Şimdi Ara

Beşiktaş - Fenerbahçe Süper Kupa Maç Konusu [2 Ağustos 2009] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
1
Favori
9.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suÇ

quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

quote:

Orijinalden alıntı: gstrance

Ben bu maçta en çok Andre dos Santos'u merak ediyorum , bakalım gerçekten şişirildiği kadar var mı onu görmek isityorum ,bir diğer merak ettiğim isim Mehmet Topuz , bakalım tepki falan gelicek mi BJK taraftarından..

Carlosun yokluğunda geride oynar santos.Pek bişey bekleme.

verderson eğer oynarsa santos sol açık oynar.

öyle olmasını umuyorum. vederson yedek olarak bek oynayabiliyor açıkta da uğurdan daha teknik.

• FB kupayi alir
  • %40 Beşiktaş %35 Fenerbahçe %25 beraberlik..

Ayrıca kupayı alan ligin ilk 3 haftası galibiyet serisi yapar..
  • Allaha şükür Beşiktaş bu kupaya muhtaç değil, bu kupayı alması gereken takım son yılların başarısız takımı Fenerbahçe.

Fenerbahçe düşünsün bu maçı, biz almasakta olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TE5TERE

Bir yanda çifte şampiyon Beşiktaş, diğer yanda yepyeni Fenerbahçe...

Fanatik fazetesi güzel sıfat bulmuş fenere.

Insallah alicaz maci 1-0 lsun bizim olsun
  • beşiktaşın gol yemesi zor.defans çok sağlam.ama forvette bir o kadar sıkıntılı bence golsüz bir maç olucak.

• geçirzinho görevde
  • güizaya aşırtma attırmayalım artık gına geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Süper tepki!F.Bahçe'li Alex, "Beşiktaş iki kupayı aldı. Neden Süper Kupa finalinde bizim oynayacağımızı anlayabilmiş değilim" dedi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında bügün oynanacak olan Süper Kupa finali, ciddi olarak sorgulanıyor. Özellikle sarı-lacivertliler'in Brezilyalı oyuncusu Alex bu maçı neden Fenerbahçe'nin oynadığını anlayabilmiş değilim. Brezilya'da Espn kanalına konuşan Alex, "Çok tuhaf ama gerçek. Beşiktaş iki kupayıda aldı. Neden bu finalde bizim oynayacağımızı anlayabilmiş değilim.
    Yine de sezona bir kupayla başlamak önemlidir ve bu maça çıkıp kazanmak için oynayacağız" dedi

-NOBRE'DEN DESTEK GELDİ-

Alex'e, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Nobre'de destek verdi. Yine Espn kanalına açıklamalarda bulunan Nobre, " Böyle bir finalin oynanmaması gerekirdi. Ama Türkiye Futbol Federasyonu'nun zamanlama hatasından dolayı bu maçı oynayacağız. Takım olarak çok geliştiğimize inanıyorum ve karşılaşmayı kazanarak kupayı kaldığracağımızı düşünüyorum" diyerek Süper Kupa ile ilgili olarak eleştirilerde bulundu.

GAZETEHABERTURK

Hadi bakalım kendi kaptanınıza da sazan deyin
    Hatta Alex de Beşiktaşlıymış o da korkuyomuş

• quote:

Orijinalden alıntı: LEGYRON

Allaha şükür Beşiktaş bu kupaya muhtaç değil, bu kupayı alması gereken takım son yılların başarısız takımı Fenerbahçe.

Fenerbahçe düşünsün bu maçı, biz almasakta olur

Son yılların başarısız takımı mı?Beşiktaş en son kaç sene önce şampiyon oldu.+Şampiyonlar liginde ne yaptı.Başarısız dediğin takım ŞL de çeyrek final oynadı.
  • BEŞİKTAŞ: Rüştü, Erhan, Sivok, Ferrari, İsmail, Ernst, Fink, Tello, Yusuf, Bobo, Nobre

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Önder, Bilica, Dos Santos, Emre, Cristian, Deivid, Kazım, Alex, Güiza

Kadrolar belli oldu bobo kanattamı oynayacak yoksa forveti çiftlemişti denizli maç başlayınca görecez bu arada bu fb defansta çok açık verir farklı kazanabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: masti_tr

Son yılların başarısız takımı mı?Beşiktaş en son kaç sene önce şampiyon oldu.+Şampiyonlar liginde ne yaptı.Başarısız dediğin takım ŞL de çeyrek final oynadı.

Son 7 yılda bjk 2 tsl 3 ftk 1 tsk kazandı fb 3 tsl 1 tsk kazandı toplamda bjk 6 fb 4 kupa kazandı beşiktaş uefada fb şampiyonlar liginde çeyrek final oynadı ayrıca fb 50 yıllık avrupa kupası tarihinde başarılı oldugu tek bir sezon var durup durup bunla övünmekte saçma
  •  Beşiktaş - Fenerbahçe Süper Kupa Maç Konusu [2 Ağustos 2009]
  • yedek portoyu yenememiş, net gol pozisyonları kalesinde görmüş bir takım olarak kendinizden bu kadar emin olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

quote:

Orijinalden alıntı: masti_tr

Son 7 yılda bjk 2 tsl 3 ftk 1 tsk kazandı fb 3 tsl 1 tsk kazandı toplamda bjk 6 fb 4 kupa kazandı beşiktaş uefada fb şampiyonlar liginde çeyrek final oynadı ayrıca fb 50 yıllık avrupa kupası tarihinde başarılı oldugu tek bir sezon var durup durup bunla övünmekte saçma

off çok pis oturtmuş

• tabi yedek porto bakalım fbnin ast takımının boyunun ölçüsünü alacaz merak etmeyin nedense lyon maçından porto maçından önce fark yiyecek diyenler şimdi dansözlüge soyundular sanki biz 90 dk as takımla oynadık bu maçlarda komik insanlar sizi ha bide net pozisyonlar görmüşüzx kalemizde sanki bolosporla oynadık honvedle oynadık tabi kalemizde pozisyon görecez
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

quote:

karşınızda honved yok havaya girmiş bazıları fb bu kadroyla bize rakip olamaz rahat bir galibiyet alırız bünyemin kurtaramadı yunusta kurtarmaz bu sefer

Büyük lokma ye büyük söz konuşma sonra aşırtırlar.

Ben burdayım pazar günü burda kaç fbli olacam merak ediyorum

brandnew maça yarım saat gibi bi zaman kaldı.bu sözlerini unutma.eğer yenersek ki öyle gözüküyor.bu postunuda sana yedirticem önüne koyucam bu postunu o zaman konulabilicekmisin bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

quote:

karşınızda honved yok havaya girmiş bazıları fb bu kadroyla bize rakip olamaz rahat bir galibiyet alırız bünyemin kurtaramadı yunusta kurtarmaz bu sefer

Büyük lokma ye büyük söz konuşma sonra aşırtırlar.

Ben burdayım pazar günü burda kaç fbli olacam merak ediyorum

brandnew maça yarım saat gibi bi zaman kaldı.bu sözlerini unutma.eğer yenersek ki öyle gözüküyor.bu postunuda sana yedirticem önüne koyucam bu postunu o zaman konulabilicekmisin bilemiyorum

edit:önüne koyucam bu postunu o zaman konuşabilecek misin merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: rapture

yedek portoyu yenememiş, net gol pozisyonları kalesinde görmüş bir takım olarak kendinizden bu kadar emin olmayın.

Porto ve Lyon maçlarımızı izledim iki maçta da rakiplerimiz yedek kadroyla oynamadı ayrıca böyle 2 önemli takımla berabere kaldık ve bizim kadromuz da bu maçlarda tam değildi ama diyorum ki keşke Boluspor la oynasaydık öyle olunca ne güzel kendimizi kandırırdık
  • asıl ben 30 milyon oldugu iddia edilen fenerbahçelilerden 1 tanesini bile burda bulabilecekmiyim onu merak ediyorum neymiş yeneceklermiş öyle gözüküyomuş yedirtecekmiş güldürme beni ben burdayımkaçmam bakalım fblilerde burda olacakmı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.