Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël (2937. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75.674
Cevap
74
Favori
2.206.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29352936293729382939
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orta alana çok iş düşüyor bu noktada da pjanic ve can'ın hem merkezde hemde kanatta rakibe pres yapması lazım orta alanda josef'e bırakırsa işi gene sıkıntı yaşarsın.

Böyle oynama imkanı olmalı ki lerdeki üçlü rahat oynasın.İlerdeki üçlünün rahat oynayamamasının sebebi bu.Kaybettiğin topu hızlı kazanmakta önemli.

Can'ı tam izleyemedik ama Pjanic şuan yetersiz gibi bu konuda.

• KapkaraEagle kullanıcısına yanıt

Eyv. Bu ara çok dillendiriyorlar desteksiz sallıyorlar demek.

• M3lank0lik kullanıcısına yanıt

Pjanic top kesmede gayet iyi fiziğini artırırsa bunu yapabilir can da presli oynarsa ki oynayabilmesi lazım o enerji var onda yaparsak rahat pres yapabiliriz rakibe

Pjanic top kesmede gayet iyi fiziğini artırırsa bunu yapabilir can da presli oynarsa ki oynayabilmesi lazım o enerji var onda yaparsak rahat pres yapabiliriz rakibe. Birazcık fiziksel düzelme olursa bu dizilişi hayli hayli oynayabiliriz. Batşuayi alexin açığını kapar onun yerine pres yapar Alex de ona biraz yardım etse yetiyor Ghezzal de ileri geri savunmaya yardım edebilir kanattayken az da olsa yapıyordu orta saha üçlüsü biraz daha fiziksel olarak düzelirse rahat oynarız bu taktiği hem orta saha arasında mesafe kısalır oyuncular daha rahat pas oyunu yapabilirler hem de gereksiz koşu yapmamıza gerek kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakiro125 -- 8 Kasım 2021; 18:17:55 >
  • Bu 3lü ile çıkmazsak kazanma şansımız çok düşük

Josef durdurur

Pjanic oyun kurar

Can pres yapar.

Alex orada oynayamaz

Atiba bitmiş

Salih vasat

Oğuzhan casper

• jakiro125 kullanıcısına yanıt

pres olacak ve pas hatası minimize olmalı ayrıca bu presi maçın ilk 10-20 dakikası değil düzenli oturtacaksın ara ara olacak gereksiz yapıp yormayacaksın yorulmayacaksın..Öyle kolay değil.Bu yoğun çalışma ile olur.Olmaz demiyorum ama ligin ortasında şunu yapmakta riskli bildiğin kumar.İşte bunun gibi şeyler için hazırlık maçı yapmalısın.

Şimdi arada 2-3 hazırlık maçı yapılmalı boş geçersen yine z*çmaya aynen devam edersin.3-4 hazırlık maçı yapmak lazım.Ara 12 gün 3-4 hazırlık maçı yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 8 Kasım 2021; 18:27:38 >
  • Ne kadar boş adam var şu forumda sergene sallayıp duruyorlar sanki kendileri bana guardiola. neden kenan salih giriyormuş oyuna. kenarda messi ronaldo bekliyodu sanki. boş boş konuşmayın takımın bu halde olmasının tek nedeni transferlerin tutmamasıdır. bu sene alınan okadar adamdan sadece pjanic iş yaptı oda barcelonadan geldi bırak yapsın.

Forvetlerin kenan güven bats üçünü toplasan 1 forvet yapmaz.

En büyük beklenti alex istekli yeteneği tartışılmaz ama fiziği yetmiyor hiç hazır değil.

Bu halde tek skor şansın larin onunda önlemi kolay.

Daha ne bekliyosunuz siz nasıl bir mantığınız var. Skor alamadan nasıl başarı olacak.

Geçen seneki abubakar performansı olsa hem ghezzalın asistleri gol olacaktı. Hem bağlantı oyununu katılıp alan yaratıp larine alexe belkide pjanice belki de kenana bile gol attıracaktı.

Sergenin elindeki malzeme bu gayet net forvet olmadan tr de başarılı olamazsın. Bizde abuyu geçtim idare eder bir forvet olsa yarıştaydık şu an abu olsa lider bizdik.

Şenol nasıl başarılı oldu. başarılı olduğunda forvette kimler vardı. Gomez abu cenk. Başarısız olduğunda kim vardı Negredo love

Sergen nasıl başarılı oldu başarılı olduğunda forvette kimler vardı. Burak abu cenk Şuan hangi çıkmalar var. Bats güven kenan.

Sorun bukadar netten sergene destek yerine köstek olursanız adamı değersizleştirip küstürürseniz net renklisiniz. Sergen gitse guardiola gelmeyecek. Elinizdekinin değerini bilin adama destek olun küstürmeyin boş boş işlere kalkışmayın futboldan anlamayıp guru kesilmeyin...

Eğer 4-2-3-1 devam edeceksek de böyle oynamalıyız orta sahamız daha kuvvetli olur fiziki açıdan duruma göre larin ile nkoudou değişebilir böyle oynarsak ortasahamız fiziksel olarak rakipe ezilmez top kaybı yaşanmaz ama biraz daha kısır gibi oluruz onu da kontra oynayarak halledelim

⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël

Welinton olmaz çok hantal.Oraya Can koyulabilir.

Batshuayi tek başına yararsız bir oyuncu hangi formasyon olursa olsun istediği olmayacaktır.Buna yakın oynayan paslaşabileceği bir destek eleman lazım.

Normalde bize pivot forvet lazım mandzukic dzeko costa vs gibi böyle adam lazım.Aslında bunu koysan normal oyun akışı ile istediğini alırsın.Top indiren servis eden hava hakimiyeti olan oyuncu lazım.Batshuyaide ne eksantrik şut deneyimi var ne kafa var ne çalım var nede topu sürebilme yeteneği var nede hız var.Tam anadolu topçusu.

Sorun batshuyai'de Uyumsuz bir forvet.Ghezzal yerden ve havadan çok asist yaptı ama hepsi hiç oldu.

Denemekten zarar gelmez welintonu stoperlere yakın oynatacağız ileriye yok çıkmayacak 2. bölgeyi çok geçmeyecek stoperlerin önünde takılacak top kesip takıma kazandıracak onun görevi top çalmak top kesmek olacak şu anki yaptığı gibi. onun yerine josef 2 yönlü oynayacak pjanic de on numara olarak oynayacak. Batuşayiyi ben de beğenmiyorum umduğumu bulamadım onda hiç bir şey yok sadece koşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakiro125 -- 8 Kasım 2021; 18:48:48 >
  • ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

%100 Sergen Yalçın suçlu demek için hangi kafayı yaşıyorsunuz, takım kötü sonuçlar alıyorsa herkes suçludur. Yönetimin, teknik ekibin, oyuncuların, hakemlerin, taraftarların hatası da vardır. Bütün bunlar birleşince kötü gidişat başladı ve düzelmedi. Sezonun ilk yarısına kadar desteğe devam etmek gerek. Sonuçların düzelip düzelmeyeceğini belli değil. Yeni hoca gelse onun da başarılı olacağının garantisi yok. Önümüzdeki 7 maçın sonucu ve ortaya konan oyun belirleyici olacak. Olmuyorsa da, Sergen hoca zaten istifasını kendi verir

Nkoudou ve Larin aynı anda kulübeye atılmaz.

• Valentin ROSİER kullanıcısına yanıt

Hahahahaha hala Kenanin oyuna alınmasına göz yumabiliyorsunuz. Siz Beşiktaşlı diye geçinip takımın menfaatini zerre düşünmeyen adamlarsınız. Ulan sahadaki futbolcuyu ölse bile 90 dakika oynatirim yinede o Kenan torpillisini almam takıma be

Welinton baya ağır hamlede adam kaçırır yada sert müdahalede bulunup kart yiyebilir gereksiz.Ondan diyorum.Josef gibi bir eleman daha lazım.Hantal olnayan.Atiba'nın genç versiyonu hareketli uzun boylu.Atiba demiyorum yeni bir oyuncu.Can evirilebilir ama oynatacaksın onuda.

• sergen'i hala babasıymış gibi savunan değerli kardeşlerim: 6-7 maç daha kalsın diye çabalıyorsunuz. 10 maçlık gidişat, istifa istemek için yeterli bir süreç değil diyorsunuz. ama biz sadece 10 maçtan bahsetmiyoruz. ortada geçen sene Nisan'dan beri ciddi bir düşüş var hocamızın futbol anlayışında, hamlelerinde ve adaptasyonunda. yani sadece 10 maç değil. 30 maça daha yakın. formsuzluğu neredeyse 30 maçtır bariz belli. ama 15 Mayıs tarihinde maalesef her şeyi unuttunuz. ha son 10 maç yüzünden istifa isteyenede laf söyleyemiyorum, tarihimizin en kötü formu sonuçta. ama ben, ve istifa isteyen baya bir kişi, son 10 maçtan önce de sorunlar olduğunun farkındaydık. ve galibiyet serisi gelmeyeceğini de bu yüzden biliyoruz. bunu da diyim dedim.

• tnevel92 kullanıcısına yanıt

Oyun hali ortada iken baskı yiyor iken.Sen eğer topu kalenden uzakta tutan tüm hücum silahlarını toplu alırsan üstelik kendi sahanda pek tabi suçlu olursun.

Öyleki yerine aldığın oyuncular önceki maçta ilk 45 dakika batırmış ve 2-3 gol yedirmiş ise.Suçlu herhalde Çebi değil yada başka bir klübün teknik adamı senin bu hamleleri yapan teknik adamın suçlu.

Bir kişiyi al ikisini al toplu biçimde hepsini almak ne demek.İlerde tehdit unsuru olmayınca ne olacak.Rakibinde hücum oyuncuları var etkili.Herhalde zeybek oynamayacaklar sahanın ortasında.Ayan beyan ortada idi.

Altay maçında da nsakalanın oynatılması suçlu başka bir oyuncu oynatılabilirdi bunun yerine.Aslında rosier suçluda öncesinde hepsi zincirleme gitti.Herşey hakem kaynaklı dersen o zaman UCL'nun suçlusu kim onu söyle onda da Uefa mı suçlu yoksa Fifa mı.

Kör fanatik olmayın ya.Bu kafa ile Sergen yağlı maaş kollar takımın batar.Sinan kurumuş, batuhan karadenizlerin olduğu kadroları izlersin tekrardan.

• mrbaronx kullanıcısına yanıt

Alabilir şaşırmam.Ama deniyorlar istenilen performansı veremezse ya yedekte kalır yada başka pl takımlarına gider.Pl'nin tepe takımlarında hep 2-3 tane kaleci oluyor potansiyelli vs.Tutarsa alıp gider.Bu oyuncuda bitiyor işte.

Bence satılmalı.Bonuslu olarak.

• Avrupadan elendik , bakın sakatlıklar artarak devam edecek. Bats , pjanic , Alex. Bu üçünün her hafta adelesi atar , bir yeri ağrır vs.
    Kadromuz kağıt üstünde iyi olsa da birbiriyle uyumsuz ve alternatifsiz maalesef.

• Batshuayi'den halen ümidim var. Çünkü maçlarda hırslı, mücadeleci. 1-2 gol atsa gerisi çorap söküğü gibi gelir diye tahmin ediyorum. Chelsea'nin bile halen ümidi var bu futbolcuda. Öyle olmasa sözleşmesini bir sene daha uzatmazlardı.

Alex konusunda ise maalesef o kadar iyimser değilim. Formsuz olmasını geçtim, maçlarda mücadele ettiğini de görmedim. Shaktar günlerine dönerse muazzam olur ama sanırım o günler geçmişte kalmış.

Alex'in olmamasını tolere edebiliriz ama Batman'ın golleri artık sıralaması lazım. Bu takımın goller atması lazım. Son örnek Trabzon maçı. Maçı domine ettik ama goller bulamadık. Attığımız tek gol rakibin ikramıyla geldi. Gol atamadıktan sonra iyi oynamamın da çok fazla anlamı kalmıyor. Batman uçuşa geçerse ve 2. yarıda sağlıklı bir Cenk Tosun ya da eşdeğer kalitede bir golcü takviyesiyle birlikte sonuna kadar şampiyonluğu kovalayabileceğimizi düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 29352936293729382939
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.