol bol puan almaya.
bjk da şl ne kalsın ki orda da rekabet edelim...
gruplardan bahsedilmiyor zaten ön eleme. gruplarda oynadık hatırlarsan...
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
demek istediğim şl ön elemesinde uefa gruplarındaki takımlar ayarında rakiplerle karşılşabilme ihtimali var. 2. ön eleme olmasa bile 3. ön elemede. dolayısı ile dikkatlli, temkinli olmakta kesin konuşmamakta yarar var dedim.
quote:
Orjinalden alıntı: trulli
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
demek istediğim şl ön elemesinde uefa gruplarındaki takımlar ayarında rakiplerle karşılşabilme ihtimali var. 2. ön eleme olmasa bile 3. ön elemede. dolayısı ile dikkatlli, temkinli olmakta kesin konuşmamakta yarar var dedim.
iki maçlı eleminasyon sistemi oldugu için biraz daha kolay olur.
sen git uefada takıl hadi bakiim kendi kapasitende yorum yap burası şl bjk ile fener var gs deil
quote:
Orjinalden alıntı: MaGNuM1
bjk şl ye katılır ama fb uefya gıder bence
ama bjk nın guruplada 0 çekmesi muhtemel
FUTBOL SAHADA OYNANILARAK KAZANILIR öle bıdıbıdıyla kazanılmaz. daha oynamadan yenik ilan ettiniz.
HERŞEY İNANILIRSA OLUR.
Fenerbahçemize Başarılar sonuna kadar. Beşiktaşada Başarılar sonuna kadar. galatasarayada başarılar sonuna kadar.
artık uyanın nolur Elin yunanı israili abdsi ingilizi fransızı danımarkası ve hepsi Bize düşman Bizim Birlik olmamız lazım. Birlik. HEPSİNİ YENMEMİZ Büyük olduğumuzu göstermemiz lazım. ANLAYIN BUNU ARTIK NOLUR. NEDEN BU KİN DUSMANLIK? HEPİMİZ TÜRKÜZ.
Ben fenerbahçeliyim sonuna kadar gecen seneye kadar bende gs,bjk başarısız olsun ısterdım ama herşey ortada beyler Lütfen. he ligde dişe diş rakibiz sonuna kadar. ama Bu kadar paralar harcanıyor yazık olmasın.
FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞA ŞAMPYONLAR LİGİNDE GALATASARAYA UEFADA GÖNÜLDEN BAŞARILAR......
ALLAHIN İZNİYLE 3 TAKIMDADA FİNALLERE KADAR GİDİCEZ. HERŞEY İNANMAYLA OLUR UNUTMAYIN. TÜRK İSTERSE HERŞEYİ BAŞARILAR...
RİCO PAŞA HATTİRCK YAPSIN BURAK COŞSUN TÜRKLERİN GUCUNU HERKEZ GORSUN BİRLİK ZAMANI YETER ARTIK.
Bu kadar yazıdan sonra Bunumu diyorsun Ronaldofb ??
quote:
Orjinalden alıntı: ronaldofb
BEsiktas Seri Basi da olsa SL ye kalamaz...
5 takimdan 3 unun ciktigi UEFA dan bile yillardir cikamiyor her sene de katilmasina ragmen
ilk turu rahat gecersiniz ama sonraki turda yanımıza gelirsiniz uefaya.
ne alaka o kadar armut muyuz biz de Beşiktaşız ulan...
quote:
Orjinalden alıntı: Warrior_06
quote:
Orjinalden alıntı: Warrior_06
BİZ 2 TURDADA SERİ BAŞIYIZ
MAHALLE TAKIMI GELECEK
benim duyduğuma göre bjk 3. turda bile seri başı olcak gazetede okudum ama banada garip geldi bjk 3 senedir uefa gruplarından eleniyo ama inş öyle olur
quote:
Orjinalden alıntı: trinidadtobago
benim duyduğuma göre bjk 3. turda bile seri başı olcak gazetede okudum ama banada garip geldi bjk 3 senedir uefa gruplarından eleniyo ama inş öyle olur
Son 5 yılın başarısına bakılıyor ve biz çeyrek finale kalmıştık 5 ssene önce ondan ...
Bu sene bir şey yapamazsak sene Avrupa Fener gibi 2. torbadan girebiliriz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme