Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.405.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fikir vermesi açısından dünya kupası için yeniden inşa edilen stadlardan birisi verdiğim linkte izleyip inceleyebilirsiniz.
    Kısaca Estádio Nacional de Brasília Mané Garrincha stadının koltuk kapasitesi 72000 ve oval bi stad
    bizim stadımızda bu stadtaki gibi ara katların olmadığını ve ovalliğin daha dar olduğunu düşünürsek 42000 + kapasite çalışması yapılacağı kanaatindeyim, umarım 50000 den fazla olur ve Şampiyonlar Ligi finali yakışır
    Estádio Nacional de Brasília Mané Garrincha
    https://www.youtube.com/watch?v=boYq84Emry8
  • Obitaş neci?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efe Elaldı

yağmuru bırakın kar geliyor 4-5 gün hava soğuk ve yağışlı bursa kardan nasibini alıcak istanbulda şuan için yağmur gösteriyor ama belli olmaz kar yağıp örtü oluşursa işler durur maalesef bakalım neler olacak pazartesi belli olur ne yağacağı

İstanbul'da yıllardır kar yağdığı yok Meteoroloji abartıyor da abartıyor. En fazla örtü olur o da 1 gün bile sürmez. Asıl önemli olan yağmur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_namli

Birakamadiniz su muhabbeti.
    Nasil olsa zaten cogu maci seyircisiz oynuyoryz.
    Birakin yuz binkisilik stadi.
    33bin olsun her maci izleyelim yeter.
    Ama gercekten yeter su muhabbet ergen zevzek gibi
    Surekli bjk_mabet e su kapasite sorusu sorup durmayin. Bakin 2. Firma geldi trubunler yukseliyor 4.
    Vinc geldi. Fore kazik bitiyor. Hafriyat azaliyor
    Lutfen bunlari konusalim. Su wow dan kurtuldigumasirf su kapasite muhabbeti yuzumdenseviniyordum. Burayada tasidiniz. Saolun.

Bence sende Beşiktaş taraftarına hitab ederken biraz daha saygılı ol kimin kime ne soracağına senmi karar vereceksin rahatsız oluyorsan okumazsın olur biter

• quote:

Orijinalden alıntı: Efe Elaldı

yağmuru bırakın kar geliyor 4-5 gün hava soğuk ve yağışlı bursa kardan nasibini alıcak istanbulda şuan için yağmur gösteriyor ama belli olmaz kar yağıp örtü oluşursa işler durur maalesef bakalım neler olacak pazartesi belli olur ne yağacağı

Efe bugün ağzından bal damlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: n.tun

quote:

Birakamadiniz su muhabbeti.
    Nasil olsa zaten cogu maci seyircisiz oynuyoryz.
    Birakin yuz binkisilik stadi.
    33bin olsun her maci izleyelim yeter.
    Ama gercekten yeter su muhabbet ergen zevzek gibi
    Surekli bjk_mabet e su kapasite sorusu sorup durmayin. Bakin 2. Firma geldi trubunler yukseliyor 4.
    Vinc geldi. Fore kazik bitiyor. Hafriyat azaliyor
    Lutfen bunlari konusalim. Su wow dan kurtuldigumasirf su kapasite muhabbeti yuzumdenseviniyordum. Burayada tasidiniz. Saolun.

Bence sende Beşiktaş taraftarına hitab ederken biraz daha saygılı ol kimin kime ne soracağına senmi karar vereceksin rahatsız oluyorsan okumazsın olur biter

hay ağzına sağlık abi ergen zevzek ne demek yaa önceki sayfada ne tartışma ne bişey bi kişi herkese eksi vermiş kim acaba rahatsızsan eksi ver şikayet et yöneticiysen banla bişey yap ama ergen ne demek yaa iyi oldu o zaman bize trollde de bi kardeşimizin kapasite işide tamam yaşmış sen bunu okusan ne anlarsın sormamısın nedir ne değildir diye kapasite onaylanması belki aylar alcak belkide bir kaç sene sonra bizde farkındayız ama yinede insak öğrenmek istiyo stadın kapasitesini konuşmıyacaksan ne işimiz var burda

• valla necmi abi yapacak bişey yok tahminciler yükseklere yağar en fazla diyor ama bellide olmaz 1 gün bile yağsa 2-3 gün kayıp yaratır sahada yağmur ağarlıklı geçer inşallah bu arada videoda kapalı alt artık kolonları üzerinde duruyor demirler falan sökülmüş beton güç kazanmış şimdi sıra loca katlarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Obitaş neci?

inşaatçı :)
  • bu da bize özgü bir şey olsa gerek.kapasitenin artmasından yada en azından konuşulmasından rahatsız olmak.
  • N.tun kardesim ben kimseye tabiki karisamam. Hele hele BEŞİKTAŞ li kardeslerime aslahakeret etmem. Sende istersen ilgi cekmeye calisan millete sahip cikan abi tiriplerine girme canim kardesim.

Ama artik gercekten yeter. Cok sıktı bu muhabbet, 3bin eksin 5bin fazla birakin insaatin tadini cikaralim. Bende neredeyse wow u 1 senedir burayi da erkes gectiginden beri takip ediyorim. Bence tek gereksiz soru kapasite sorusu. Bu gun kimse atilacak betonu sormadi. Yada kaliplari sormadi. Onun icin diyorumdostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karışamam ama karışıyorum
  • şimdi selçuk kardeşim belkide senin bu şekilde yazmandan rahatsız olanda bir sürü kişi olabilir.onlarda sana mı cevap versin.bir çak kişi de kapasite konuşmak istiyor olabilir ve konuşulmasın diyenlere kızıyordur.kimseye hakaret etmedikten sonra yanlış bilgilerde verilmiyorsa neden gerdi anlamadım seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibooo39

quote:

Obitaş neci?

Çiçekler de inşaatçı değil miydi? Ne işle uğraşıyorlar statta onu kaçırmışım :)
  • Bende istiyorum60bin kisilik bir statve her mavta dolmasini. Bjk_mabeten az 20 kere dedi calisma var. Dusunuluyordiye. Calisma yapiliyor. Arkadaslar daha belli degil dedi. Hala adama soruyorlar abi kac oldu arttimi. Artti ben duyudum 50bin olmus rahatlayin.

• quote:

N.tun kardesim ben kimseye tabiki karisamam. Hele hele BEŞİKTAŞ li kardeslerime aslahakeret etmem. Sende istersen ilgi cekmeye calisan millete sahip cikan abi tiriplerine girme canim kardesim.

Ama artik gercekten yeter. Cok sıktı bu muhabbet, 3bin eksin 5bin fazla birakin insaatin tadini cikaralim. Bende neredeyse wow u 1 senedir burayi da erkes gectiginden beri takip ediyorim. Bence tek gereksiz soru kapasite sorusu. Bu gun kimse atilacak betonu sormadi. Yada kaliplari sormadi. Onun icin diyorumdostum.

çok yanlış konuşuyosun vöyle konuşmaya devam edersen tepki görürsün yinede sen bilirsin hem herkes özgür istediğini konuşur rahatsızsan başka bi forum kur veya sadece mabeti twitterden takin et yeniinönüstadı nı falan madem wowdan beri takip ediyorsun o zaman bilirsin burdaki herkes wowda bu kapasite konusu uzayınca tepkisini ortaya koymuştur ve kimse durduk yerde ne kadar arttı ne olcak diye sormamıştır(belli bi kesim) ama daha önce dediğim gibi bi arkadaş kapasite işi tamam deyince bizde sorduk ne var yani burda sen beton dökme işini diyorsunda o beton niye dökülüyo oraya birileri gelcek dimi saçma konuşuyosun mesela mabet dese kapasite konusunda gelişme var o zaman sen yine çok sıktı konuşmayın diyecekmisin rahatsız oluyosan okuma kardeşim burayı

• Neyse arkadaslar bu konu sabaha kadar uzar.baksaniza ne kadar olgiliyiz statdimizladaha obitas kim onu soran arkadaslar var.

• quote:

Neyse arkadaslar bu konu sabaha kadar uzar.baksaniza ne kadar olgiliyiz statdimizladaha obitas kim onu soran arkadaslar var.

olabilir herkes senin benim gibi ilgilenemiyordur belki interneti yoktur belki daha önce burayı bilmiyordur sebepler çok küçük görmemek lazım yardımcı olmak lazım mabet bize bilgi paylaşmadan önce çokmu şey biliyoduk sanki
  • selcuk_namli kullanıcısına yanıt
    Bir Beşiktaşlıya sahip çıkmam gerekiyorsa her ortamda sahip çıkarım bu gün burdaysak mrtky ile birlikte Beşiktaşlı kardeşlerimize sahip çıktığımız için burdayız sen wowdan sadece bu yüzden kurtuldum diyorsan söyleyecek sözüm yok ama diğer arkadaşların ayrılma nedeni Beşiktaşlı duruşuna orasının yakışmamasıydı bir sürü haksızlıkla karşı karşıya gelmeleriydi orda 2-3 tane gsli yöneticinin Beşiktaşlı kardeşlerimizle oyuncak gibi oynamaya çalışmasıydı malum zihniyete karşı isyandı ha yaşım 48 ve biraz burdaki kardeşlere abilik yapabildiysem doğru birşeyler gösterebildiysem ne mutlu bana soruların cevaplarını merak ediyorsan sen niye sormadın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibooo39

quote:

Obitaş neci?

Çiçekler de inşaatçı değil miydi? Ne işle uğraşıyorlar statta onu kaçırmışım :)

kapalı ve eski açığı çiçekler inşaat yapıyor yeni açık tarafı ihaleye çıktı ve obitaş kazandi 2 firma olacak sahada ve obitaşla opsiyonlu bi anlaşma yapıldı yapılan işten memnun kalınırsa numaralı tribünüde obitaş bitirecek

• quote:

Neyse arkadaslar bu konu sabaha kadar uzar.baksaniza ne kadar olgiliyiz statdimizladaha obitas kim onu soran arkadaslar var.

Herkes bizim gibi stadla ilgili herşeyi bilecek diye birşey yok.İnsan gibi açıklarsın anlar

obitaş 'Yeni açığı yapacak firma büyük ihtimalle numaralayıdı onlar yapacak'
    Çiçekler 'Kapalıyı yapan firma eski açığıda onlar yapacak'

Yani stadı 2 firma yapacak 0nur!
  • 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.