Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (1518. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.403.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15161517151815191520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • besiktasim77 B kullanıcısına yanıt
    Hamburg da niye tutunamadı biliyormusunuz çift yönlü oynamadığı ve istikrarlı olmadığı için gönderildi. Chelsea uç örnek oldu haklısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n.tun

skorboartı asma dedi

Uuuuuuuu

• quote:

skorboartı asma dedi

Necmi abi sen öyle olucağını bildiğin için iyi yakalamışsın bence

• Baskandan devam

Kızmıs vaziyette..Stad yapilmazi bitmezi herkes konusuyor ama kimse mayistaki temel atma torenlerini konusmuyor. Yapilmazi konusanlar gelip loca almiyorlar. 146 locadan 98 i satilmis.
    Umraniyenin wc leirne girilmiyordu kimse bunlari konusmuyor.
    Ama butun Besiktaslilar bunu goruyor ve konusuyor. Sahsi menfaatleri icin Besiktasin arkasindan is cevirenleri biliyorum. Hepsini takip ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dişi kartal melek

Yapmayın allah aşkına kariyerinin ilk golünü buradaatmış bir kişiye verilmez 7,5 milyon euro verilmez. Sözleşmesindeki madde rus kulübünün tasarrufu dur kedi düşünceleridir.

o maddeyi imzalayan kim babammı ? hayır efendim biz 7.5 değil 5 milyon veririz eğer sezon sonu alırsak bunu diyemedimi fikret bey ?
  • başkan TT oldu twitterda :)
  • Fikret orman sevgim dahada arttı başkan işleri yoluna koyacak zorda olsa arkasında duralım.

• dişi kartal melek kullanıcısına yanıt
    18 yaşında alman liginde tutunamamış olması başarısız olduğunu göstermez ki o haline bile rubin kazan 5 milyon euro vermiş adama ayrıca dünyada bir takımda başarısız olup başka takımlarda başarılı olan binlerce futbolcu vardır en yakın örneği burak yılmaz mesela bizden ve fenerden kovulurcasına yollandı sonra ütüne gol kralı oldu şimdi piyasa değeri ne kadar yüksek( kendisini hiç beğenmiyorum) böyle birçok örnek verebilirim size ondan ülkenin en potansiyelli kanat oyuncusu ve en iyi altyapı eğitimini almış adamını böyle küçümsemiyelim lütfen
  • quote:

skorboartı asma dedi

Abi bunu 360 için mi söyledin bilmiyorum ama normal kale arkalarına yapılanlar da asılarak yapılabiliyor. Ama eğer asmaysa en azından ilk görsellerdeki gibi köşelerde olmayacak diyebiliriz.
  • Fikret Orman bu işin cefasını çekiyor, ölüye can veriyor olmadık eleştirilere maruz kalıyor, ondan sonra gelecek başkan hazıra konacak sefasını sürecek ve taraftar da o başkanı çok sevecek yazın bir kenara. Neden bizler taraftar olarak klubumuzle birlikte bir iki sene cefa çekmeyi goze alamıyoruz? Ne ara bu kadar bencil olduk? Hep istiyoruz hep istiyoruz. Stadımız yapılsın çatısı şoyle olsun tribunu şoyle olsun, yıldız oyuncular alalım onu alalım bunu alalım, şampiyon olalım, basket takımını da buyuk paralar harcayalım yıldızlar alalım şampiyon olalım. Üstüne bir de 500 milyonluk borcumuzu azaltalım.
    El İnsaf yani el insaf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nannan10

quote:

skorboartı asma dedi

Abi bunu 360 için mi söyledin bilmiyorum ama normal kale arkalarına yapılanlar da asılarak yapılabiliyor. Ama eğer asmaysa en azından ilk görsellerdeki gibi köşelerde olmayacak diyebiliriz.

360 olur olmazsa ortada olur farketmez çatıya asılacaksa ama tabiki 360 tercihimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: frkndgnr

quote:

Orijinalden alıntı: megiddo

röportajın şu ana kadar ki kısmından anladığım şu; Beşiktaş'ı babasının çiftliği gibi görmeyen, dürüst, sadık ve gerçekten Beşiktaş'ı düşünen bir başkanımız var.

Benim anladığım da transfere 5 kuruş para harcamayacağız

o zaman bir sonraki kongrede demiröreni seçelim ronaldinhoyu, etoo'yu, torresi, ibrahimovici getirsin 5'er milyoncuk verelim. Başkan transfer yapamayacaz demedi, önceki dönemler gibi saçma sapan ve verimsiz transfer yapmayacaz dedi ve en az 4-5 oyuncu alacaz dedi onu da bilic ve önder özenle koordineli bir şekilde yapacak ben güveniyorum onlara, ve yeni felsefesini de çok -sevdim, Beşiktaş araç değil 'Amaç' olacak- bu mantıktaki futbolcular 100. yılda şampiyon olmuştu o ruhu geri getirmeye çalışıyor başkan, o yüzden cenk daha fazla para vermesine rağmen fenere gitmedi, cenk ayaklarıyla değil gönlüyle oynayacak.

• yeni inönü kullanıcısına yanıt
    Bir değil iki değil 3 sene oldu bjk ın sportif olarak hem avrupada ligde başarılı olması için net kaliteli transferler yapması lazım burası bjk 2 sene bekledik 3 sene oldu bu sene daha iddalı olalımki şampiyon olamasakda bir dahaki sezona rahat şampiyon olalım.para yoksa ole bole stadda riské girdiğinde gibi bu 3. senende riske girip transferde para harcıcaksın seneye zaten stad bitiyo fazlasıyla çıkarıcan para

• konya da elektrikli alttan ısıtma döşüyolar...

http://www.konya.bel.tr/canliyayin.php?kameraID=26

bu stad 42000 kapasiteliymiş, aşağı yukarı inönü de buna benzeyecek alt trübünde 1 kat fazla loca ve 5 sıra fazla koltuk farkı ile...
  • Vodafone Arena İnşaatı Canlı Yayın Linki

http://www.dubleyol.com/vodafone-arena-besiktas-yeni-stadi-canli-izle/
  • Mübarek yağmur ranmetinle stadımızı bereketlendir ÂMIN

• quote:

Orijinalden alıntı: besiktasim77

18 yaşında alman liginde tutunamamış olması başarısız olduğunu göstermez ki o haline bile rubin kazan 5 milyon euro vermiş adama ayrıca dünyada bir takımda başarısız olup başka takımlarda başarılı olan binlerce futbolcu vardır en yakın örneği burak yılmaz mesela bizden ve fenerden kovulurcasına yollandı sonra ütüne gol kralı oldu şimdi piyasa değeri ne kadar yüksek( kendisini hiç beğenmiyorum) böyle birçok örnek verebilirim size ondan ülkenin en potansiyelli kanat oyuncusu ve en iyi altyapı eğitimini almış adamını böyle küçümsemiyelim lütfen

Ondan demi milletin emekli olmaya gittiği kendini geliştirmek isteyen kim Rusya ya gidiyor biraz mantıklı olun bakın söz konusu parlatıp satma ise oğuzhan bile değil tek isim kerim frei dir.

• Bugün Baskana olan güvenim ve destegim iki kat daha artti. Adam kendini inanilmaz gelistiriyor ve herseyi yasayarak ögreniyor. ilk zamanlardaki tedirginligi de yok artik kendine daha cok güveniyor. kulüpteki bazi sözde profesyoneller ile uyusuk yöneticileri de temizlerse müthis olacak.

Ne diyor Baskan;
    -senelerdir maketine baktiginiz stadyumu yapiyorum. hakli mi ? hakli
    -halen Ferrariye para ödüyorum, eski menajerlerin bile paralarini ödüyorum, 100 e yakin haciz davasini durdurdum. hakli mi? hakli.
    -Besiktasta oynayan oyuncu elindeki degerin farkinda degil, verecegim para belli oynamak isteyen oynar, sirf para icin gelen adamlar ne zaman düzgün top oynamis ki? 3 istanbul 1 Ankarada olmak üzere Besiktas Lisesi kurulacak, ahlakli profesyonel sporcu yetisecek (Türkiye`de halen akli basinda bilimsel düsünen adamlar var demek ki, süper proje)

ve bunlarin yaninda cok önemli bir sey söyledi baskan, zaten aylardir bu dogrultuda aciklamalar yapiyordu bugün ise acik acik söyledi. dedi ki; "fb ve gs 450 milyon senelik gelirle oynuyor biz ise 150, seneye 400 olacagiz onlar 500, 1 sene sonra da onlari gececegiz". iste bu vizyon cok önemli, adam acik acik Besiktas`i tek büyük, Italya`nin Juvesi yapmak icin ugrasiyor.

gel de simdi "gökhan töreyi alamadi" diyen beyinlere bunu anlat. olm adam ferrarinin eski menajerlerin parasini ödüyorum, uefa kriterleri icin 65 milyon vergi ödedim lisansi ilk biz aldik diyor, tek büyük biz olacagiz bir kac sene icinde diyor, adamlar "töreyü alamadü" diyor :)

stada gelince artik ocak subat mart farketmez benim icin, bu adam Besiktas`a cag atlatiyor.

• -çatı için yarın yurtdışından bi ekip gelecekmiş toplantı varmış
    -çatısız oynama gibi bir düşüncemi var ama oldukça düşük bir ihtimal
    -ince işçilik ve elektrik-mekanik işleri yakın zamanda başlayacakmış
    -para sıkıntısı var dedi başkan
  • 
Sayfa: önceki 15161517151815191520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.