Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pençe1903

Saat 18:00'de çekilmiştir.

vinç takılıdıgna göre pazartesi kolonları dikilmiş halde görücez artık
    işlerde hızlanıcak inş.

• Saat 18:00'da çekilmiştir. Fotoları toplu halde atamıyorum. Kusura bakmayın

• Bu da son fotoğraf.

• kapalı kesitini tekrar yükleyebilecek olan varmı arkadaşlar.2.kat kolonları ile testere kirişlerin bağlantısını bi türlü çözemedim de...
  • AKIN AKIN GELORUZZZZ
  • bugun baskan gorunmus onlara:)) hala hızlanmazsanız haftaya kesicem sizi diyordur :D
  • quentine83 Q kullanıcısına yanıt
    kapalı kesitinden anladığım kadarı 3d olarak çizdim. arkadaşlar daha iyi kavrasın diye. böyle olduğunu düşünüyorum.
     Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

• bu vincleri monte eden arkadaslar gercekten inanilmaz bir is yapiyor bence.. valla korkunc bir is
  • mustafa maç konusunda aklanmıştır ...enes ö. artık kaçışın yok:))

3 puanı aldık geldik bu arada obitaş vinci kurmuş:)
  • Mabet bugünkü gelişmeler hakkında bilgi verecek misin? Her gece seni bekleyip raporunu okuyup öyle yatıyorum, yoksa uyuyamam

Stada gitmedin mi hiç bugün? Bir de ilerde sizinle haftalık çalışma planlarını paylaşabilirim diyordun var mı öyle bir ihtimal?
  • Stat açılışında kurban olarak Danny'i keselim, hem kurtulmuş oluruz hemde mundar gitmemiş olur, bir işe yarar.
  • Mabetin paylaştığı kesit bu arkadaşlar.

Abi bu arada gittiğiniz her maçı kazanıyoruz aman diyim Fenerbahçe maçı için passolig kartınızı alın ve e-biletsiz giriş yok çünkü siz giderseniz Feneri de yeneriz Allahın izniyle @bjk_mabet

• dany bizim oyuncumuz degil sorun olmaz,, mabet mesela gecen gun demişti yanlıs hatırlamıyorsam kapaılınınkini koyabilirim diye yani işler bittikten sonra zaten olması gerkenede bu:)
  • bugün stadta değildim o yüzden bir bilgi veremiyeceğim ama resim ceken arkadaşlara ben soru sorucağım ne yapmışlar stad nasıl ilerliyor ve obitaş neden bu kadar yavaş abi yavvv diye:)
  • mabet kapalı testere kirişleri ne zaman yerleştirilmeye başlanacak 6-7 kolon betonlandı artık kirişler yerleşebilir kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutdogan62

kapalı kesitinden anladığım kadarı 3d olarak çizdim. arkadaşlar daha iyi kavrasın diye. böyle olduğunu düşünüyorum.
     Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

umutdoğan62 kardeşim teşekkürler.yardımın için. o zaman son locanın tavanına atılan betondaki ufak kolon filizleri iptal oldu.
    direk bağlandıgına göre.zaten bazı resimlerde var bazılarında görünmüyor.muhtemelen traşlamışlar onları.

• mabet kapalı testere kirişleri ne zaman yerlerine konacak 6 -7 tanesi betonlandı kolonların zamanı geldi kanımca
  • quentine83 Q kullanıcısına yanıt
    necmi abinin dediğine göre evet o filizleri kesmişler
  • enesi maça diye çağırıp sezon sonuna kadar bağlayalım
  • 
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.