Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2567. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.775.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25652566256725682569
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ee öldük bittik diyen arkadaşlar geldi mi geri? Ona göre devam edelim.



    Adriano'yu yüzümde gülümsemeyle izliyorum ya. Ters kanatta oynamasına rağmen harikulade oynadı. Tolgay çok iyiydi. Quaresma ilk yarı çok iyiydi. İkinci yarı yine bencilleşip kendi de gol atmak istedi. Babel mükemmeldi. Valla kimseye kötü oynadı diyemiyorum. Belki Caner. O da Adriano gibi bir bekle pik noktasını gördüğümüzden. Umarım artık cl'yi ayrı ligi ayrı oynamayı bırakırlar da ligde de normale döneriz. Şu oyunu izlemek için 2 hafta beklemek istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://mobile.twitter.com/Ryanbabel/status/920409376657235968






    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shark Power

    O değilde ben bu seneye kadar hayatım boyunca 4 CL wini görmüş adamdım.Bu sene üst üste 3 tane görünce bünye kabul etmedi.Şoktayım.

  • bu adam tam bir canavar çok sessiz duruyor ama içinde fırtınalar kopuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N3DV3D11

    Maçı 1-2 aldık.Üstüne 1 golümüz sayılmadı yani.Normalde 1-3 birde o sayılmayan gol üzerine geri düştük o motivasyonla maç döndü bu takım başka takım.Sen çok yaşa Beşiktaşım.


    Beşiktaş böyle şaşırt bizi de şu prangalar kırılsın.Eski Beşiktaş yok artık.Bu Beşiktaş'ı her yerde görmek istiyorum ben.Ligde de mesela güven duymak istiyorum.Umarım güvenimiz boşa çıkmaz.Bu sabır inanç ve oyun avrupa ile kalmaz.

    Böyle de düşünmemek lazım. İlk golü biz atsak belki farka giderdi belki onlar gaza gelirdi ancak şunu gördük ki Monaco CB leri leş zaten Sidibe olmasa fark rahat gelirdi.

    O değil de Oğuzhan CAM olarak oynadığında sanki daha etkili yıllardır yanlış yerde mi oynuyordu acaba

    Q7 nin orada hemen Talisca'ya çıkarması lazımdı normalde gol atamazdık belki ama olması gereken oydu.

    Evet Q7 çok dinamik adam kazandığı fauller, top tutma özelliği hepsi süper ama bu adam değişmiyor işte ilk geldiğinde de bencildi her zaman böyleydi.




  • Cenk, ABD'ye eşiyle tatile gittiğinde bile yanında özel hocasını götürüp çalışmıştı. Yani bu başarı tesadüf falan değil. Kendini geliştirmesinin ve çok çalışmasının eseri.
  • Başakşehir takımını tık tık atıp yenip arkamıza yaslanmamız lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulubede Tamer Tuna da olsaydi, SL'de 3 macta 9 yerine 18 puan toplardik. Saka bir yana Tamer hocayi tebrik etmek lazim ama neler okuduk bir ara
  • Monaco'nun da başkanı Aziz Yıldırım sanırım. Şampiyonlar ligini seyrcisiz oynadık resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratumix -- 18 Ekim 2017; 1:33:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞL den önce Başakşehir maçı bizim için daha önemli demiştim hala aynı görüşteyim. Ligde bu kötü gidişe artık dur deyip çıkışa geçmemiz şart. Yoksa ŞL de yola devam etsek bile içeride krize-kaosa gireceğiz.

    Rıza Çalımbay Trabzon ile anlamış Ersun Yanal kalsa daha iyidi bizim için :)
  • Cenki satarsak devre arasında Falcao yu alalım adam tam manası ile santrafor tanımının vucut bulmuş hali
  • Beyler tebrikler, büyük bir başarı elde ettiniz. 3 te 3 yapmanız ülke puanı ve yabancı sınırı muhabbetinden ötürü iyi oldu. Umarım gruptan lider çıkıp iyi bir kurayla çeyrek finale kadar gidersiniz:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fark eden oldu mu bilmiyorum ama Şenol Güneş bu akşam Falcao'dan yediği golün (pis burun) aynısını 2002 Dünya Kupasında Brezilya'ya karşı oynanan maçta Ronaldo'dan da yemişti. Hem de aynı taraftan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rider30

    100 milyon harcayan Monaco taraftarının yarısı ŞL maçında takımını izlemeye gelmemişti. Şenol hoca bunu söylemeyi unuttu. Yani cidden para ile saadet olmuyor. :)

    ligde kötüler clde de kötüler yani iyi gün taraftarı diyebilirsin buna ama oyuncularını elinde tutamadı monaco taraftar tepkisinde zaten bok gibi parası var monaconun ticarethaneye çevirdiler kulübü.Daha yeni lyona yenildiler derbi kaybettiler(derbi oluyordur heralde :D ) Son içerdeki maçta porto madara etti adamları. Yani düşüncesiz bir yorum bence geçen sene nerdeyse kupayı kazanacak takım ligde şampiyon olan takım ne hallere düştü her şey para değil evet insanlar futbol izlemek istiyor en azından içerde kendilerine layık bir futbol görmeyi hak ediyorlar.
  • Yapabiliyorsak 18 yapmak lazim bu grupta. Ne kadar puam toplarsak o kadar iyi. Sl on elemesi oynama durumumuz olursa seri basi oluruz/eger seneye de slde olur ve gruptan cikarsak 2. torba sansimiz olur ciddi ciddi. Finansal getirisini saymiyorum bile 18 puanin. 9 milyon euro.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robert Nesta

    Beyler tebrikler, büyük bir başarı elde ettiniz. 3 te 3 yapmanız ülke puanı ve yabancı sınırı muhabbetinden ötürü iyi oldu. Umarım gruptan lider çıkıp iyi bir kurayla çeyrek finale kadar gidersiniz:)

    Niye tebrik ederken, "Porto, Leipzig ve Monaco zaten cok kotu bir donem geciriyorlar ve size karsi cok sanssiz maclar cikardilar" falan gibi seyler sacmalamadin? Bu arada sagol, soyle efendi gibi yazmak zor degil.
  • beyler, üç maçta bitti olay...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KapkaraEagle -- 18 Ekim 2017; 1:53:14 >


  • Supelig'de altinciyiz. En kotu donemimizde SL'de 3'te uc yapmisiz, sanki bunu her sene bir Turk takimi yapabiliyormus gibi herif hala gelmis, ama Porto, Leipzig, Monaco kotu doneminde ve sanssizdi falan yazip, bir de guya tebrik ediyor. Gecen sene de gruplarda son maca namaglup cikip hakem faciasiyla fark yedik.

    SL'de kac kez Turk takimlari gruplari tek maglubiyet ile kapamis bilmiyorum. Istatistiklere bakmadim ama ben bir Senol hocanin TS ile gittigi yili bir de gecen seneyi hatirliyorum, belki Lucescu'lu GS de yapmis olabilir. SL'de 6 maci tek yenilgi ile kapamak bile basaridir.

    Edit: Zico'lu FB de yapmis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clouder -- 18 Ekim 2017; 2:7:27 >
  • 
Sayfa: önceki 25652566256725682569
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.