Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3673. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104.811
Cevap
120
Favori
3.793.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36713672367336743675
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C_Sharper

Negredo'nun yasi ve yillik ucreti goz onunde tutulursa, yonetim kesin satar hatta pazarlik edip, fiyati yukseltmeye de calisir. Bir de Senol hocanin Negredo'yu pek ovmemesi ve fazla sans vermemesi de yonetimi satma konusunda motive eder.

Ancak ne Senol hocanin ne de yonetimin sadece Larin'e guvenip hem Cenk'i hem de Negredo'yu satacagini sanmiyorum. Zaten eger satarlarsa kesin iyi biri geliyordur.

Hocam şunlara prim vermeyin ya

Herif totosundan uyduruyor bi fiyat sırf laf olsun diye siz de yorulup yorumluyorsunuz bu durumu

Biraz bilinçli taraftar olalım lütfen ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arizona Dream

En zor zamanda passolig ayağına Beşiktaş'ı satan bedavacıların, sefa zamanının kaymağından tatmaya hakkı yoktur.

Az ötede mekanını işletsin.

Hocam pasolige bende karsiyim onlarin karsi olma sebebi surekli ceza alacaklarini bildikleri icindir. Bedavaya bilete gelince bunlar zaten hep oyleydi eskiden bilet ucuzken kimse bisey demiyordu bilet pahali oldugu icin herhalde tepki gosteriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHIHAD -- 14 Ocak 2018; 20:37:41 >
  • Gameiro ile çift forvet oynarız, gayet iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tou Meijin

Şafak Malatya
    Onaylanmış hesap
    @SafakSina1903
    26 dk.26 dakika önce
    Daha fazla
    Size 11 Ocak'ta verdiğim ve geçtiğimiz hafta BengüTürk Tv'de detaylarını anlattığım Gameiro işinde ciddi mesafe katedildi. Fakat Sevilla da oyuncu için devrede. Henüz biten bir durum yok.

Takımın oyun felsefesi aynı kalırsa 0 gol 0 asist boşuna gelmesin.

• Gameiro'yu almayız umarım. Ben hala Gignac'ın gelmesi taraftarıyım. Gignac bu takımın gol yükünü rahat taşır.
  • Ha abubakar ha abumayang :) kadro dışı kalmış Çin’e gidecekmiş keşke bizim olsa

• quote:

Şafak Malatya
    Onaylanmış hesap
    @SafakSina1903
    26 dk.26 dakika önce
    Daha fazla
    Size 11 Ocak'ta verdiğim ve geçtiğimiz hafta BengüTürk Tv'de detaylarını anlattığım Gameiro işinde ciddi mesafe katedildi. Fakat Sevilla da oyuncu için devrede. Henüz biten bir durum yok.

Yeter be Sevilla düş be kardeşim yakamızdan !!
  • quote:

Negredo Gameiro
    Babel
    Oğuzhan
    Atiba-Medel
    Gg Vida Pepe Adriano

Şu kadroda iş yapar Oğuzhan ve Negredoyla anlaşırlar.

Adam 170 60 kilo Q7 nin ortalarına nasıl kafa atacak.
  • İşin içinde Sevilla varsa bırakmak lazım peşini.

Babacar da İngiltere'ye gidiyormuş.

Borja sesleri hafta içinde yükselmeye başlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya gençler neler yazilio buraya yok negro çöpünden kurtuluruz yok negro parası çok diye yönetim satar hemen vs..

aynı yönetim bundan sadece 4.5 ay önce negro'ya bu parayı vermeyi kabul etti, mal mı bu yönetim??

ayrıca negro şenolun inadından oynamayadı daha doğru düzgün adamın 90dk oynadığı maç yok, daha hakkında karar vermek için çok erken yani.

bunlar bir tarafa az önce city liverpool maçını seyrettim, böyle bir maç olamaz. ondan sonra ingiltere lig sonuncusunun bütçesi neden bizim şampiyonumuzdan fazla diye millet sorguluyor. e bu kadar seyir sevki yüksek bir maç TR liginde hiç oynandı mı???

hakem çok iyi de yönetti ki 3-4 ofsayt atlandı.

onlarda futbolcu bizimkilerde futbolcu ama onlarda kendini yere atma yok bizde yerden kalkma yok. sürekli baklavalı göbekler gösteriliyor ama sahaya geldi kimse yerden kalkmıyor. 2li mücadelelerde düdük çalınmayan hamle yok.

bu lig bu futbolcu ve hakemlerden ötürü bir adım öteye zor geçer. bu sene diğerlerine göre yine bir nebze iyi ama hala genel olarak çok kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jurgenk -- 14 Ocak 2018; 21:16:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

quote:

Orijinalden alıntı: C_Sharper

Negredo'nun yasi ve yillik ucreti goz onunde tutulursa, yonetim kesin satar hatta pazarlik edip, fiyati yukseltmeye de calisir. Bir de Senol hocanin Negredo'yu pek ovmemesi ve fazla sans vermemesi de yonetimi satma konusunda motive eder.

Ancak ne Senol hocanin ne de yonetimin sadece Larin'e guvenip hem Cenk'i hem de Negredo'yu satacagini sanmiyorum. Zaten eger satarlarsa kesin iyi biri geliyordur.

Hocam şunlara prim vermeyin ya

Herif totosundan uyduruyor bi fiyat sırf laf olsun diye siz de yorulup yorumluyorsunuz bu durumu

Biraz bilinçli taraftar olalım lütfen ya

Sagol sayende bilinclendim. Haber yalan da olabilir ama Negredo gibi background'u olan bir adamin boyle bir teklif almasi beni sasirtmaz. Ayrica alicisi Cin'den deniyor. Hatta bu sezon hic oynamasa bile kimse sasirmaz ve 7 milyon avro da cok buyuk bir para degil. Adamin yillik ucreti bile 4 milyon avronun uzerinde. Tek akla yatmayan yonu bu kadar para kazanan bir adami Cin'e getirmek icin net 7-8 milyon avro yillik ucreti gozden cikarmalari lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jurgenk

ya gençler neler yazilio buraya yok negro çöpünden kurtuluruz yok negro parası çok diye yönetim satar hemen vs..

aynı yönetim bundan sadece 4.5 ay önce negro'ya bu parayı vermeyi kabul etti, mal mı bu yönetim??

ayrıca negro şenolun inadından oynamayadı daha doğru düzgün adamın 90dk oynadığı maç yok, daha hakkında karar vermek için çok erken yani.

bunlar bir tarafa az önce city liverpool maçını seyrettim, böyle bir maç olamaz. ondan sonra ingiltere lig sonuncusunun bütçesi neden bizim şampiyonumuzdan fazla diye millet sorguluyor. e bu kadar seyir sevki yüksek bir maç TR liginde hiç oynandı mı???

hakem çok iyi de yönetti ki 3-4 ofsayt atlandı.

onlarda futbolcu bizimkilerde futbolcu ama onlarda kendini yere atma yok bizde yerden kalkma yok. sürekli baklavalı göbekler gösteriliyor ama sahaya geldi kimse yerden kalkmıyor. 2li mücadelelerde düdük çalınmayan hamle yok.

bu lig bu futbolcu ve hakemlerden ötürü bir adım öteye zor geçer. bu sene diğerlerine göre yine bir nebze iyi ama hala genel olarak çok kötü.

Birader ben genc falan degilim de evet Negredo'ya bu parayi veren yonetim ama adam oynatilmadi, zaten o yuzden satarlar dedim. Neyine bozuldun anlamadim ki? Sen bir forvet getiriyorsun ve 4 milyon avro ustu yillik ucret veriyorsun, yani bu adami yedekte oturtmak icin almamissin orasi belli. Peki hoca adami yedekte bekletirse ve kendisine hic guvenmiyorsa bu adama bu paralari odemek ister misin? Tabi ki istemezsin. Ha haber yalandir, dogrudur, yonetim kesin satar satmaz onu bilemem.

• quote:

Quaresma'yı yazdım mı kadroya bak bakalım. İkinci yarıda Gameiro çıkar q7 girer, Oğuzhan çıkar Talisca girer orta-kafa planına döneriz.

Q7 nin olmadığı kadroyu düşünmek saçmalık şenol güneşin en sevdiği isim adamı niye kessin.
  • Bu adamı alsak ne var ?

Orel Mangala

https://www.transfermarkt.com.tr/orel-mangala/profil/spieler/289592

• NorveçliMühendis kullanıcısına yanıt
    quaresmayı sevmeyen biriyim ama devre arası takımı dağıtmak yanlış. negredo için de aynısını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NorveçliMühendis

http://www.ajansbesiktas.com/quaresmaya-muthis-teklif-yonetim-resmiyete-dokulmesini-bekliyor-20782h.htm

satın düşünmeden satın direk

Çin muhabbeti sıktı artık babele de 14m vermişlerdi sözde başkan resmi hiç bir şey olmadı dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

quote:

Quaresma'yı yazdım mı kadroya bak bakalım. İkinci yarıda Gameiro çıkar q7 girer, Oğuzhan çıkar Talisca girer orta-kafa planına döneriz.

Q7 nin olmadığı kadroyu düşünmek saçmalık şenol güneşin en sevdiği isim adamı niye kessin.

Şenol Güneş'in en sevdiği oyuncu Tolga değil miydi ? Manevi oğul,Hemşo falan. Nasıl bir kafa bu ya hoca sırf oyuncu sevdiği için oynattığını düşünmek. Quaresma oynuyorsa hakediyordur.Hocanın forma adaletine laf söyleyen tek oyuncu yok bir bizim taraftarlar var nedense. Quaresma ülkede ki en üst düzey kanat oyuncusu. Bir kitle israrla quaresma sadece orta yapan bir oyuncu algısı yaratmaya çalışıyor. Quaresma top tutan, hucuma genişlik katan, rakip savunmanın dengesini bozan bir oyuncu. 2 yıldır şampiyonlukta da büyük payı var. Başka bir oyuncu quaresmadan fazla katkı yaparsa o oynar. İlk şampiyonlukta Töre'nin oynadığı gibi.

• froce1903 kullanıcısına yanıt
    çok büyük katkısı var hele geçen seneki bursa deplasmanı. hani şu başakşehirin önümüze geçtiği zaman.
  • Spor muhabirleririn hepsi bi isim atıyor ortaya. Ya tutarsa hesabı hepsi takipçi kasma peşinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 36713672367336743675
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.