Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (1021. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10191020102110221023
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 45 dk 10 kişi oynayıp 4 sallayıp yendiğimiz takım taraftarları hakemle maç alıyoruz algısı yapıyor ya da daha üzücüsü buna ciddi ciddi inanıyor. Siz bu kafayla daha çok başkalarının şampiyonluklarını izlersiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt

    Onların ki kuyruk acısı.Bu senede şampiyon olamayacaklar anladılar sağa sola saldırıyorlar.Çünkü Beşiktaş olsun Galatasaray olsun Fenerbahçeden şu ana bakarsak daha çok hakkediyorlar şampiyon olmayı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇOK İÇTEN SAMİMİ TAKIM OLDUK BE
    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 29 Aralık 2020; 2:35:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım, okuyan beğensin. Şampiyonluk gelsin
    Telefonu eğik tutun ve tek gözünüzü kapatın. Telefonun altından bakın.
    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 29 Aralık 2020; 2:52:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletin valisi dahi hakem ve var ile ilgili Tweet atmış.
    Vay Arkadaş yahu. Bakanlar kurulu göreve , sayın cumhurbaşkanımız KHK çıkarmak için neyi bekliyorsunuz Beşiktaş hakkında. Engellenmemiz gerek.
  • Hakemlere, maç sırasında, devre arasında veya maç bitiminde telefonla görüntü göstermek yasak bildiğim kadarıyla. Bunu birisi daha yapmıştı ve sarıyı yemişti yanılmıyorsam. Maç sırasında oyunculara veya teknik ekibe kim telefon veriyorsa asıl amatörlük o.


    Onun dışında, hadi telefonu gösterdin neden kalkıp itirazına devam ediyorsun. Aynı zamanda pozisyon Var'dan da 2 dakika incelendi. Muhtemelen topun iz düşümünü konuştular. Görüntüye göre top çizgi dışında ama dairesel kısımı göz önüne alırsak topun tamamı çizgiyi geçmemiş olabilir.


    Sivas 10 kişi kalana kadar güzel maç izledik. İki kalede de pozisyonlar oldu. Maçın en net pozisyonları, ilk dakikalarda ki Sivas'ın kaçırdığı ve altı pasta topu dışarıya atan Mensah'ın pozisyonu.


    Geçen haftaki kaleci ile karşı karşıya kalınan (kaleciyi geçmeye çalıştı) ve Sivas'ın ilk pozisyonu gol olsa gam yemeyeceğim. Çünkü bunlar bariz net pozisyonlar. Ama sene başından beri çok amatörce goller yedik. Ortada doğru dürüst pozisyon yokken Ts-Antep-Konya-Denizli gibi maçlarda yediğimiz goller ortada.





  • Ersinin her degajı rakip ya da taca.

    Acaba hangi maçta yakacak bizi.

    Utku desen farkı yok.

    Sağlam bi kaleci bulamadık bu sene.

  • Kibrinden gerçekleri göremeyenleri, en büyük biziz diyenleri iyi izleyin nasıl da ağzından salyalar saça saça Beşiktaş'ı konuşuyorlar Büyüksün Beşiktaş!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 29 Aralık 2020; 15:43:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu uzun bir maraton, yenersiniz yenilirsiniz. Belki şampiyon olursunuz. Top tac olabilir diyip geçmeniz gerekir bence. Ama iki hakem de pozisyonda oyunculara odaklanmış belli ki topun pozisyonuna pek reaksiyon bile göstermediler. Hakan Arslan saçmalamasa bence Sivasın maçı 1.1 e getirme şansı vardı. Mentalitesi düşük bir oyuncunuz sizi bu şekilde bitirebiliyor demek ki. Kaleci de sonradan saçmaladı ve tuttuğu köşeden Larin in şutunu çıkaramadı. 1.0 giden maç 3.0 a geldi vs. Çok iyi başladık nasıl puan alamadık diyerekten Sivasın şapkasını önüne koyması lazım. Ayrıca hakemler de futbolculardan rol çalmaya başladılar son zamanlarda çok garibime gidiyor =) Gerçekler unutulmaz, o yüzden Bjk li kardeşlerim şimdi siz de adaletten taraf olun. Sonuçta pozisyon yoruma bakıyor gibi, olabilir diyip geçin. Gçeen maçlarda Diagne bi penaltı almıştı, sanırım o maçı kazanamadık, o penaltı bana da çok basit geldi ama hakem işte. Var mar kurtarmıyor Türk hakemlerini.

    Son olarak Tüm Türk takımlarına Avrupada başarılar. Türkiye içinde olacaklar pek bişe değiştirmiyor, pek umrumda da değil artık =)





  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Hocam kendi konuna geç, burada iki yüzlülük falan yazamazsın. Yıllardır biliyoruz bu ligde neler neler döndüğünü artık Aziz Yıldırım olmayınca şaşırıyosunuz tabi.

    Rafael'in olayı anlık gelişen olay ve tamamen yanlış bir karar. Kendisi çok iyi biliyor dimi değmediğini. Anlık tepki göstermesi kadar normal bir durum yok sanırım. Ayrıca pozisyon sarı kartlık falan değil. Yok Skrtel'e sarı çıkmalıymış vs asıl siz neyi savunacağınızı şaşırdınız.

    Taç pozisyonuna kimse yüzde yüz diyemez. Ama geçen hafta Rıdvan dahi hakem maçı Başaktan aldı Fenere verdi dedi. Kendi pisliğinizi başkalarına bulaştırmaya çalışarak masumlaştıramazsınız.

    Ha bu arada 9 kişi kalan bir rakibe aç gibi saldırıp goller atmak, gollerin ardından ŞL kupası kazanmış gibi sevinmek falan da çok ayrı bi eziklik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demistim Oguzhan ayni golu Gomezli sezonda atti diye o da Sivasaymis. Tiklamali golun hastasiymis Sivas. ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 


  • Perception Management: Actions to convey and/or deny selected information and indicators to foreign audiences to influence their emotions, motives, and objective reasoning as well as to intelligence systems and leaders at all levels to influence official estimates, ultimately resulting in foreign behaviors and official actions favorable to the originator's objectives. In various ways, perception management combines truth projection, operations security, cover and deception, and psychological operations.


    Türkçe meali;


    Algı Yönetimi: İstihbarat sistemlerinin ve liderlerin (siz burada hakemlerin diye okuyun ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 ) resmi tahminleri, dış ilişkileri ve resmi eylemlerini (hakemlerin bundan sonraki Beşiktaş maçlarında verecekleri kararları) etkilemenin yanında, toplumların duygularını, motivasyonlarını, etkilemek amacıyla yapılan yayınlar ya da seçilen bilgileri ve göstergeleri yönlendirme ve/veya inkar etme eylemidir. 


    Bir takım düşünün bir hafta önce bir farkla gerideyken yoktan bir penaltı icat edilmiş, maç sebepsiz yere 8 dakika uzatılmış ve sonunda 14 dakika uzatma oynatılmış. Bir başka takım düşünün hakem maçı bahsi geçen takımın eski oyuncusu ve halen taraftarı olan popüler bir futbol yorumcusunun deyişiyle "rakipten almış bu takıma vermiş". Ve bugün bu iki takımın taraftarı, şehrin belediye başkanı, valisi, bahsi geçen takımların kalemşörleri el birliği ile bizim maçta topun taca çıkıp çıkmamasını ülkenin en önemli meselesi haline getirmeye çalışıyor.


    Aynı pozisyon GS maçında olsaydı burada bize topun taca çıkmadığını ispatlamaya çalışan 1035 tane GS'li olurdu. FB maçında olsaydı muhtelemen aynı sayıda FB'li bize aynı şekilde topun taca çıkmadığını anlatıyor olurdu. O topun kesinlikle çıkıp çıkmadığını kimse ispatlayamaz. Çıktıysa 1-2 santim ile çıkmıştır, çıkmadıysa 1-2 santim ile çıkmamıştır. Ne orta hakemin ne de yan hakemin yarım saniyede topun çıkıp çıkmadığını maç içerisinde anlamasına imkan ihtimal yok.


    Zaten rakiplerin amacı adalet falan değil. GS'linin FB'linin çok da umurundaydı Sivas. Bütün dert tasa Beşiktaş'ın bundan sonraki maçlarını yönetecek hakemleri etki altına almak. Bana göre taç değil ama ispat edebilir miyim, elbette hayır. Taç diyen de edemez. Böyle bir gri karar için geçen hafta havadan penaltı almış bir takımın, daha 12. dakikada kırmızı kart ile 10 kişi kalmış olması gerekirken VAR çağırmasına rağmen kırmızı çıkarılmamış bir başka takımın taraftarlarının üç gün üç gece taç diye algı yönetme uğraşısına hiç takılmamak lazım.





  • https://mobile.twitter.com/Cenyuss/status/1343647095094448129

    Bak bu da taç değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu taç mevzusu amma uzadı boşa. Dün rıza çalımbay trt ye çıktı kendisi dedi oyuncum hatalı, 11 kişi kalmalıydık diye.


    11 kişi kalsaydık maç farklı olur diyor ki haklı, belki bjk olarak gene kazanırdık ama çetin geçerdi maç.


    Sİvasın oyuncusu net ihanet etmiştir. Telefondan pozisyonu gösterince hakem özür dileyip ,ya golü iptal edelim mi diyecekti ? Oyuncu ağır saçmaladı.


    Her takımın başına gelmiştir taçtan, auttan gol yemeler vs. illaki biz de yemişizdir napalım hemen 10 kişi mi kalmak lazım ?



    ŞL de bile taç için çizgi teknolojisi yok, yan hakemin insiyatifine bağlı. bayrak kalkmadıysa devam edeceksin.


    Kural için birşey demek istiyorum. topun iz düşümü vs deniyor da o hızda hakemin mm lerce ölçecek hali yok. Madem var teknolojisi kullanılıyor, taç için de teknoloji olabilir. hakem nasıl ayırt edebilecek böylesine mm lik işleri.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shieldwall

    Hakan Arslan'ın çift sarıdan atılmasıyla İrfan ve Rafael'in atılması aynı olay. Tüm örneklerde hakem yanlış karar veriyor ve futbolcu hakemi darlıyor. Sarıyı yiyor ve sert tepkiden dolayı 2. sarıyla atılıyor. Ama gel gelelim ki Rafael'in cezası iptal oldu Fener hakemle kazandı imajı verildi. O maçta sesi çıkanların, bu karta ne açıklaması var çok merak ediyorum. Adam telefon getirip gösterdi pozisyonu en son şaka gibi gerçekten.

    O değilde febe ile KADIKÖY deki maçta bile febe mağdur gösterildi ona ne diyeceksin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fabrice

    Perception Management: Actions to convey and/or deny selected information and indicators to foreign audiences to influence their emotions, motives, and objective reasoning as well as to intelligence systems and leaders at all levels to influence official estimates, ultimately resulting in foreign behaviors and official actions favorable to the originator's objectives. In various ways, perception management combines truth projection, operations security, cover and deception, and psychological operations.


    Türkçe meali;


    Algı Yönetimi: İstihbarat sistemlerinin ve liderlerin (siz burada hakemlerin diye okuyun  ) resmi tahminleri, dış ilişkileri ve resmi eylemlerini (hakemlerin bundan sonraki Beşiktaş maçlarında verecekleri kararları) etkilemenin yanında, toplumların duygularını, motivasyonlarını, etkilemek amacıyla yapılan yayınlar ya da seçilen bilgileri ve göstergeleri yönlendirme ve/veya inkar etme eylemidir. 


    Bir takım düşünün bir hafta önce bir farkla gerideyken yoktan bir penaltı icat edilmiş, maç sebepsiz yere 8 dakika uzatılmış ve sonunda 14 dakika uzatma oynatılmış. Bir başka takım düşünün hakem maçı bahsi geçen takımın eski oyuncusu ve halen taraftarı olan popüler bir futbol yorumcusunun deyişiyle "rakipten almış bu takıma vermiş". Ve bugün bu iki takımın taraftarı, şehrin belediye başkanı, valisi, bahsi geçen takımların kalemşörleri el birliği ile bizim maçta topun taca çıkıp çıkmamasını ülkenin en önemli meselesi haline getirmeye çalışıyor.


    Aynı pozisyon GS maçında olsaydı burada bize topun taca çıkmadığını ispatlamaya çalışan 1035 tane GS'li olurdu. FB maçında olsaydı muhtelemen aynı sayıda FB'li bize aynı şekilde topun taca çıkmadığını anlatıyor olurdu. O topun kesinlikle çıkıp çıkmadığını kimse ispatlayamaz. Çıktıysa 1-2 santim ile çıkmıştır, çıkmadıysa 1-2 santim ile çıkmamıştır. Ne orta hakemin ne de yan hakemin yarım saniyede topun çıkıp çıkmadığını maç içerisinde anlamasına imkan ihtimal yok.


    Zaten rakiplerin amacı adalet falan değil. GS'linin FB'linin çok da umurundaydı Sivas. Bütün dert tasa Beşiktaş'ın bundan sonraki maçlarını yönetecek hakemleri etki altına almak. Bana göre taç değil ama ispat edebilir miyim, elbette hayır. Taç diyen de edemez. Böyle bir gri karar için geçen hafta havadan penaltı almış bir takımın, daha 12. dakikada kırmızı kart ile 10 kişi kalmış olması gerekirken VAR çağırmasına rağmen kırmızı çıkarılmamış bir başka takımın taraftarlarının üç gün üç gece taç diye algı yönetme uğraşısına hiç takılmamak lazım.

    Az Astroloji merakım var. Ve gelen kova çağı " hiç bir şey eskisi gibi olmayacak " yani hileleri, itiraf ve videolar ile saçılacak, düzenleri yıkılacak.


    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 





  • Onlara göre yendiğimiz her takım ligin en kötü takımı olduğu için Sivas’tan çok umutluydular.3 tane atınca hepsi yıkıldı.

    İlk gole gelince bence tartışılacak bir şey yok.Çıktı ya da çıkmadı diyemez kimse.Elde hiçbir objektif veri yok.Ofsayttan çok daha hassas bir şey bu.Çizgi teknolojisi lazım yoksa tamamen hakemin kararına kalıyor.

    VAR’da 4 dk neyi incelediler çok merak ediyorum.Bence ellerinde hiçbir veri olmadan versek mi vermesek mi tartışmasına girip geçen hafta Larin’in golü verilmediği için verelim dediler.

    Başka açıklaması yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kepirlikerem

    Hocam kendi konuna geç, burada iki yüzlülük falan yazamazsın. Yıllardır biliyoruz bu ligde neler neler döndüğünü artık Aziz Yıldırım olmayınca şaşırıyosunuz tabi.

    Rafael'in olayı anlık gelişen olay ve tamamen yanlış bir karar. Kendisi çok iyi biliyor dimi değmediğini. Anlık tepki göstermesi kadar normal bir durum yok sanırım. Ayrıca pozisyon sarı kartlık falan değil. Yok Skrtel'e sarı çıkmalıymış vs asıl siz neyi savunacağınızı şaşırdınız.

    Taç pozisyonuna kimse yüzde yüz diyemez. Ama geçen hafta Rıdvan dahi hakem maçı Başaktan aldı Fenere verdi dedi. Kendi pisliğinizi başkalarına bulaştırmaya çalışarak masumlaştıramazsınız.

    Ha bu arada 9 kişi kalan bir rakibe aç gibi saldırıp goller atmak, gollerin ardından ŞL kupası kazanmış gibi sevinmek falan da çok ayrı bi eziklik

    -Yorumundan pozisyonu bile izlemediğin belli. Skrtel faul yaptı ona çıkacaktı tabii kime çıkacaktı? Bir Başaklı oyuncu garanti sarı alacaktı o pozisyonda. Şimdi Rafael itiraz etmeyip maç devam etse, Skrtel maçın ilerleyen dakikalarında kırmızı görmesi gerekirken sarı görse hakem Fener'i doğradı demeyecektiniz ama.


    -Ben sana diyorum ki hakem ilk pozisyonda hata yaptı. Hakem Skrtel'e çıkaracağım kartı Rafael'e çıkarayım da sinirlensin, itirazdan 2. sarıyı verir atarım diye mi düşündü? Hayır. E niye hakem maçı Fener'e verdi diye velvele yapıyorsunuz o halde? O niyeti olan adam çok önceden penaltıyı çalardı. Adam ilk pozisyonda hata yapmasına rağmen kalan pozisyonları kitabına uygun yönetti. Tüm takdir haklarını Başak'tan yana kullanırken ilk pozisyonu kimin yaptığını göremediği için Fenerli oldu. Çoğu kişinin maçı bırak pozisyonları bile izlemediğinize eminim. Rakip 9 kişi kaldı ya, isterse sahada adam bıçaklasın maçı Fener'e vermiştir. Hayır, bir de öndeydik zaten kart çıkan dakikada.



    Biri ofsayt diğeri faulle attığınız gollerle kazandığınız maçta bile mağduruz algısı yaratıp aylarca top dışarıdan geldi dediğiniz pozisyon bu. Bugün izdüşüm vs. öğretiyorsunuz millete. Kuralları öğrenmeniz için 5 yıl anca yetti herhalde.

    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆

    Hocanız haklı bir şekilde uygulanan VAR'ı gereksiz diye eleştiriyor, dün top taça çıksa da önemli değil diyor. Riyakarlık denmez de ne denir buna?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 29 Aralık 2020; 11:19:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

    Thiam Skrtel'i geçse gole gidiyor adam sarı kartlık hareket yok diyor ne anlatıyorsun ki :D Hakan'la Rafael pozisyonları gelişim bakımından birebir aynı ama illa Fener kollandı demek için inkar edecek tabii ki. İkiside sert itirazdan sarıyı haketti ama diyor ki Rafael hareketi yapmadığı için sinirlendirdi o yüzden gördü. Banane kardeşim biz mi dedik yanlış adama kart ver diye? Bal gibi Skrtel'e kart vermesi lazımdı. Onun deyimiyle adam haksız gole sinirlendi itiraz etti e o zaman bu da kartlık değil Beşiktaş kollandı mı diyelim şimdi :D Garip bir güruh.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 29 Aralık 2020; 11:23:39 >
  • Ben bu pozisyona top dışarıda diyemiyorum. Aynı pozisyon Fener'in maçında olsa top dışarıda diye senelerce konuşacak adamlardan -kanıtı da var zaten önceki senelerden- objektiflk bekliyorum. Hata bende. Türk taraftarı kadar subjektif bir topluluk yok. Laf anlatmaya çalışmak boşuna.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 29 Aralık 2020; 11:28:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10191020102110221023
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.