Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (1076. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10741075107610771078
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rizelli1903

    Kudurun yazmak suçmu? Mesajlarım neden silindi.

    Serbest hocam. Diğer taraflı fanatik yöneticiler gelmiştir belki  

  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Eleştiriler zaten olacaktı.Açıkçası ben şu anki form durumları ile milyon kere Ozi mi Necip mi desen Necip derim.Evet Atiba yine çıkmalıydı geç bile kalındı.O anda hocanın kafasındakini bilmiyoruz , o önemli aslında. Hoca boşuna defansif ofansif oyuncu yok artık , kalmadı böyle sistem diye konuşmuyor. Mensah ileride çok mu yaratıcı oluyor ki Necip tercihine burun kıvıralım ? 3 maçtır biraz aktif hareketli oynamaya başlamıştı ama bu maçta özellikle 2.yarı çıkana kadar berbat oynadı. Direncin artması bile tercih nedeni olabilirdi o anda.O bölgede gol tehditi olacak adamların durumu belli. İyi olsalar zaten bu kadar yedek kalmazlar .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler hasiç potansiyelli fakat


    Beşiktaş’tan başka bir takıma transfer olması durumunda menajerine bonservis ücretinin %50 payı verilecek.


    1-2 milyon euro fazladan verip şu maddeyi ekletmeseydiniz keşke




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B1EB24B -- 3 Ocak 2021; 22:55:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MMistanbul

    Sen masa tenisi izle. Futbol seni aşıyor.



    Alıntıları Göster
    Sen ne izliyorsun? Futbol deme

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rizelli1903

    Bu mesaj silindi.

    Benim mesajlara baktım duruyor. Başka bir şey dedin mi acaba (:

  • vc1903 kullanıcısına yanıt
    Kudurun otoban kadıköylüler dedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lajic Oğuzhan güven ve mensaha ödenen paralara yazık. Gökhan töre için de demiştim almayalım faydası olmaz diye o da elimizde patladı. Lens takozu Douglas Mirin Boyd. Hep çöp keşke bunlarin birkaçı klüp bulsa da gitse de sonra bir kaç oyuncu alıp geniş kadroyla yola devam edebilsek şampiyonlukta şansımız da artar. Yine de bu kadar kalitesiz çöp oyuncu olmasına rağmen geriye kalan kısıtlı imkanlarla iyi mucadele edip liderliği aldık. Sergen hocanın da hataları var tabi de kadro da el insaf be Kardeşim.
  • rizelli1903 R kullanıcısına yanıt

    İkinci kelimeyi bilemedim  

  • rizelli1903 R kullanıcısına yanıt
    Sen önümüzde eğilin yazmışsın. Birisi de seni alıntı yapıp sen eğil anca alırsın gibi birşey yazmıştı. Ben de şikayet ettim onu yazanı. Ondan silinmiştir.
  • atiba ile ersine laf eden taş olur taş  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackEagle03

    Ah be Abuşum

    Allah sabır versin.

  • nkodu ile welington en iyi adamlardı maçta :)


    welington demeye çekiniyor çoğu kişide adam uğraştı yaptı bişeyler


    maç genel olarak iğrençti Abou ve Ghezzal'a aman birşey olmasın...


    devre arası 1 tane kafası basan adam alsak çok farkeder bu takıma.

  • Ersin'den hiç haz etmem. Lakin, çıkardığı duran top maçın kırılma anlarından olabilir. Yeseydik, bu maç berabere bitmişti..
  • Altyapıyı takip eden varsa eğer sormak isterim orta sahasından forvetinden var mı devre arasında 18-20 kişilik kadroya girebilirler diyeceğimiz adam ? Yani transfer olmuyorsa eldekiler oynamıyorsa başka çare ne var ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    Kolay gibi gozuken zor maci alarak liderligi ele gecirdik 2021 yilina girer girmez Sergene helal olsun su yeteneksiz takimla ne isler becerdi. Ozellikle Abou ve Gezzal gol ve asist kralimiz yokken.


    Penaltilara itirazi olan varsa fazla muhattap olmayin cogu rakip takim trollugune yapiyor. Iyi niyetle soyleyen varsa futbol kurallariyla pek asina degildir yine uzaklasin gecin.


    Mensah kiralik dimi zaten? Neyse bi 4 ay takilir gider Besiktasa verecek biseyi yok zaten. Bu adami kim duran toplari iyi diye ilan etti aga? Free kick, korner penalti hepsini berbat kullaniyor. Oguzgani fln monte edelim en azindan supriz 1-2 hareketi var bu sene ustelik bizim Turk oyuncumuz kazancagimiz seyler var uzun vadeli Mensahin katkisi ne ki bu takima? Ne is yapiyor Necip fln daha yararli en azindan seken toplari tutuyor orta sahaya sertlik getiriyor herkes elestirdi ama degisiklik o yuzden oldu. Ilerisi rahatladi boylece Mensah yuzunden alti delik kova gibiydik hucum yok defans sorunluydu orta sahada 1 kisi eksik oynadik.


    Valla ozellikla Ocan ve Subatta iyi oynamak degil kazanmak onemli o yuzden oyunu elestirmiyorum kim sag kalirsa sampiyon olacak.

    Sezon başında sorunlarımızın ana kaynaklarından biri de oyuncuların ödenmeyen maaşı idi. Bunu çözdük, üstüne Sergen hoca doğru hamleler yaptı. Özellikle 3 haftalık bölümde takımı iyi hazırladı.


    Ayrıca Raşit-Rosier son gün geldi. Ama bu iki oyuncu olmasa şuan lider olamazdık. Adamlar takımla kamp yapmadan skora katkı veriyorlar. Aynı zamanda Larin iyi bir alternatif oldu. Larin çok üst düzey bir oyuncu değil ama Güven'den bin kat daha iyi bence. Mesela son anlarda maç 0-0 iken yarım yamalak 1-2 pozisyonda Larin vardı.


    Orta sahamız 6-8 no anlamında gayet iyi ama 10 no konusunda iyi değil. Aslında günümüz futbolunda 10 no terimi kalmadı. 10 no'dan kastım oyunun ofansif yönü. Bunun dışında mevcut orta saha, dönen topları alıyor, rakibi çıkartmıyor, oyuna katılımı büyük oranda sağılıyor. Aynı zamanda takımın defans ve forvet arasındaki mesafeyi çok iyi ayarlıyor. Son maçlarda istediğimiz oyun olmasa da takımın saha içindeki boyu çok ideal.


    İşte tamda bu noktada, Raşit-Rosier-Abuş dışında Nkoudu katkısı önemli. Birde Mensah-Adem yerine adam akıllı hücum gücü yüksek bir oyuncu alırsak (nasıl bir oyuncu profili olacağını önceki mesajlarda az çok anlattık), bu format ve sahaya yayılım ile çoğu maçı kazanırız.


    Aynı zamanda Abuş'a alternatif bir oyuncu olursa da tadından yenmez. Çünkü bazı maçlarda Nkoudu veya Raşit formsuz olduğunda, Abuş'u kanat forvete kaydırabiliriz. Bu şekilde de bazı maçları çözebiliriz.


    Ne yazık ki Mensah-Adem ile olacak iş değil. Şuan o mevkide oynayacak oyuncu Ozi. Bugün mesela maça girer girmez etkisini gösterdi. 2.golü iyi hazırladı. Geçen maçta da golünü attı. Muhtemelen Sergen hoca önümüzdeki maça Ozi ile başlayabilir. Raşit-Ozi uyumunu da merak ediyorum. Eğer Ozi oynamayacaksa, Larin-Abuş çift forvet, sağda Raşit solda Nkoudu olmalı. Orta alan ise Atiba-Josef olur.


    Tüm bunların yanında, 2016-2017 sezonunu hatırlayalım. Q7-Cenk-Abuş-Talisca ve sonradan takıma katılan Babel. Cenk-Abuş ikilisi beraber oynadıkları maçlarda iyi iş çıkartmışlardı. Mesela Benfica-Ts deplasmanı bunun en güzel örneklerinden.


    İşte şuan bu tip iskelette Cenk-Talisca gibi oyuncuların boşluğu var. Bunlar tamamlanırsa çok farklı bir seviyeye çıkabiliriz. Hatta bu hat iyi tamamlanırsa, 2016-2017 sezonundan daha etkili ve daha iyi bir hücum hattı izleyebiliriz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pitx1 -- 4 Ocak 2021; 0:32:11 >




  • valla abartıyosun diyebilisiniz ama mensah devre arası gidiyorsa gidebilir he. yerine adam gelecekse gidebilir yani, çok problem değil benim için.


    larin'e adam akıllı bi teklif varsa satılabilir mesela.

  • Ersin çok iyi iş çıkardı bu akşam.Zamanla daha iyi olacak İnşallah.

  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Yerlerine bunlardan iyisini bulursa hemen gitsinler hemen yarın. Hatta lajic de gitsin. İki üç nokta transferle başka bir seviyeye geçer takım.
  • Larinden CF olmayacak belli ki.Güven çıktıktan sonra ileri geçince ayağına top değmedi çocuğun,beceremiyor orayı.O yüzden Abu yokken Güven’in oynaması şart orada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10741075107610771078
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.