abu 45 dk civarı daha oyunda oynarsa sözleşmesi koşullar gereği otomatik yenileniyor ama yönetim dizinin sakatlık durumuna göre yani sonraki sezonlarda kullanılıp kullanılmayacağına bakmak istiyor yatacak adama para bağlanmasın diye o yüzden oynatmıyorlar, anlaşmazlık burdan çıkıyor abu nun tam iyileşmeden maça çıkıp kısa süre sonra devam edemeyip çıkmasını hatırlayın abu kalmak istiyor yönetim toparlarsan bakarız diyor mesele bu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (3303. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aykan19o3Beyler şampiyonluk ateşi yandı, hazır mıyız?
Hocam haftalardır hazır durumdayız. Resmiyete dökülmesini bekliyoruz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?
https://twitter.com/gokhan_tore7/status/1390734067218452484?s=21Kalktı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüyler diken diken. Şampiyon olacağız Beşiktaş'ım bu sene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 7 Mayıs 2021; 21:47:1 > -
Sabah başka yöneticisi çıkıp ağlıyor, akşam diğer yöneticisi çıkıp ağlıyor. Ben böyle bir camia görmedim. 15-16'da da böyleydiler ama bu sezon son haftalar o dönemin bütün sezonuna bedel.
-
-
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.
-
-
Koca çınar Fb kimlerin eline kalmış. Allah akıl fikir versin o takımı yönetenlere. Bir Beşiktaşlı olarak ben utandım. Taraftarının da ne çekilecek çilesi varmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Qral attı, Lille şampiyonluk ateşini yaktı..
-
Zamanında Real Sociedad ile bu heyecanı yaşıyordum, şimdi Lille ile. Beşiktaşlı olarak, düzene baş kaldırmak kanımızda var demek ki :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Burak sene başı ayrılmasa, bizde olsa ligin durumu ne olurdu acaba
-
100.yıl marşı
Sergen attı şampiyonluk geldi
Benzeri yarın akşam inşallah
-
Burak'ın maaşının yüksekliğinden dolayı son gün transferleri daha düşük kalitede olurdu muhtemelen ve bence bu durumda olamazdık.. Gitmesi iyi oldu..
-
Baya çok alıyormuş cidden.
Şimdi aldığı rakam şaka gibi.
Beşiktaş'ta senelik 2.7 milyon Euro net ücret alan Burak Yılmaz, Lille'de yıllık 1.7 milyon Euro kazanacak.
-
Çok iyi takımdı o ya, Kovacevic, Nihat, Karpin ve Xabi Alonso'nun gençlik yılları ilk aklıma gelenler.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X