Şimdi Ara

Beşiktaş bu lig için fazla temiz!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

Merak etme hocam bizi de 8 - 9 senede bir şampiyon yaparlar sus payı olarak. Malesef ligimiz fenerbahçe ve galatasaray üzerine kurulmuş ve bunun üzerine oyunlar oynanıyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

Biz nasıl ligin en çok şampiyon olan takımı olarak övünüyorsak,

Sizler de ligin en çok ikinci olan takımı olarak övünüyorsunuz [bunlara şerefli ikincilik diyerek]

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş Gerek yok böyle şeylere... Hep aynı masal..

Buyur işte, kafa bu! Ligin durumu ortada, hakemlerle kim ne avantalar sağlamış kim katledilmiş ortada ama bu kafa için şampiyonluk sayısı her şeyden önemli olduğu için nasıl olursa olsun sorgulamadan kabulleniyor. Adamlarda yüz yok...

klasik fenerli profili

• quote:

Orjinalden alıntı: .Zlatan.

Bence fazla güçsüz

Ayak oyunları bakımından evet haklısın çok hm de çok güçsüz.
  • Bu lig sizi aşıyor. Seri A'ya yahut Premier Lig'e tayininizi isteseniz bari.
  • Bu lig için fazla şerefliyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

Bu lig sizi aşıyor. Seri A'ya yahut Premier Lig'e tayininizi isteseniz bari.

Onu isteyen siz değilmiydiniz? Bence siz oraya bir seneliğine gidin de temizlig nasıl oluyormuş hakemler orada nasılmış bir görün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

Bu lig sizi aşıyor. Seri A'ya yahut Premier Lig'e tayininizi isteseniz bari.

Onu isteyen siz değilmiydiniz? Bence siz oraya bir seneliğine gidin de temizlig nasıl oluyormuş hakemler orada nasılmış bir görün...

Bu lig kirli diyorsunuz ya ee sizde temiz oldugunuza göre gitmesi icap eden siz oluyorsunuz.

• Fenerbahçe taraftarları da bunları 2006 yılında Denizlide yaşadı. O zaman bu futbol rezaletine ses çıkarmayanların başına aynı şey geldiğinde görüyorum ki lig kurulmuş, futboldan soğudum, böyle rezalet olmaz deniyor. Malesef 2006 yılında dönen dolaplar Beşiktaşın asla Fenerbahçe yada Galatasaray gibi olamayacağını tescilledi. O zaman havadan gelen Türkiye kupasıyla avunup Galatasarayın şampiyonluğuna sevinenler zaten 3. büyük olduğunu kabullenmiştir. Bir sonraki yıl, amacımız bu yıl Fenerbahçeyi şampiyon yapmamak diyen bir adamın başkanı olduğu takım gölgede kalmaya mahkumdur. Siz önce başkanınızı gönderin ondan sonra 3 büyükler arasındaki yerinizi sorgulayın.Ayrıca şeref kavramını tekelinize alıp ona buna şerefsiz damgası vurmak ta oldukça kolay tabi. Fenerbahçe şampiyon olursa size göre şerefsizce bir şampiyonluk olacak olsa da hiç umurlarında olacağının sanmıyorum. sadece sizin şampiyonluklarınız şerefli zaten. 100. yılınızda Sinan Engin'in malum şahıs ile olan telefon kayıtları hala sıcak. Anlamadığınız şey şu ki hiç kimse temiz değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: DaRt

Fenerbahçe taraftarları da bunları 2006 yılında Denizlide yaşadı.
    2006-2008 2 senedir yaşamadınız mı?
    O zaman bu futbol rezaletine ses çıkarmayanların başına aynı şey geldiğinde görüyorum ki lig kurulmuş, futboldan soğudum, böyle rezalet olmaz deniyor.
    Denizlide ne oldu?
    Malesef 2006 yılında dönen dolaplar Beşiktaşın asla Fenerbahçe yada Galatasaray gibi olamayacağını tescilledi.
    Bunu hiçbir BEŞİKTAŞLI istemez zaten.
    Fenerbahçe şampiyon olursa size göre şerefsizce bir şampiyonluk olacak
    Anlamadığınız şey şu ki hiç kimse temiz değil.
    Bu 2 cümle çelişmiyormu?
  • şahsen benim bjk ve taraftarı ile hiçbir sorunum yok onlara hep objektif bakmışımdır ama demiröreni geldiği günden beri sevemedim o ayrı....
    evet bjk nin bu sene hakkı yenmiştir hatta gs nin ankaragücünü 6-0 yendiği maçla şampiyon olduğu senede (meşhur şerefli 2. olduğunuz sene) de hakkı yenmişdi ama kardeşim birazda aynaya bakın yavv... 100. yılınızı göz önüne getirin bi hatırlayın.....
    hatırladınızmı
    o sene sizi kimse tutamadı muhteşemdiniz, kim o seneki şampiyonluğunuza gölge düşürebilir...
    yoksa o sene sizde ayak oyunları ilemi şampiyon oldunuz yooooo, ben öyle düşünmüyorum....
    madem ayak oyunları var madem 2 takım bjk yi saf dışı bırakıp 2 li lig kuruyor , madem aziz yıldırım herşeyi düşünüyor herşeyi yapyıor neden sadece feneri 100. yılında şampiyon yapıp 2 ezeli rakibinin boynunu bükük bırakmak varken bjk yi 100. yılında şampiyon olmasına izin verdi neden o oyunlar bjk nin 100. yılında oynanamadı ????
    biraz insaflı olun yaaa.... o yıl siz şampiyon olmasaydınız 100. yılında şampiyon olan tek takım fb olacak ve acayip hava atacaktık yalanmı!!!!
    gelelim bu güne, lig başından beri anadolu takımları ile aynı kaderi paylaşıp hakkı yenen 3 büyüklerin en büyük mağduru bjk dir bu taraflı tarafsız herkesin ortak görüşürüdür ama neden gs ye bedavadan penaltılar ofsayt golleri verilirken sayın! demirören beyaz sayfalar açma gereği duymaz iken bir fener yenilgisinden sonra yok paf takımıyla çıkarım yok cart yok curt edalrı ile tehditler savurmuş kimse bunlara pabuç bırakmayıncada 180 derece dönmüştür! hadi orada fenerle oynayan takım bjk dir isyanını anlarım ama neden gs beleş puanlar almaya devam ederken kimseleri aramamış kimselerle konuşmamıştırda elaleme defalarca yapılan yanlı yanlışlıklardan sadece 1 tanesi 1 kez bize yapılınca (haklı demiyorum) onu bunu arayıp yok beyaz sayfa yok bu hakem yok bu lig diye diye yine ağzını açıp kinini kusmuştur....
    sonuç: demirörenin ayak oyunları belli, onda nedenin anlamadığım bi antifenercilik ve yine nedenini anlamadığım yaşasın gs dostluğu , dosta yapılan her iyilik bize yapılmış sayılır havası mevcut.
    bjk li arkadaşlar, ortada bir kayırma varsa bu fenerede yapılsa gs yede yapılsa sonuçda size daha büyük zarar verir lütfen fenere yapılan kayırma gs ye yapılandan daha zararlıdır gibi absürt etkilerde kalmayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Manero

Operasyon başarıyla tamamlandı.

quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo

• quote:

Orjinalden alıntı: @p4p800se

şahsen benim bjk ve taraftarı ile hiçbir sorunum yok onlara hep objektif bakmışımdır ama demiröreni geldiği günden beri sevemedim o ayrı....
    evet bjk nin bu sene hakkı yenmiştir hatta gs nin ankaragücünü 6-0 yendiği maçla şampiyon olduğu senede (meşhur şerefli 2. olduğunuz sene) de hakkı yenmişdi ama kardeşim birazda aynaya bakın yavv... 100. yılınızı göz önüne getirin bi hatırlayın.....
    hatırladınızmı
    o sene sizi kimse tutamadı muhteşemdiniz, kim o seneki şampiyonluğunuza gölge düşürebilir...
    yoksa o sene sizde ayak oyunları ilemi şampiyon oldunuz yooooo, ben öyle düşünmüyorum....
    madem ayak oyunları var madem 2 takım bjk yi saf dışı bırakıp 2 li lig kuruyor , madem aziz yıldırım herşeyi düşünüyor herşeyi yapyıor neden sadece feneri 100. yılında şampiyon yapıp 2 ezeli rakibinin boynunu bükük bırakmak varken bjk yi 100. yılında şampiyon olmasına izin verdi neden o oyunlar bjk nin 100. yılında oynanamadı ????
    biraz insaflı olun yaaa.... o yıl siz şampiyon olmasaydınız 100. yılında şampiyon olan tek takım fb olacak ve acayip hava atacaktık yalanmı!!!!
    gelelim bu güne, lig başından beri anadolu takımları ile aynı kaderi paylaşıp hakkı yenen 3 büyüklerin en büyük mağduru bjk dir bu taraflı tarafsız herkesin ortak görüşürüdür ama neden gs ye bedavadan penaltılar ofsayt golleri verilirken sayın! demirören beyaz sayfalar açma gereği duymaz iken bir fener yenilgisinden sonra yok paf takımıyla çıkarım yok cart yok curt edalrı ile tehditler savurmuş kimse bunlara pabuç bırakmayıncada 180 derece dönmüştür! hadi orada fenerle oynayan takım bjk dir isyanını anlarım ama neden gs beleş puanlar almaya devam ederken kimseleri aramamış kimselerle konuşmamıştırda elaleme defalarca yapılan yanlı yanlışlıklardan sadece 1 tanesi 1 kez bize yapılınca (haklı demiyorum) onu bunu arayıp yok beyaz sayfa yok bu hakem yok bu lig diye diye yine ağzını açıp kinini kusmuştur....
    sonuç: demirörenin ayak oyunları belli, onda nedenin anlamadığım bi antifenercilik ve yine nedenini anlamadığım yaşasın gs dostluğu , dosta yapılan her iyilik bize yapılmış sayılır havası mevcut.
    bjk li arkadaşlar, ortada bir kayırma varsa bu fenerede yapılsa gs yede yapılsa sonuçda size daha büyük zarar verir lütfen fenere yapılan kayırma gs ye yapılandan daha zararlıdır gibi absürt etkilerde kalmayın.

Bunun tek cevabı var, Beşiktaş ın da bu ligde olması gerekiyor ve renk katması için ara sıra (o da çok iyi bi jenerasyon yakaladıysak) şampiyon olmasına izin veriliyor. Bana bi şampiyonluk söyler misin Beşiktaş ın hak etmeden aldığı? Ama elinden alınan bir sürü şampiyonluğu var çoğunu da gslisi fblisi biliyor ve kabul ediyor. Ama futbolun tarihi yalandan yazılıyor ve fb-gs ortaklığıyla şampiyonluklar el değiştiriyor.

• Yani oyle bir yazmissiniz ki okuyanlar besiktas ligin en iyi topunu oynuyor kazandigi maclari son dk da atilan gollerle zar zor degilde 3-4 farkla kazaniyor ama diger rakiplerine her hafta penalti verilmesi(!) ve ofsayttan atilan goller nedeniyle bir turlu sampiyon olamiyor sanar...Yapmayin arkadaslar gozunuzu seveyim ya anliyorum kizginsiniz yonetime, yapilan hatalara belkide takima..
    Anlamadigim bir baska seyse profile chelsea bayraklari koymak! sanki 2 ay once ligin en saf(!) en temiz(!) takimi olan besiktas degildi bir diger ingiliz takimindan sekiz tane birden gol yiyen...
    Yazik, gercekten yazik!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

Yani oyle bir yazmissiniz ki okuyanlar besiktas ligin en iyi topunu oynuyor kazandigi maclari son dk da atilan gollerle zar zor degilde 3-4 farkla kazaniyor ama diger rakiplerine her hafta penalti verilmesi(!) ve ofsayttan atilan goller nedeniyle bir turlu sampiyon olamiyor sanar...Yapmayin arkadaslar gozunuzu seveyim ya anliyorum kizginsiniz yonetime, yapilan hatalara belkide takima..
    Anlamadigim bir baska seyse profile chelsea bayraklari koymak! sanki 2 ay once ligin en saf(!) en temiz(!) takimi olan besiktas degildi bir diger ingiliz takimindan sekiz tane birden gol yiyen...
    Yazik, gercekten yazik!

Beşiktaş'ın iyi top oynadığını, fark attığını söyleyen yok. Ama rakiplerinin hakem hataları ! ile maç kazandığını ve bu hatların Beşiktaş'ın canını yaktığını ve hakem hataları olmasa bu kötü Beşiktaş'ın puan farkı ile lider olacağını tüm rakip takım taraftarları da söylüyor. Hiç kimse kötü oynayarak alınan şampiyonluğa şaibeli demez. Ama hakem hataları! ve federasyon kararları ile alınan şampiyonlukların hepsi şaibelidir.
    Anlayamadığın şey CHELSEA formaları ise yazdığın cümlenin devamına bak anlarsın. Ne ekersen onu biçersin.

• Şimdi Beşiktaş temiz de,Fenerbahçe Galatasaray kirli mi?Biri Şampiyonlar Liginde çeyrek finalde;diğeri Türkiye Kupasında yarı finalde,Beşiktaş nerde?Yukarda biri çok şerefliyiz bu lige yazmış,anlamadığım bu hafta Beşiktaşa yanlış bi penaltı çalsa ne olacaktı;kullanmıycak mıydı?Ben 18 yaşımdayım,kendimi bildim bileli 2 kez şampiyon gördüm Beşiktaşı;bunun tek sebebi çok temiz olması mı?

Normalde Galatasarayı savunmam ama,en azından böyle tuhaf şeylerle kendini savunmuyorlar..Fb-Gs rekabetide buradan geliyor herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kunter

2006-2008 2 senedir yaşamadınız mı?

Denizlide ne oldu?

Bunu hiçbir BEŞİKTAŞLI istemez zaten.

Bu 2 cümle çelişmiyormu?

Bu iki yıl içerisinde de fenerbahçenin lehine yada alehine hakem hataları olmuştur ancak bu 2006 yılında Denizlideki rezalet gerçeğini değiştirmez. Denizlide ne oldu diyorsan önce bu maçı izle ardından Avrupada bir kaç hafta önce sahaya atılan tek bir yabancı cisim yüzünden yarıda kalan maçı izle. Bu şekilde Denizlide ne oldu diyerek futbol rezaletini normalleştirme çabası içine girmek ilginç tabi.

Fenerbahçe şampiyonluğu kaybettiğinde dalgasını geçen Galatasaraydan fazla sevinen taraftar mı istemez? Sorarlar adama yönetimi göndermek için ne yaptın diye. Ne yazıkki bir çok taraftar da aynı düşüncedeydi. Kupayı alması ve Fenerbahçenin şampiyon olmaması o yıl taraftarı memnun etti.

Ben Fenerbahçe şampiyon olursa bence alnının akıyla şampiyon olmuş olacak mı dedim de çelişkili olsun.

• ya arkadaşlar ciddi ciddi yorumlama sorunu var çoğunuzda, bir gün önce federasyon FB'yi şampiyon yapmak istiyor dersiniz, kulübünüz açıklama yapıp FB'yi karalar, sonra kalkıp BJK şereflidir şöyledir böyledir, Federasyon bizi şampiyon yapmaz dersiniz. Gören de Bjk ortalığı futboluyla kasıp kavuruyor ama hep hakemlere kurban gidiyor der. Önce rengini belli et, konumu belli et, duracağın safı bil, sonra tepkini koy. Birgün öyle bir gün böyle olup hakkımı arayacagım derken başkalarına destek olursan ancak kendini şerefli ikinciliklerle avutursun. Kusura bakmayın ama bu gidişle daha çok şampiyonluk göremezsiniz.

Demirören: Polat, gördün mü bak hakem ne yaptı?
    Polat: Evet gördüm hadi açıklama yapalım
    Demirören: Tamam usta.
  • dostum iyimisin sen.sezon başında 5 6 maçta puanlarımız hakemler tarafından gaspedilmedimi! en bariz olarak ankaraspor maçında bariz golü saydılarmı! biraz elinizi vicdanınıza koyun! biz bu kirli oyunlara karşı olmasak sinan engini istemiyoruz diye bas bas bağırmazdık.
    gerçekten yazıklar olsun siz futbol oynuyoruz diye avunun elin adamlarının 2.ligi bile bizm ligden daha zevkli.bu hakem ve yöneticiler yüzünden b.k'unu çıkardılar ligin!!

quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

ya arkadaşlar ciddi ciddi yorumlama sorunu var çoğunuzda, bir gün önce federasyon FB'yi şampiyon yapmak istiyor dersiniz, kulübünüz açıklama yapıp FB'yi karalar, sonra kalkıp BJK şereflidir şöyledir böyledir, Federasyon bizi şampiyon yapmaz dersiniz. Gören de Bjk ortalığı futboluyla kasıp kavuruyor ama hep hakemlere kurban gidiyor der. Önce rengini belli et, konumu belli et, duracağın safı bil, sonra tepkini koy. Birgün öyle bir gün böyle olup hakkımı arayacagım derken başkalarına destek olursan ancak kendini şerefli ikinciliklerle avutursun. Kusura bakmayın ama bu gidişle daha çok şampiyonluk göremezsiniz.

Demirören: Polat, gördün mü bak hakem ne yaptı?
    Polat: Evet gördüm hadi açıklama yapalım
    Demirören: Tamam usta.

• ozaman size rober hatemo dan beyaz ve sen şarkısını armağan ediyorum.
    bu lig için fazla temiz olan tüm beşiktaşlılara gelsin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.