Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
76.392
Cevap
81
Favori
2.145.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0x1907

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    _ Şahsi düşüncem ve temennim İsterim ki Erol hocanız başarılı olsun, bunda kinAye art niyet yok, başarılı olsun isterim ama görüntü farklı, nasıl mı;

_ 2,5 ( yazı ile iki buçuk ) başlı bir takım Real Madrid veya Barcelona olsa olmaz. Erol hocayı rahat bırakmazlar.

_ 1 Erol hoca 2 Uzaman uzatmalı Emre bey ve 0,5 ( yani buçuk ) Volkan Demirel aga en ufak sıkıntı da kavga çıkar, işiniz çok zor. Emre beyler transferi ben yaptım diye posta koyar, Erol hoca benim sistemim kimi istersem oynatırım der. V. Demirel zaten sinir küpü zor be kardeş. ( bu düşünceyi bizim forum sayfasın da yazdın diye kurguladım :) ) Erol hocanıza Rabb'im sabır versin işi zor. :)

• 0x1907 kullanıcısına yanıt
    he cok gerginim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emre abisi dorukhan'ın babasını alır. öyle tff'den random yerli oyuncuyu, sözleşmesiz boştaki oyuncuyu almaya benzemez bu iş, beşiktaş burası. parasını versin alsın emre abisi.

bunlar böyle takımlarını akbabalara emanet ederek iyi iş yaptıklarını sanıyolar. dua edin de emre abisi ile volkan abisi, erol bulut abisinin başını yemesin. aynı fatih terim abisinin her sene yönetimleri taraftarın önüne atmasına dönmesin iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 8 Ağustos 2020; 20:36:21 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Siz hiç akıllanmayacaksınız gerçekten. Her sene aynı terane uçup kaçıyorsunuz. 15. Haftadan sonra hiçbirinizin sesi çıkmıyor. Sezon sonu yedincilik kovalamaca.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    _ Saha dışı kalırsa, deşarj olamaz deprem fayı gibi stress yüklenirler daha tehlikeli:)

_ Çözüm benden kıyak olsun saraçoğlu ve antreman sahasına Boks ringi kurdurun arada ringe çıkıp kuralı ile deşarj olsunlar bak bu kıyağı unutma.

_ Bir de Dorukhan konusuna değineyim. Kafası başka yerde olan topçudan hayır gelmez ve takım o topçuyu kullanmaz...

_ Örnek Mehmet Ekici olayı verim düşer, oyuncu kafa olarak biter. Ha biz de bu kural uygulanır eskiler hatırlamalı vaktin de biz de bir genç Süleyman vardı maalesef yok oldu gitti. üzücü ama böyle hiç bir hoca kafası başka yerde olan topçudan randıman alamaz ve oynatmaz. Maalesef bu tip topçular gittiği yere de yaramıyor ha normal sezon da usulünce transfer ayrı olay sen sözleşmesi olan adamı ayartırsan bu ahlaki ve etik değildir, adamın 1,5 yılı var yakışık almayan bir durum burada sanırım olay tamamen menejer kaynaklı Dorukhan en kısa süre de menejer ile bağını koparır ve ekmek kazandığı hayatına devam eder her şey zamanın da. :)

• Fake üye ile niye tartışmaya giriyorsunuz. Çok istiyorlarsa tolgay gibi yüksek bonservis getirip alırlar, ozan 7/8 ediyorsa dorukhan da o kadar eder.
  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Abiler çok olunca sabah erken olacak ..görünen köy belli
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    2017 kasım'a kadar bjkli, 2017 kasımdan beri ikinci takımım olan Arsenal'i tutuyorum. 2017 kasımda Yabancı sınırlamasının duyurulmasından dolayı Türk futbolunu takip etmeyi bıraktım...

dikkat ederseniz 2017 öncesi yaşananlar hakkında yazıyorum.

Eski Beşiktaşlı olmadığımı iddia ederseniz, size özelden 16-17 sezonlu göğsü siyah kolları beyaz olup, ismim yazılı formamı atarım.

Wolfsburg maçında Demirören'i protesto ettim diye demirörenin paralı köpekleri karagümrüklülerle az kavga etmedim.

Bunca zaman çok millet gördüm, fakat birşeye bu kadar körü körüne biat eden, bağlanan millet Türk halkıdır, abartısız. ne bir eleştiri ne de başka birşey...

bir de euro eleştirime seviyesiz demişsiniz. haklısınız türk kulüpleri sadece aşkla,sevgiyle dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 8 Ağustos 2020; 20:0:21 >

• Abi klasik fenerbahçe taraftarı işte ne diye laf dalaşına girip konuyu çorbaya çeviriyorsunuz anlamıyorum. Her sene böyle bi anda 4-5 kişiyi alıp yine ligi bizden altta bitiriyorlar. Klasik senaryo, görürsünüz yine aynısı olacak. Bırakın onlar transfer şampiyonu olsun hiç önemli değil. Ama unutmasınlar ki şampiyonluk kupası ingiltereden gelen van persie nin değil, gençlerbirliğinden gelen tosic in ellerinde yükseldi

• Ya bunlar para var ayağına yatıyor her dönem... sonra fener yak, stadyum yaka döner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 8 Ağustos 2020; 21:0:22 >
  • Diger takım taraftarlarının tahriklerine kapılmayın. Zaten transfer yok, olumlu bir şey yok. Bir de bunlarla uğraşmayın.

• Terraneo, Comolli bitti şimdi başımıza Emre Abi geldi.
  • Dorukhan 1 yıllık sözleşmesi var
    Niye sözleşme yenilensinki
    Adam ağır sakatlandı ne olacağı belli degil.
    1 yıllık performansa bağlı devam edilecek
    İyi oynarsa uzatılir
    Kötü oynarsa yada hiç oynayamazsa gider alıcısı çok fener gibi 2m a oynar yedekte yatar durur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azazel Geri Dönüyor -- 8 Ağustos 2020; 21:4:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.