Deplasmanda ki maça kadar biz koparız, bu malum takım kopmaz. Adamların geçmişlerinde böyle şaibeler defalarca mevcut. O yüzden pekte heveslenmeyelim. Hem puan farkı açmasak ne olur ya. Malum takım kim ? Ne oyun oynuyor da korkacağız onlardan ? Adam gibi müdahale edilmese, ezer geçeriz evlerinde de. Yıllardır eziyoruz zaten. Onlar hala M.Ö tarihte kurdukları üstünlükleri hatırlıyorlar. |
⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (1897. sayfa)

-
-
ghezzalin donmesiyle larin sola donecek neyseki. sag acik larinin ne kadar etkisiz oldugunu bi daha gorduk. -
Malatya son maçlarını izlediysen Denizli kadar bile değiller. Geçen hafta yönetimin bazı adamları tribünden Hamzaoğlu'na ve bazı futbolculara sağlam küfürler ettiler. Semih Kaya ve bazı futbolcular kafalarında Malatya'yı bitirdi. Denizli maçının kopyası söyleyeyim. Çok ağır ve öylesine oynuyorlar. Puan olarak fena değiller ilk golü bulursak ve erken gelirse maçı yine güzel skor ve rahat oyunla bitiririz. Yönetim-Futbolcu arası çok gergin baya problemleri var -
Emin ol denizli bir gol bulsa beşiktaş 3 tane daha atardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
görüşürüz baba. Lafa bak ulan bari iyi top oynasan sıkıntı yaratmasan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mirtazo01Emin ol denizli bir gol bulsa beşiktaş 3 tane daha atardı.
Sanmıyorum.İş sarpa sarıyor rakipte daha istekli oynuyor.Geride kalıyor aklın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 26 Şubat 2021; 21:10:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Eren1s
Malatya son maçlarını izlediysen Denizli kadar bile değiller. Geçen hafta yönetimin bazı adamları tribünden Hamzaoğlu'na ve bazı futbolculara sağlam küfürler ettiler. Semih Kaya ve bazı futbolcular kafalarında Malatya'yı bitirdi. Denizli maçının kopyası söyleyeyim. Çok ağır ve öylesine oynuyorlar. Puan olarak fena değiller ilk golü bulursak ve erken gelirse maçı yine güzel skor ve rahat oyunla bitiririz. Yönetim-Futbolcu arası çok gergin baya problemleri varMalatyanın antrenörü değişti hamzayı şutladılar.
-
Gayet iyi bir maçtı beğenmeyen eleştiren taraftarları yine anlamakta güçlük cekiyorum.
3.0 dan sonra rölantiye aldık istediğimiz zaman pozisyona girebiliyoruz.
Önemli olan bizi diğer takımlardan ayıran şey bu istediğimiz an 4 pasla pozisyona giriyoruz.
2. Yarı olması gereken oldu lig daha uzun yetenler girdi onlarda ısınıyor takıma.
Biraz inanın şu takima
30 dakikada 3 yapıp işi bitirdiler.
Niye gereksiz efor sarf etsinler.
Çok kolay oldu. Tebrik ediyorum takımı ve hocamı.
-
larin'den topla yaratıcılık, her seferinde doğru kullanma falan beklerseniz çok söversiniz. ondan onu isteyen yok takımda da zaten. ceza sahası içi koşusu mükemmel adamın, kendini hiç sakınmadan gol imkanını sonuna kadar zorluyor. hatırlayın gözü patladı adamın yani daha düzelmemiş belki de kalıcı oldu.
yarın gs yener erzurumu kendi evinde zaten , umudum pek yok
-
En son zeminleri çok kötüydü. Ev onlar için handikap olabilir ama rakip erzurum yani
Fazla atıp averaj farkını açmasalar bari -
oyle de biraz daha hucuma katki saglayabilir. sag kanatta bence kendini bulamiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
larin'den topla yaratıcılık, her seferinde doğru kullanma falan beklerseniz çok söversiniz. ondan onu isteyen yok takımda da zaten. ceza sahası içi koşusu mükemmel adamın, kendini hiç sakınmadan gol imkanını sonuna kadar zorluyor. hatırlayın gözü patladı adamın yani daha düzelmemiş belki de kalıcı oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: vc190330 dakikada 3 yapıp işi bitirdiler.
Niye gereksiz efor sarf etsinler.
Çok kolay oldu. Tebrik ediyorum takımı ve hocamı.
ilk yarı gibi oynasın denmiyor zaten ortalama bir oyun olmalı 6-0 belki 7-0 olabilecek maçın 3-0 bitmesi üzücü.Yani şu 2. yarıdaki rezil oyuna rağmen net kaçan 2 gol var.Yani eforsuz skoru artıramamada eleştirilmesi gereken bir nokta.
Çünkü bu olaylar dikkat edilirse eski maçlarda durum 0-0 veya 1-0 kende oluyor.Konya maçı mesela.Onda da çok yaşandı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
En son zeminleri çok kötüydü. Ev onlar için handikap olabilir ama rakip erzurum yani
Fazla atıp averaj farkını açmasalar barierzurumda olsaydı maç bir umut belki ama bakalım , yine de bir şey çıkacağını zannetmiyorum, şu maçta averaj yapsaydık biraz ya 4-5 atsaydık iyi olurdu , töre çok kötü değil miydi ya çok kaçırdı be
-
3-0 a üzüldük ama 4 olsa iyi olacaktı be alacaktık liderliği bir günlükte olsa
Tebrikler Beşiktaş'ım
işte müdahale edileceği için biraz sıkıntı yoksa son yıllarda oyun olarak oldukça üstünüz gs ye karşı. -
Neyse darısı haftaiçine hafta içi liderliği alıp bir daha bırakmayacağız inşallah
Bakın bu sezon en özel şampiyonluklarımızdan biri olacak inşallah beyler ve en anlamlısı.
quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
Fazla atıp averaj farkını açmasalar bariErzurum baya kötü ya hatay maçında göz gezdirmiştim.Gs farka koşar o maçta yarın sanırım.
Bu hafta gözler fener ts maçında olacak aslında o yarın olsa iyi olurdu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X