Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (3303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
80
Favori
2.147.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33013302330333043305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: impact_24

Abu değil kim olursa olsun eğer ki şu dönemde para için satıyorsa takımı bedava oynasa da takımda tutulmamalı.

Hayır arkadaş anlamadığım nokta sen bir anlaşma yapmadın mı ? Yaptın

Ligi 3 golle veya sakatlanarak geçirseydin paranı almayacakmıydın ? Alacaktın

Daha neyin muhabbeti bu. Sahada oynayan adamın emeğine haksızlıktır bu. Oturur sezon sonunda konuşursun adam gibi.

Umarım böyle birşey yoktur.

abu 45 dk civarı daha oyunda oynarsa sözleşmesi koşullar gereği otomatik yenileniyor ama yönetim dizinin sakatlık durumuna göre yani sonraki sezonlarda kullanılıp kullanılmayacağına bakmak istiyor yatacak adama para bağlanmasın diye o yüzden oynatmıyorlar, anlaşmazlık burdan çıkıyor abu nun tam iyileşmeden maça çıkıp kısa süre sonra devam edemeyip çıkmasını hatırlayın abu kalmak istiyor yönetim toparlarsan bakarız diyor mesele bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

Beyler şampiyonluk ateşi yandı, hazır mıyız?

Hocam haftalardır hazır durumdayız. Resmiyete dökülmesini bekliyoruz ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 

• quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

https://twitter.com/gokhan_tore7/status/1390734067218452484?s=21

Kalktı..

• Tüyler diken diken. Şampiyon olacağız Beşiktaş'ım bu sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 7 Mayıs 2021; 21:47:1 >
  • Sabah başka yöneticisi çıkıp ağlıyor, akşam diğer yöneticisi çıkıp ağlıyor. Ben böyle bir camia görmedim. 15-16'da da böyleydiler ama bu sezon son haftalar o dönemin bütün sezonuna bedel.

• Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

• ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆
  • Koca çınar Fb kimlerin eline kalmış. Allah akıl fikir versin o takımı yönetenlere. Bir Beşiktaşlı olarak ben utandım. Taraftarının da ne çekilecek çilesi varmış.

• Qral attı, Lille şampiyonluk ateşini yaktı..

• Zamanında Real Sociedad ile bu heyecanı yaşıyordum, şimdi Lille ile. Beşiktaşlı olarak, düzene baş kaldırmak kanımızda var demek ki :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak sene başı ayrılmasa, bizde olsa ligin durumu ne olurdu acaba ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 

• 100.yıl marşı

Sergen attı şampiyonluk geldi

Benzeri yarın akşam inşallah

• vc1903 kullanıcısına yanıt

Burak'ın maaşının yüksekliğinden dolayı son gün transferleri daha düşük kalitede olurdu muhtemelen ve bence bu durumda olamazdık.. Gitmesi iyi oldu..

• radiohead_yorke kullanıcısına yanıt

Baya çok alıyormuş cidden.

Şimdi aldığı rakam şaka gibi.

Beşiktaş'ta senelik 2.7 milyon Euro net ücret alan Burak Yılmaz, Lille'de yıllık 1.7 milyon Euro kazanacak.

• quzman kullanıcısına yanıt

Çok iyi takımdı o ya, Kovacevic, Nihat, Karpin ve Xabi Alonso'nun gençlik yılları ilk aklıma gelenler.

• vc1903 kullanıcısına yanıt
    %40'ı da vergi olarak ödeniyormuş Fransa'da
    vergi

2019 haberine göre de %50 olmuş

2019
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 33013302330333043305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.