Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2961. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.775.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29592960296129622963
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • engin_17 kullanıcısına yanıt
    hocam sana katiliyorum q7 yi degistiricegine talisca negredo degisikligi daha yerinde olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen, bu turda CLden elenir ligde de sap gibi kalırız artık. Şu tweeti atmak akıl işi değil.
  • Gençler son sayfaya baktım sadece eve yeni geldim sonucu görüyorum, iki diceğim var:

    Beşiktaş'ın Avrupada oyunu bizim lige fazladır, hep demişimdir Sosadan sonra eskisi gibi olmadı Beşiktaş pas trafiği diye, ancak Porta 2. yarıda bir 20 dakika öyle bir top tuttu ki gerçekten Ligin ötesinde, ne Gs ne Başakşehir.

    Gelip burada şöyle kötüyüz suçlu bu şu gerçekten "şımarıklık", kimseye hakaret etmiyorum yanlış anlaşılmasın, ancak Beşiktaş Türkiyede belki de son zamanlarda en farklı olarak iyi top oynayan takım, bu kadar korkmanıza gerek yok, her puan kaybı avrupa maçı sonrası oluyor, ya da o aralarda oluyor, Beşiktaş liderliğe oturacaktır, her galibiyet sonrası coşup, yenilgi sonrası üzülmeyin, futbola bakın, Beşiktaş oynadı mı ben şampiyonum diyor, Ş. Güneş de ligin açık ara en iyi TD'sidir, gerisi boş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Resmî hesap : We are busy with #UCL

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    https://twitter.com/BesiktasEnglish/status/934444507822686208

    Alttaki cevap o kadar güzel ki, bir kez daha zihniyetimizden utandım.

    Bruce davhana‏
    @Bruize_man_d
    40 dk.40 dakika önce
    Daha fazla
    @BesiktasEnglish adlı kullanıcıya yanıt olarak
    100% effort must be displayed for all the competitions




  • Kanatlarda sıkıntı yok, babel, q7 orayı götürüyor. Tolgay bu sene bir tık atladı, atiba bildiğimiz atiba. Defans desen pepe toparladı.



    İhale taliscaya kalıyor. Çok kırılgan, sert ve kapalı defansı açacak ne hız nede fizik gücü var. Dikine oynamıyor.



    Şl de böle kapalı defans olmadığından iş yapıyor.



    Bir de bu sene rakipler beşiktaş ı yenmeyi aklından bile geçirmiyorlar sırf beraberlik için oynuyorlar. Kilitli oyunu çözecek adam olmayınca berbat bir durum ortaya çıktı ligde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi clye odaklansik da ziraate de odaklanirsak pis soverim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bestanden

    Saka misiniz ya bu nasil bir kafa !? 2 haftada tek pozisyona giremeyen takimda negredo, lens mi oynuyordu. Senol hoca yuzunden millet bu oyunun sorumlusunu yedek bekleyen lens, negredo goruyor bu oyunun suclusu basta hoca sonrasinda quaresma talisca cenk uclusu baskasi degil.

    Buraya kadar bile sansa geldik takim yasli ve doymus. Lens negredo oynadiklarinda ne yaptilar bu ikisi yeni nesil taraftarin takima attirdiklari bir kaziktir.

    Takimda mac secme yok ama hava istah yok talisca ve quaresma bencede kesilmeli ama yerine oynayanlarda adam degil. Ciddi bir revizyon sart bize bu seneyi bir sekilde atlatiriz ama seneye bu kadar bile yapamayiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş cidden havlu attı al cl cl al bitmiş la takım avrupada rakipler bizi tanımadığından açık oynuyor öyle böyle birşey yapıyoruz ligde ise kanatları kitle bitti iş.Şenol Güneşte hipnoz oldu gene giden 2 puan böyle böyle bitti lig
  • Aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek açık konuşmak gerekirse aptallık. Rakipler artık köşeleri kapatıyor kaç pozisyon oldu köşedeki oyuncumuzun başında 2/3 kişi bekliyor orta'da talisca zaten sıkışık oyunda bırakın seri oynamayı, topu kontrol edecek şut açısı arıyacak vs. Eldekilerden birini 10 numaraya evrilmesi lazım oda bu durumda negredo olur, eğer performans alamazsan oğuzhan, babel veya hepsini hafta içi denersin. Geçen sezon şampiyonluğu aldığımız haftalarda bütün sezon konuştuğumuz çoğu kişiye fantezi gibi gözüken oğuzhan/tolgay tandemi ile şampiyon olduk. Hocadaki sıkıntı denemiyor illa doğru yolu bulacak ama bu kadar puan kaybına lüzum yoktu.
  • Kanatlarımızın kapalı savunmaya karşı etkisi yok. Bu ligin ilacı süratli kanat oyuncusu. Castillo gibi, Bruma gibi... topu alacak basıp gidecek. Quaresma - Babel sağa çek sola çek... bu sırada rakip defans çoktan toparlanmış oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takviye olmassa ikinci bile olamayız maalesef ofansif orta sahada yok içten katedecek her türlü kanada bağımlısın böyle çok puan dağıtır takım 1-2 değil
  • Haftaya Gs maçıda berabere biter Tudorda kapanır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Kanatlarımızın kapalı savunmaya karşı etkisi yok. Bu ligin ilacı süratli kanat oyuncusu. Castillo gibi, Bruma gibi... topu alacak basıp gidecek. Quaresma - Babel sağa çek sola çek... bu sırada rakip defans çoktan toparlanmış oluyor.

    Katılmıyorum.Beyni olan futbolcu lazım bu lige.Olcay mesela basit oynuyordu ama ileriye doğru zekice oynuyordu.Mesela Babel in pozisyonunda oynarken ceza yayındaki arkadaşına pası atar top ayağından çıktığı andan itibaren ceza sahasına hareketlenirdi mesela.Çok önemli bir özellik bu ve takımda bunu yapan bir oyuncumuz yok maalesef.
  • Am@deus A kullanıcısına yanıt
    Hep dedik bunları hocam Atiba-Tolgay-Oğuzhan sistemine dönülmeli diye. Hadi bunlarda mı olmadı koy 10 pozisyonuna Negredo'yu daha iyi top dağıtır dedik. Ama Talisca fanları "nogrodo on nomoro oynoyomoz bo koro o sontrofor" diye saldırdı bize. Ulan bu Talisca adlı dallama ne oynuyo o pozisyonda bu herifi savunanlar gelsin bana bi anlatsın allah aşkına. Negredo oynasa ne kaybederdik ?

    Ya adam 5 metre dibindeki adama pas veremiyor PAS PAS !

    Nefretimsin Talisca. Defolup gideceksin sezon sonu futbol katili vasat karaktersiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Am@deus

    Aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek açık konuşmak gerekirse aptallık. Rakipler artık köşeleri kapatıyor kaç pozisyon oldu köşedeki oyuncumuzun başında 2/3 kişi bekliyor orta'da talisca zaten sıkışık oyunda bırakın seri oynamayı, topu kontrol edecek şut açısı arıyacak vs. Eldekilerden birini 10 numaraya evrilmesi lazım oda bu durumda negredo olur, eğer performans alamazsan oğuzhan, babel veya hepsini hafta içi denersin. Geçen sezon şampiyonluğu aldığımız haftalarda bütün sezon konuştuğumuz çoğu kişiye fantezi gibi gözüken oğuzhan/tolgay tandemi ile şampiyon olduk. Hocadaki sıkıntı denemiyor illa doğru yolu bulacak ama bu kadar puan kaybına lüzum yoktu.

    Malatya'nin topla oynama orani % 20 kusur ama biz Oguzhan yerine Atiba'yi oynatiyoruz. Dedigin gibi gecen sene Allah'tan Atiba sakatlanmisti da Oguzhan, Tolgay orta sahasiyla arka arkaya puanlar almaya baslamistik ligde. Tamam SL'de iyi bir kesici olarak Atiba'yi kullansin da Malatya icin cok luks kaciyor.




  • Tarihin en guclu kadrosu ancak boyle bombok edilebilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım boyu hem enine hem boyuna çok uzun,rakibe baskı yok gs maçına bakın nasıl basıyorlar önde(alanya çıkarken alanyanın yarı alanında 7 gs li var,bizde cenkle talisca oluyor sadece),duvar pası yapan yok,kanatlardan çalım atan çizgiye inen yok. Topu kanatlara at onlarda top geldiği an nerede olursa olsun orta sahanın kenarlarında bile olsa ceza sahasına şişirsin. Porto maçında da gördüğümüz gibi bu takım takır takır ayağa pas oynayabiliyor,sürekli orta yapmamızın hiçbir manası yok santrforda pivot değil inanılmaz saçma. Porto gibi bir rakibe karşı bile takır takır ayağa pas oynayabiliyorken doldur boşalt yapıp durmamızı anlamıyorum. Bu td ne yapmaya çalışıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 25 Kasım 2017; 19:53:1 >
  • Bitsin şu ilk yarı artık, bıktım bu isteksizlikten, şöyle istekli striker ve 10 numara gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flo_Rida


    quote:

    Orijinalden alıntı: Fr1xsivE


    quote:

    Orijinalden alıntı: Arizona Dream

    Bütün bu maçları açıklasanaza? Oyuncular hepsinde mi maç seçti? Hepsinde mi hepsi kötüydü? Bu takıma HOCA LAZIM!!!!!!!!!!



     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu


    Fener macı 1-0 ken 1 penaltı verilmedi , 1 net golümüz iptal edildi.

    Trabzon macı skor 2-1 Lens karsı karsıya Cenk e pas vermek yerine kendi vurdu olmadı dönüsü gol oldu 2-2.

    Cok kötüydük ama o kötü dönemde 1 puan iyi basaksehire karsı.

    Akhisar Quaresma yerine baskası atsa penaltıyı farklı biterdi mac.

    Malatya macı Yalcının yaptıgı ve Atiba ya yapılan penaltı verilmedi.



    Her maça ayrı bahane, sene sonu bahanelere göre yeniden puan tablosu yapılmayacak farkında mısın? Bahane g*t gibidir, herkeste bulunur.


    Muzisyen misin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basarrrr -- 25 Kasım 2017; 19:49:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her takım kapanacak zaten artık takımın defosu ortaya çıktı, Şenol Bey'in de yeni bir şeyler denemek gibi bir niyeti olmadığına göre daha çok puan kaybı gelecek gibi. Hani yeni bir şeylerden kastım takımı baştan yaratsın demiyoruz, şu futbol yoksunu casper Taliscayı kenara çekip onun yerine Negredo veya Oğuzhanla başlaması bile bir şeyler değiştirebilir ama her hafta aynı bok bıktık artık yazıktır bu kadro böyle rezil edilmez.
  • 
Sayfa: önceki 29592960296129622963
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.