Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (686. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • metin bey takip ediyorsa o zaman mesajımı okusun kapalı ortadan kiriş atarsanız seviniriz abi sıra sayısıyla kafı bozdukta 6 aydır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaabjk

Senin canin canda bizimkisi paytlicanmi

Mustafa kardeşim sana söylesinler o zaman:D ben ona da razıyım.
  • Ulen nerden geldiniz siz ya güldürdünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efe Elaldı

metin bey takip ediyorsa o zaman mesajımı okusun kapalı ortadan kiriş atarsanız seviniriz abi sıra sayısıyla kafı bozdukta 6 aydır

saydıkça eksiliyor ya necmi abi gazladı bizi.kirişler geldimi yine başlıyacağız saymaya.
  • Evet acikliyorum beyler mabet abi bana stadin kapasitesini soyledi necmi abi artik dayanamiyorum soylicem mabet abi soyleme demisti ama artik napayim soylemek gelio icimden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu vinç ne eğleceliymiş, bilseydik daha önce kurardık.

• quote:

Orijinalden alıntı: n.tun

quote:

Orijinalden alıntı: furkanjonturk

Abi kapasite kaç bari özelden söleyin:D

42000
    sana özelden söyleyip diğer arkadaşlardanmı saklıyacağız onlarda Beşiktaşlı
    bilmek hakları

Necmi Abi o zaman sana şunu sormak istiyorum.Proje çizimlerinin bir kısmı elinde mevcut.

Projenin başındaki kişi olsan ve gerekli makamlardan her türlü izin verilse ana projeye sabit kalarak yani 3. kat falan eklemeden daha dar koltuk dizilişi ile kapasiteyi kaça çıkartabilirsin?

Yoksa stad açılana kadar ayıya dayımı dicez:D

• quote:

Orijinalden alıntı: obitaş

Ya bu vinç ne eğleceliymiş, bilseydik daha önce kurardık.

obişçim nasıl kullanılacağını biliyorsunuz dimi?sizin 2. dünya savaşından kalma dandik vincinize benzemez ha bu ona göre
  • mrtky M kullanıcısına yanıt
    murat abi bi sen bi ben bide necmi abi işin içinden çıkamadık valla tek yol testere kirişleri başka çare yok çare testere
  • burda laf yazmak kolay stadda gösterin kendinizi özellikle obitaş
  • quote:

quote:

quote:

42000
    bilmek hakları

Necmi Abi o zaman sana şunu sormak istiyorum.Proje çizimlerinin bir kısmı elinde mevcut.

Projenin başındaki kişi olsan ve gerekli makamlardan her türlü izin verilse ana projeye sabit kalarak yani 3. kat falan eklemeden daha dar koltuk dizilişi ile kapasiteyi kaça çıkartabilirsin?

kapasite için konfordan fedakarlık yok. Bende proje yok
    stad projesini sadece 3 kişi biliyor sızmasına imkan yok bizde işte herkesin bildiğini biliyoruz

50000 e çıkarabilirim localar bu rakama dahil 1903 locasıda dahil şu anki haliyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Efe Elaldı

murat abi bi sen bi ben bide necmi abi işin içinden çıkamadık valla tek yol testere kirişleri başka çare yok çare testere

testere kirişleri hatta prekastları da görsek koltuklar konulmadan bilemeyeceğiz.belki kapasiteyi düşük tutmak için 1 belki 2 belki 3 sıra koltuk konulmayıp yürüme yolu olarak bırakılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çiçekler İnş.cnmya

quote:

Orijinalden alıntı: obitaş

Ya bu vinç ne eğleceliymiş, bilseydik daha önce kurardık.

obişçim nasıl kullanılacağını biliyorsunuz dimi?sizin 2. dünya savaşından kalma dandik vincinize benzemez ha bu ona göre

amma uzattınız çocuk yuvasımı burası
    dalga geçtiğiniz firmalar mabetimizi yapıyor
  • Bizim yaptığımız tribünde testere giriş olmayacak. Normal giriş kapısı olacak. Testere şeklinde giriş mi olur. Firmamıza ters şeyler bunlar.

• en azından kaç sıra konacak onu göreceğiz 42 bin sınırı aşılamazsa o zaman düzenleme yaparlar ama sıra sayıları değişmez tabiki sadece kapasite düşük tutulur o kadar bakalım ilk şu kirişler bi yerlerine konsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

42000
    bilmek hakları

kapasite için konfordan fedakarlık yok. Bende proje yok
    stad projesini sadece 3 kişi biliyor sızmasına imkan yok bizde işte herkesin bildiğini biliyoruz

50000 e çıkarabilirim localar bu rakama dahil 1903 locasıda dahil şu anki haliyle

Necmi Abi ağzınla bin yaşa

Bu stad 50.000 kişi olsun seçimlerde 1 milletvekili çıkarırız stadtan:D

• @obitaş kalk uyu yarın yine işe gecikecen
  • Necmi abi veya efe bilgi sahibi cevap verirlerse sevinirim bu köşelere doğru azalma nasıl olacak gördüğüm kadarıyla köşelerle ortaya yerleştirilen kolon boyları aynı prekast yerleştirirkenmi ayarlanacak?
  • bu onun bunun yandaşı kurum ve kuruluşların
    stadın içine girecek insan sayısına karışma yetkisi var mı?

Yoksa sadece yapının büyüklüğüne mi karışabiliyorlar?

Mesela bir hazırlık maçı düzenlense 50 - 50 bin taraftar alabilirmiyiz içeri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geovani

Necmi abi veya efe bilgi sahibi cevap verirlerse sevinirim bu köşelere doğru azalma nasıl olacak gördüğüm kadarıyla köşelerle ortaya yerleştirilen kolon boyları aynı prekast yerleştirirkenmi ayarlanacak?

geovani sen kilo almışsın avatarında zayıf görünüyorsun
    kolon boyları aynı ortada üstten bağlanacak kenarlara gittikce daha aşağıdan bağlanacak köşelerde tribün üstünde kolonlar görünecek projede öyle görünüyor
  • 
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.