< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bjk'nin kaybettiği her derbi hakem mi yani ne alaka şimdi? |
Belki de Tarihi farkı engelleyen Tugay Kaan Numanoğlu'nu hiçbir Beşiktaşlı unutmasın. |
Saniye düşünmesinler. Yanında boys lens hediye etsinler (: < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iyi ki böyle oldu. 5-0 kazansak bile beni 3-4 lük skor kadar mutlu edemezdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizelli1903 -- 30 Kasım 2020; 22:12:8 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 30 Kasım 2020; 22:39:56 > |
Bize gelmeden Avrupalı scoutların takibinde imiş, 18 içinde en seri gölcü olarak tanımlanıyormuş ve gidici gibi biraz daha goller atıp fiyat yükseltmeli, 12 falan iyidir. Şaka gibi ama gerçek bakalım nasıl olacak |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 30 Kasım 2020; 22:50:10 > |
Bilic döneminde Bjk hangi derbiyi kazanacaktı da hakem aldı öbür tarafa verdi maçı mesela, kulaktan dolma değil somut bir örnek rica ediyorum. Dünkü maç ayrı, ama her maçı dünkü maçmış gibi lanse etmek doğru değil. Hatalar her iki tarafa da oluyor, olacak da buna yapabilecek bir şey yok. |
+ 1903 |
Münihteki davies ile de ilgilenmiştik. Çelimsiz bir çocuktan canavara dönüştü. 80 milyon euro piyasa değeri. Boyd lens gibi gereksizler yanında Larin çok ta kötü değil aslında. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Rosier... Bambaşka bir mevzu... Rosier Başkan
![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 1 Aralık 2020; 0:22:22 > |
3 ay önce söylemiştim Welinton reis daha ligin çeyreğinde haklı çıkardı beni helal olsun |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |