Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (518. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104.811
Cevap
120
Favori
3.793.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kakà

Adem büyük sanıyorum olmaz. Belli bir süre altyapıda bulunması gerekmiyor mu ? Adem sürekli kiralanmış , kulüpte çok az gün geçirmiş

yok durabilir aslında belli yaş gruplarından geçmesi lazım ama bunlar prosedür bilmiyorum zaten efektif olarak sadece kadroda bulunuyor oyuna dahil etmek intihar olur sadece iş kılıfına uyduruluyor bize kalsa 11 kişi yabancı çıkarız yada gs fb bjk adına her klüp yerli kaynakları biliyorsunuz 5 para etmez hiç biri
  • EVET SONUNDA BÜYÜK BOMBA AÇIKLANDI

'Beşiktaş, Atınç Nukan'ın kiralanması konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.'

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mali yönden ciddi bir kriz var. Amatör şubelerin kapatılması durduk yerde değildir.

1 transfer yaparsak iyi bu şartlarda. Devre arasına bırakmış olabilir yönetim.
  • İşte sorun o , belli yaş gruplarından geçmemiş. Sürekli kiralık
  • Burak gelirse gol kralı olur demişti dersiniz, öyle takım içi huzuru falanda kaçırmaz. Caner buraktan daha beter bi adam, kaç kere kameralar yakın çekim yaptığında tribünlere ana bacı sövdüğünü gördük taraftar öyle ya da böyle bir şekilde sahipleniyor.

• valla fener gs transfer yapıyormuş bu beni ilgilendirmiyor asıl sorun şu kampa ve denem için stoper ve forvet şart arkadaş ne zaman deneyeceksen 5nci hafta kadroya dahil edip ara ara oynatıp 7 8nci haftaya mı oynatacaksın böyle iş mi olur ya bu mu başarı yaz kampı neden yapılıyor millet akılsız mı da oyuncuları yaz kampına yetiştirmeye uğraşıyor senol güneş neden müzdarip 2 yıldır şampiyonsun da oturan bir sistem yok yani bir dağılsa paramparça oluyor bunu göremiyor musunuz ben 2015-2016 ve 2016-17 sezonunu irdeledim bu sene çok bozuk ve düzensisiz tosic kesinlikle avrupa kupalarında oynatılamaz üst düzey ve kıvrak dinamik kanat ve kontra takımlarına karşı atıncı resmen besliyoruz bu arada bir şey olduğu yok alt yapı kan ağlıyor en başta o alt yapıdaki hocaları bir kovmak lazım bu oğuzhan aydoğan yada sedat sahintürk iyi olmalarına rağmen ben izledim ama bir yetersizlik eksiklik var ve bu antrenör kaynaklı şüphesiz mesela dortmundda dursa oğuzhan aydoğan daha iyi gelişim gösterirdi şüphesiz

yaz kampı çok öneli gerek sistem oluşturmak oyunculardan iyi verim almak için denemeler yapmak lazım maçlarda bunu görürüz ama sen hocayıda zor durumda bırakıyorsun bu güvensizlikten dolayı 1+1 sözleşme alıyor bir şampiyon olama eminim ki gidecek bizim ülke böyle maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: elturco78

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hahn13

quote:

Ocak ayından eksikleri belirleyip gerekli görüşmeleri ve anlaşmaları yapacak vizyon neden ülkemizin yöneticilerinde hiç bulunmuyor?

Yapılan açıklamalara göre sistem zaten böyleymiş. Örnek olarak gökhan gönül. Nisan ayında anlaşıldı deniyor. Cenk tosun, şubat gibi imza atmıştı. Pepe, gibi büyük isimlerle Mart gibi konuşulmaya başlanıyormuş ama sonuç alınamıyor orası ayrı. Bazı saklanan isimler de varmış önceden konuşulan ama ne kadar doğru allah bilir

valla sistem hiç öyle görünmüyor, gomez, aboubakar, talisca, marcelo(devre arası) transferin son günleri geldiler...bir de ocakta başlasalar olumlu ya da olumsuz mutlaka sonuçlanır ama işte bizde hep son dakika olacak...şu anda zaten fb&gs transfer yaptı diye aceleye getirip telaşla saçma sapan transfer yapmasınlar...

Marcelo da başkan demişti, takibimizde olan biriydi iyi fırsat olunca (milosevic ile kiralama) aldık diye. Olumsuz sonuçlanan durumları nasıl bileceğiz. Başkan çıkıp biz martta X ile görüştük olmadı mı diyecek. Bu sefer beklenti artar. Aslında Mart ayında çıkan transfer haberleri genelde bu görüşmelerden sızanlar oluyormuş. Mart ayında bu görüşmeler oluyordur. Gökhan, Cenk Vs olumsuz sonuçlananlar da vardır. Misal pepe ile Nisan ayında görüşüldü deniyor. Bu iş Ağustos oyunda yatta yerine gelicek adam her türlü son dakika transferi gibi görünecek. Ama belki de zaten önceden beklenen bir isimdir. Bu işleri kesin olarak bilmemiz imkansız

• aynen şimdi araştırdım bende aynı açıklamayı gördüm güzel bir haber . Çünkü alternatif yok bir tane maraton programını diyebilirim oda ücretli . Düşünsenize aspor ve derin futbola kaldığımızı beyaz tv ve aspor eyvahlar olsun :D
  • TANER37 T kullanıcısına yanıt
    20 gun ban yedi hocam.Aynisini biz soylesek sinirsiz ban yada 1 ay bani cakarlardi.

• Mitrovic'e çöp diyenler
    Quaresma ya saklaban diyenler
    Vsvs

Kafanız mı iyi? Ne geçiyor elinize oyuncuları asağılayınca?

Mitrovic hele. 23 yaşında daha doğru dürüst lig maçına çıkmadan tosic ile uefa maçına çıkmış. Lacezatta gibi 50-60 lik adama karşı hata yaptı penaltı kaçırdı diye adama çöp diyorsunuz. Yazıklar olsun. Allah'tan kulübü sizin gibiler yönetmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mitro o kadar da kötü oyuncu değil ama bonservisine yüklü para verince göze batıyor...
  • maykılscofield kullanıcısına yanıt
    Şimdi ben burada birisine senin makatına ... Desem 20 gün ceza alacağım o zaman. İlginç.

_

Bu arada stopere

Badstuber yada Subotic gelecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

İşte sorun o , belli yaş gruplarından geçmemiş. Sürekli kiralık

bilmiyorum çok soru işareti var her şey kapalı kapılar ardında yapılıyor biz burada boşuna konuşuyoruz şu lanet klüpler genç taraftar destekçilerinede açık olsa bazı kişilerin egoları altında yönetilmese taraftarla iç içe olsa transfer komitesinde genç kişilerde olsa ne bileyim her şey herkes önemli bakın nadal asensio'yu rastlantısal bir maçta izlerken not almış madride almaları yönünde telkinde bulunmuş bizde böyle şey olur mu hayır anca sanatçı noktalarında olur plajda görür cart curt bizde o onun amcası kaynı evladı torpili ile dönüyor işler herkesin birşeyden çıkarı var bu lanet düzen devam ettikçe bir halt olmaz ligden açık ve net parayı iyi şekilde kullanan şampiyon olur siz öyle bakmayın yani eline iyi oyuncu verirsen tudorun bile şampiyonluk ihtimali var şüphesiz gs aldı başını gidiyor hiç kimseyi hiç bir şeyi küçümsememek lazım rakibi bile ummadığın taş baş yarar diye bir söz var her şey deneye deneye olur bizim rahatlığımız nereden geliyor bilmiyorum şampiyon kadro ama kilit isimler yaşlı mesela seneye ne olacak birde ambargo koyacaz ne ile koyacağız pek çok maçta q7nin ayağına bakıyor takım gözünüz görmüyor mu ya yuh adam yeri geliyor batırıyor saçma sapan hareketler yapıyor çıkarken sorun çıkarıyor e bazende çıkaramıyorsun neden kanat yok belli 13-14 oyuncuyu suyu çıkana kadar oynatıyorsun e ne oluyor sonra bir bakıyorsun bu takım niye sıcıp batırdı neden çünkü uygun rotasyon yok kenardan oyuna dahil edilecek oyuncu yok aynı verimi alacağın bak reale bu senede berbattı ama ne kurtardı orta sahadaki alternatifler ayakta tuttu hatta yeri geldi ronaldo felan dinlendirildi bu sayede barça ne yaptı aynı oyuncularla tabi messininde üstün performansı ile ayakta kaldı yoksa daha kötü olurdu ha la liga ha türkiye ligi farketmiyor ben bizdeki rahatlığı anlamıyorum 10-20 yaşında iseniz sizi senelik başarı tatmin edebilir ama bizde hep böyle bakın metin ali feyyaz üçlüsü deniyor zaman zaman bazı takımlar verimle üst noktaya çıkar ama sen buna uygun alternatif bulmazsan geri plana gidersen gene şu zamanda olabileceği aynı şey yani ben bıktım arkadaş niye zamanında bir şeye a olsun b olsun müdahale edilmiyor beşiktaşta kova tolga fenerde kaleci volkan mesela volkan şen emenike mesela bizde aras var mitro eklendi franco var istenmeyen unsurlar gs de selçuk cavanda sabri şutlandı de jong yasin bunlar çöp ve her takımda var böyle niye böyle niye bu 5 para etmez mahlugları izlemek zorunda kalıyoruz yani beni sinir edende bu belli bir kimya tutturulmuş iyi tamamda her sene eksik varsa yeni arkadaş şenol güneş eline ne verirsen yapar diyorsun bu adam bir gün basıp gidecek zaten açıkçası yapacağınıda yaptı 2 sene şampiyonluk ve bu sene çok tehlikeli mesela ne diyelim hayırlı olsun bugünle sezon açıldı artık 2017-18 sonu gören şampiyon olacak ama şunu net diyeyim 2015-16 dan daha zor bir yıl olacak geçen seneye hiç benzemeyecek başakşehir bile iyice devreye girdi ts bir noktaya geldi ne oldu filizlenen osmanlı felan batacak antalya çıkacak yerine düşenler ortada dolananlar yer değiştirecek altı üstü bakalım

ara ara böyle düzensiz yazıyorum ama hep sinirden bunlar zaten ülkenin sorunu her dalda insanın söyleyecek çok sözü var ama bu ülkenin yılıp yeniden yapılması ile düzelir yoksa yok insanından yaşantısına her şey bozuk bir düzenin ürünü sende oturup izlemek zorunda kalıyorsun.

• Yemin ediyorum kör oldum.Hocam bari hizalayip 3 parcaya bolseydin de oyle okusaydik

• Subotic de Badstuber de Vermaelen de bizim savunmamıza duvar olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAtes52

Subotic de Badstuber de Vermaelen de bizim savunmamıza duvar olur.

Şunu okuyunca hangisi gelirse gelsin memnun olurum. Özellikle subotici istiyorum.

Kiralama ücreti olmadan ya da bonservis olmadan üçünden birini alsak keske.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

mitro o kadar da kötü oyuncu değil ama bonservisine yüklü para verince göze batıyor...

kötü işte ya adamı oynadı maçlarda izledim lyonda ön liberö gibi oynadı sonra çıkardı necipi soktu oyuna senol anlamsız şekilde ve ilerde cenkinde top tutamamasından ağır baskı yedik tabi orada umursamaz ve beş para etmez çomar alman beşiktaşlı tayfası yüzünden ve oleylerininde etkisi var zaten dediğim gibi her şey o lacazettenin sahada boydan boya dribblingi ile başladı yani ne yaparsan kendin yapıyorsun gs mi sandın oley oley çekiyorsun bu taraftarada yer yer sinir ediyor beni kendi sahanda yapta lyonda zzten maç başı olay olmuş hala aynı şeyi yapıyorsun oradaki mağlubiyette takım içi hatalar varsa şüphesiz taraftarında suçu var birde gereksiz yere oyuncuların totosunu tavan etmeyin sapıtıyorlar yapılmasın şu iş fabri fabri talisca talisca q7 denerek orantılı olsun şu iş yoksa saçma sapan şeyler yapıyorlar ne yaparsa bu taraftar yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mAtes52

Subotic de Badstuber de Vermaelen de bizim savunmamıza duvar olur.

yapma
  • Mitro izledim kadarıyla tam bir ön liberö ama bizde ön liberöde oynatacak çok oyuncu olduğu için bu nokta denen miyor ağır ama ileri iyi dribbling alıyor kötü nokta arkaya adam kaçırıyor stoper için kötü bir nokta ve müdahale edemiyor bu noktada ön liberöde kullancaksan iyi mesela vida bizim oyuncumuz değil ama ben shaktar kiev maçlarına bakıyorum ona istinaden söyleyebilirim ki vida bir stoper değil aslında bir bek iyi bek olur mesela bizde böyle mossoro veya valbuenaya felan geçilirse şaşırmamanız gerekir ani kıvrak oyunculara ekarte oluyor mesela taison marlos devamlı yada bernarda ama yandan gelen çizgiden çıkışlarda kayarak iyi kesiyor yani bir bek kendisi aslında benim görüşüm bizim andreas bek yerinde on numara oynardı hücum ve defansta ama olmuyor gibi hayırlısı bakalım ama elimizde çok fazla istenmeyen unsur olduğu ve bu unsurlara talip olmadığı belirtmek isterim 3-5 diye gider yazmayın talip yok arkadaşlar başakşehir bile pektemeke yarısını siz ödeyin kiralayım diyor herkes bir şeyin farkında hesabını yapıyor.sorunlu oyuncuyu almıyor.

• arkadaşlar beşiktaş şuan adan satamazsa hiçbir oyuncu alamayacak mı 2-3k bonsevis hakkıda mı yok? eğer transfer yapmadan lige başlarsa büyük kumar olur
  • 
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.