Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (1315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13131314131513161317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mesuta hayirli olsun vs dedik zaten de dun disisleri bakani Almanya ile resmi gorusmede artik Tayyiple selfie cekinmesine gorusmesine vs laf etmezsiniz dimi diye laf soktu lan ne gerek var oha ya.


    Bide dun twitterda Naim Suleymanoglu gibi geldi demisler fener yoneticisimiydi is adamimiydi bilmiyorum diyek sovdum.


    Naim Suleymanoglunun ne cektigi ayri mesele Mesut yemisim Turkleri deyip Alman milli takimini secti ona karismam artik ama Naim le karsilastirmayin, o kadar zir cahilseniz Netflixteki filmini izleyin.Bizimkilerin oturdugu yerde Bulgar gocmen siteleri var bilen bilir Kurtkoy taraflari Sabiha Gokcenin orasi Uydukent Yenisehir diye gecer. Orda bircok Bulgaristan Turkuyle arkadasiz birlikte okula gittik zamaninda simdi komsularimiz var bi sorun bakalim neler cekmisler serefsiz koministler yuzunden ismi cismi silinnis iskence gormusler oldurulmusler.


    Mesut yarin birgun isler iyi gitmedi mi aninda basar gider. Ha bakin Turk oyuncularin Erdoganla fotograf cekilmesi gayet dogaldir fasist avrupa karisamaz yani oy vermiyorum ama yarin birgun TR Cumhurbaskanini gorsem selamimi verir sohbetimi ederim yok artik ne diyeceklerdi defol Tayyip Avrupanin gozune girecez selam bile vermem vs. Ben baska ulkelerin siyasileriyle de fotograf cekinirdim yani olay Tayyip degil ki. Bizim Cenk ve Ilkay da vardi fotoda ona karisamazlar siz kimsiniz lan Avrupa onu diyeyim o ayri bu ayri cunku.





  • Sabah mesut akşam mesut kus geldi. 2 futbol konuşamıyoruz şurada.

    Hayır işin sonunda yine uçak seyrettikleri ile kalacaklar ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆  Tahsin Hasoglu iyi gırgır yapmış videosunda ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 

  • mrt20 kullanıcısına yanıt

    Aynen ..KOÇ un algı operasyonları..fos çıkacağından adım gibi eminim..zamanında Alman milli takımını seçmiş (ki kendi seçimidir diye düşünüyorum) ..kendimi Alman hissediyorum demiş birinden milli süper hero çıkarmaya çalışmaları..en hafif deyimiyle ...neyse

  • vc1903 kullanıcısına yanıt

    Hocam adam okumadan yazmadan fikr-i sabit ile konuşuyor işte..en ufak acaba ben mi yanlış biliyorum kaygısı yok kendisinde..sezon başında ''TS kesinlikle Beşiktaş ın üzerinde bitirir'' diyen ve halen ''laf bir kere ağzımdan çıktı o nedenle hala bunu savunuyorum'' lafını sarf eden bir adamla daha neyi tartışacaksın? hangi gerçeği öğreteceksin ki??

  • vc1903 kullanıcısına yanıt

    Sivas kanının son damlasına kadar galibiyet için oynamazsa Rıza hocama çok kırılacağım

  • atiuser A kullanıcısına yanıt

    Beşiktaş sezon başı küme düşer vs diye burada ağlak yapan ,ortalığı provoke eden insanların hiç biri gerçek Beşiktaşlı değildir..İnsan sonuçta bir makine değildir..bu tip yılgınlıklara her zaman düşer ..kuvvetli insanlar bu duyguları içinde yaşarlar ..etraflarına sirayet ettirmezler ..bunları zırt pırt dile getirirlerse bulundukları camiaya (spor,aile,şirket vs vs..) objektif olarak ihanet etmiş olurlar..Bu şahıs haddi olmadığı halde sezon başındaki kaos durumumuzdan yararlanıp Beşiktaş ımızı aşağılamaya kalkmıştır..Tarafımdan da gerekli cevabı almıştır..Daha da uzatırsa daha anlayacağı dilden cevap vereceğim..

    Size de tavsiyem, başka takım taraftarlarına güzelleme yapmak yerine, tuttuğunuzu iddia ettiğiniz takımın ve taraftar arkadaşlarınız yanında olmanızdır

  • Serdar Sarıdağ Hulk diyor santrafor için ama bakalım..Ah ulan ya şu kadro dışındaki çer çöpü bi gönderebilsek en büyük transfer olacak bizim için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. golde Luyindama hata yaptı da; ondan önce NKoudou ve Töre hata yapmış. Bariz ofsaytta duran adam ve ona pas atmaya çalışan adam. Luyindama adamın ofsaytta olduğunun o an farkına varsa, topa dokunmasa pozisyon ölecekti.


    Neyse ki Larin doğru yerde.


    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 19 Ocak 2021; 12:7:7 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Saga

    Serdar Sarıdağ Hulk diyor santrafor için ama bakalım..Ah ulan ya şu kadro dışındaki çer çöpü bi gönderebilsek en büyük transfer olacak bizim için

    Aynı fikirdeyim.

    Yeni transferden ziyade lens mirin douglas hatta boyd tan kurtulsak.

    Ama boydu idmanda gördüm keyfim kaçtı biraz.

  • Bize ortasaha lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mensah yerine ndiyae alinsaydi cok faydali olurdu..gol atan hucuma destek veren pres yapan iki tarafli bi oyuncu..lajic i kazanmamiz lazim..uzaktan sut cekebilen tek oyuncumuz..oynamacaksada tore sag kanat ghezzal forvet arkasi oynamali..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lindeman -- 19 Ocak 2021; 13:24:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.Gümrük maçı Perşembe saat 16:00'daymış. Bu sene Olimpiyat stadından ilk defa maç mı oynanacak yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 


    Başakşehir Kayseri'de, Kasımpaşa Ankara'da, Fenerbahçe Sivas'da oynuyor. GS dışında İstanbul'da tüm statlar boş. Hatta İstanbulspor'un sahasında bile oynanabilir. Rüzgarı fırtınayı geçtim de bari zemin doğru düzgün olsa.


    Zemin demişken Türkiye'de bir tane mi doğru düzgün çimi olan stat olmaz anlamıyorum. Bizimki de dahil olmak üzere hepsi patates tarlası. Fransa, İngiltere, Almanya'daki statlara çok imreniyorum. Futbolcuya €40-50M para harcayıp zemine €300K harcamaktan imtina ediyoruz. ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 





  • Fenerbahçe'nin şampiyonluk önündeki tek engeli Sergen Yalçın. Fener yapılması gerekeni yaptı , transferlere devam da ediyor. Bizimkiler de ses yok.
    Rosier , ghezzali kim aldıysa gitsin bir forvet bir de 10 no alsın acilinden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ljajic'te toparlanma var gibi. hoca da son 2 3 röportajında toparladığını, şana bulacağını söylüyor ki sahaya adım atması halinde her türlü ben mensah ve oğuzhan'dan faydalı olucağını düşünüyorum. yeter ki oyuna girsin. eğer bu gerçekleşirse yedek sağ bek ve santrafor dışında transfer ihtiyacı yok gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakip takımlar bize karşı nasıl oynaması gerektiğini çözmüş gibi. 2. yarı başka birşeyler yapmalıyız. Mesela Raşit-Rosier kanadını ve Abuşu mümkün olduğunca kitlemeye çalışıyorlar. Doğal olarak iş ya Larin yada Nkoudu'ya kalıyor. Dikkat edin son maçlara, Raşit topu aldığında en az 3, Rosier'e de 2 kişi basıyor. Abuşa ise ikili sıkıştırma geliyor.


    Bu yukarıda ki şeyler bizim için eksi yarattığı kadar aslında artıda yaratıyor. Larin'in skora çok katkı vermesi bu sebepten ama yarın öbürgün gol atamadığında sıkıntıya düşebiliriz. Ekstra işler laızm. Mesela orta sahadan skor yapacak oyuncular gerek. Son maçta Josef, diğer maçlarda Atiba yapabileceği katkıyı yaptı.


    Fakat 10 no dan istenilen katkıyı alamadık. Ozi biraz kıpırdasa da tam randımanlı değil. Mensah boş alan bulduğunda gidiyor ama onunda skora katkısı çok düşük. Ozi'den bile geride.


    Kısacası bu takıma Adem şart. Veya başka bir 10 no. 10 no alınmasa bile Abuşun yanında, kanatta veya alternatif olan, oyuna katkı vermede ve saha içi formasyon çeşitliliğinde aktif rol alan bir forvet şart.





  • 
Sayfa: önceki 13131314131513161317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.