Bende en son çekilen reklam filmi gözüküyor hala yanlış yere mi bakıyorum acaba???
ctrl+f5 yap hocam :)
tamam açıldı sağol
stadın arkasındaki şu iğrenç bina niye eğik duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: mgenco1903
yayında sorun mu var, ben de açılmıyor yayın.
İzlesene de bütün vidyoları izleyebiliyorum ama canlı yayın açılmıyor, bir el atın gençler
quote:
Orijinalden alıntı: selcuk_namli
bence gene en iyisi mustafanın ve diğerlerinin fotoları. ben resmen hayal kırıklığı yaşıyorum. kamera olayında. yukarıdada dediğim gibi sadece giren ve çıkan kamyonları sayarız.
koskoca Beşiktaşın ve Vodafone un aylardır beklettiği kamera bu mu arkadaşlar.
kamera süpermiş. neredeyse ekran görüntüsü al stattan çektim diye yuttur kalitede.
her şey çok net belli oluyor. Ama kamera olduğunu unutmamak lazım. fotoğraf makinesi değil canlı kamera.
Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.
quote:
Orijinalden alıntı: scape_bjk
stadın arkasındaki şu iğrenç bina niye eğik duruyor
Geniş açılı panoramik kamera kullanıldığı için balık gözü görüntüsü oluşuyor, kameranın görüntü açısını daraltıp bu sorunu giderilebilir ama o zaman da inşaatın tamamını göremeyiz.
Bir göz yanılması yaşamadıysam sanırım daha dik açılı prekastlar gelmiş bugün. Üst kata ait olabilirler.
Tabi kameranın azizliğine de uğramış olabilirim.
Bizim taraftar başlayacak şimdi: "Kolonun kalıpları iyi oturmadı, biri uyarsın" "Prekast yamuk geliyor, düzeltmeleri lazım" "Şu kalıpların sökülme vakti gelmedi mi?"
arkadaşlar. meb'in internetinde konya stadının videosunu engellemiyor fakat vodafone engelli. acaba video kayıt türleri mi farklı. normalde bir çok videoyu engelliyor meb.
kayıt türü ya da ne bileyim ne farklıysa bizimki de o türe geçse... genç eğitimciler rahatsız:))
quote:
quote:
İzlesene de bütün vidyoları izleyebiliyorum ama canlı yayın açılmıyor, bir el atın gençler
Bir yardım edin Allah aşkına, ne vurdum duymazmışsınız
Beyler bu küfengi taşlarından hangisi tercih edildi? Kaçırmış olabilirim orayı
quote:
quote:
quote:
Bir yardım edin Allah aşkına, ne vurdum duymazmışsınız