Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4022. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
131.648
Cevap
183
Favori
3.021.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40204021402240234024
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khan_1903


    quote:

    Orijinalden alıntı: Am@deus

    Kim dedi hatırlamıyorum güntekin onay olabilir.

    Bizim taraftarımız neden hedefleri büyük koymuyor adam borç batak halinde avrupa yılın oyuncusu seçilmiş snejder kendi bölgesinde en iyilerden drogba'yı getiriyor hadi geçmişte oynayan hagileri vs geçtim. Bu yüzdendirki adam başarı olarak seni ikiye katlamış. Siz siz olun hedeflerinizi yüksek koyun ona göre planlama yapın, bu kafayla on yılda bir şampiyonluk kaçınılmaz.

    Maalesef öyle.Ek olarak gelecek transfere bile karşı çıkanlar vardı, Caner gelmesin zaten Adriano'yu aldık, ayrıca çirkef oyuncu, kanat oyuncusuna ihtiyaç yok, Aras-Kerim-Olcay var (sanki hepsi birbirinden iyi) vs. daha da verilebilir böyle örnekler. Taraftar bile hesap, plan yapıyor, bırak abi, şayet gündemdeki iyi oyuncuysa gelsin işte.

    Azizim bu kafayla camia yönetilmez. Biz demiyoruz 100 mılyon transfere ayıralım her sezon 3 yıldız top başı yapsın. Mesela bir ersan gitti aldığımız para ortada yerine 2/3 adam alındı verilen para ortada, üstelik bitmedi hala stoper arıyoruz! Bir kaleci denildi yama üstüne yama güncelleme üstüne güncelleme yapılıyor. iddaa ediyorum muslera kasımpaşa maçındaki ilk golü yemezdi yahu adamlar kaleci ile şampiyon olup haricen 2 kupa daha kaldırdılar. Biz ise iyi bir kaleciye vereceğimiz parayı 3 kaleciye verip mayanın tutmasını bekliyoruz, geçiniz efendim.




  • Gs attı. Şimdi çok mu kalitesiz oyuncularımız gsninkinden?
    Hayır.

    Sorun başka yerde. Biz gol atmayı unuttuk.
  • Jst1907 J kullanıcısına yanıt
    Tartışmanın başlangıç noktasını bilmiyorum bodoslama daldım gibi son dediklerinizine katılıyorum ama ben odak noktası olarak GS nin son 2 - 3 yıldaki halini ve geleceğini ele almıştım. Fatih terim - Drogba zamanında çatır çatır top oynamıştı takım ama işler değişti son kazanılan kupalar biraz şans eseriymiş gibi geliyor bana Sneijder - Muslera gittiğinde ne yapacak bu adamlar. He onu kendileri düşünür zaten ama ben gelceğini parlak görmüyorum klubün tesadufi başarılarla bi noktaya kadar. Fikret orman da aysal da çok fazla yanlış harcama yaptı yani geçen sene şampiyon olduk diye Ormanı eleştirmeyecek değiliz çok boş transfer gördük 4 senede en başta 3.3 milyon Euro alan Aboubakar.
  • Trabzonun stad acilisi ne lan oyle ben utandim
  • Arabin resmini bile asmislar Atamin yanina

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Osmanlı bizi parçalar beyler
  • Tabi bunları söylerken rüya alemine dalmanın manası yok. Eğer beşiktaş transfer yapmasa bile bu dolar kurunda 1/2 yıla batak verir. Transfer yapmayıp borç'un kapanacağını düşünen taraftar hayal görüyordur. Sanırım her sezon 50+ oyuncu satmamız lazım borcu düşürmemiz için. O borç futbol takımı üzerinden kapanmaz başka projeler yapmak lazım. Gelinen durumda nankörlüğüde gerek yok. Allah razı olsun fikret ormandan o stadyumu yapmak herkesin harcı değil. Eğer beşiktaşlı olarak bunları söylüyorsam olayları iki farklı açıdan düşünüyorum demektir. Beşiktaşlı olmakta bunu gerektirir.
  • Kilit oyuncu yok bizde. Kimse sorumluluk alıp oyuna yön vermiyor. Golcülerimiz de iş bitiremeyince görüntü bu oluyor.
  • Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    Bizim gol atması gereken oyuncularımız Cenk Abou çok kalitesiz. Yasin öztekini cenk tusuna tercih ederim ben dün bir pozisyon var ki hele 2. Yarıda öyle saçma yavaş bir vuruş yaptı ki sinirden telefonu fırlattım. Aynı şekilde son dk da Olcay yüzde yüzlük pozisyonu yedi. Gol atabilen tek oyuncu taliscaydı o da sakat. Bir de ömer şişmanoğlu var ki cenk tonun denen statik kazmadan ne eksiği var hiç bilmiyorum . Sonuç olarak hem kadroda hem de kadro seçimlerinde çok büyük sıkıntı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı büyük ne olacak diye ben de kara kara düşünmeye başladım. Her şeyi boşverip Antalya başkanını takmadan Eto'oyu kafalayacaklardı. Yazık ettiler.
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Saygı duruşundan sonr amarşlarının bile okuttular. Yazık ki ne yazık, nerelere gidiyor bu memleket anasını satayım, evlatlarımıza nasıl bir memleket bırakacağız biz böyle.
  • Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    Keşke alsaydık etoyu şampiyonlar ligi grubundan muhtemelen çıkardık içerdeki kiev maçında kaç tane kaçırdık hatırlayın. Ya bir de bu cenk tosun denilen kazma kaç maçta bizi kurtardı geçen sene hatırlıyorum da. Bu sene neden böyle bilemiyorum aynı şekilde oğuzhan hiç bir risk almıyor düz bi oyuncu haline geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Yanımda Gomez olsun ben de kurtarırım hocam Oğuzhan ve Cenk'in düşüşü Sosa ve Gomez'in olmayışıyla sabit.

    Gomez ona çok alan yaratıyordu Cenk'de rahat rahat oynuyordu. Mesela şu an Abou ile Cenk birbirine pozisyon yaratamıyorlar aksine üst üstüne biniyorlar aynı yerlere kaçtıkları oluyor falan.

    Oğuzhan ise arkasında Atiba önünde Sosa ile çok boş kalıyor şovunu yapıyordu. Artık öyle değil, artık tek başına kaldı ve asıl seviyesini gösterdi bize. 10m veren olsun sırtımda götürürüm Oğuzhan'ı. Ama bu gidişiyle o parayı da kimse vermez...
  • Osmanlı attı. Webo, bir yükselmiş peh.. Biz daha öyle ortaya yükselen görmedik bu sezon.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona Dream -- 18 Aralık 2016; 19:40:55 >
  • Yaş maş hikayeymiş. Webo bunu gösterdi
  • sol kanat, forvet ve 1 stoper gelmezse şampiyonluğu unutalım . Ayrıca artık Necip atiba ile beraber oynamalı yahu taş gibi oynuyor şenol hoca neden şans vermiyor anlamıyorum
  • Osmanlı yıkılmamış gol attıkları için değil gsye top göstermiyorlar 35dkdır.
  • Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    Doğru diyosun hocam ne zaman cenk tek başına çıktı maça hep etkisiz kaldı. Bizim aldırma kartal aldırma günleri geliyor anlaşılan hele bir de fener sosayı alırsa vay halimize her maç ona yanarım. Keşke bir yolu olsa Gomez Sosa geri gelse ama zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben onlara inanmıyorum ya terör falan bahane. Fenerde Van Persie gibi dünya yıldızı var, GS de Sneijder var. Bunlar problem yapmıyor da bizimkiler yapıyor. Hepsi bahane. Sampiyonlar liginde oynamak yemedi. Ayni parayı alıp daha az maç yapmak için kaçtılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerdeee.. Ara sıra açıp geçen sezon gollerini izleyip hüzünleniyorum.

    İnşallah devre arası aklı başında bir yönetim halini alırlar, çünkü artık geçiştirmelik isimler değil bu takıma bu stada bu taraftara yakışır isimler şart.


    @Leonardo DiCaprio.

    E ne sanıyordun ya kardeşim? Yaş maş bunlar gereksiz takıntılar, gitti koca Juventus 33 lük Alves'e para saydı, yaş maş demeden. Onlarda takıntı yok çünkü futbolun yarısı tecrübe. Bak mesela biz neden avrupada daha başarısızız? Çünkü en başından bir kulüp tecrübesi yok avrupada. İsteyen istediği kadar dalga geçsin ama bitti dediğimiz fener avrupada çatır çutur oynadı. Hakkını vermek lazım. Bu iş tecrübe işi, hem kulüp tecrübeli olacak hem de oyuncular.




  • 
Sayfa: önceki 40204021402240234024
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.