Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2672. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131.172
Cevap
177
Favori
3.043.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26702671267226732674
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Q7 iyi fiyata satabilirsek elimizdeki artı parayıda koyup yarmolenkoyu transfer etsek guzel olur. Cok etkili blr kanat oyuncusu. Kiev maclarında dikkatli izleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: q7gur.deniz

Q7 iyi fiyata satabilirsek elimizdeki artı parayıda koyup yarmolenkoyu transfer etsek guzel olur. Cok etkili blr kanat oyuncusu. Kiev maclarında dikkatli izleyin.

5-10 milyona alamazsın o adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Bilet fiyatı işi çok uzadı bence.Başakşehirde,olimpiyatta sigara parasına biletler vardı biz ankaradan,izmirden,sivastan gelirken istanbullu uzak diye gitmiyordu.Yönetim alıcısı olduğunu bildiği için bu fiyata veriyor.Galatasaray fenerbahçe niye ucuz veriyor?taraftar gelmediği için.

olimpiyatla bu stad bir mi ya olimpiyata para versen gitmeyecek insanlar var bana yarım saatlik mesafesi vardı gitmiyordum bi gs bursa feyenoord maçlarına gittim.Yıllardır stad geliri olmadığı için mi bu fiyatlar bilmiyorum inönü stadındayken derbilerin kale arkası 80 olmasına bile laf edenler vardı işin komiği o zamanda kiev maçı vardı şimdi 150 tl inanılmaz yüksek en azından 120 olabilir bu fiyatlar bu stadı çok bekledik boş görmeye dayanamam.
    Normal maçlar 60 derbi maçları 120 cl maçları 150 (kale arkası için) herkes için daha uygun olur bence

• 12 15 arası bitebilir yıllardır kiev'de oynuyor. Sıcak blr memlekette oynama istegi olabilir. Tam bizim takıma uygun. Töre dahil elimlDeki kanatların hepsinden iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Orijinalden alıntı: BATE41

Bilet fiyatı koymuyor da ben İzmitte oturuyorum altı üstü senede 1 maça gideceğim bunun için pasolig almam gerekiyor asıl bu koyuyor işte.

yahu ben romanyadayim babamla anlastik bi maca gitcez lan tamam 200 lira da vereyim ama pasoligi yurtdisindan nasil cikartcam ben ? Paso lig kalksin arkadas ben yabanci arkadaslarimi vs maca goturemiycekmiyim ?Mecbur avrupa macina gidecez sanirim. babam beni 3 yasindan beri stada gotururdu yeni stadta onla mac izlemem lazim. Allahtan aile 4.leventte oturuyo yakiniz.

bunlar halledilir bence iletişime geçersen.İnşallah yeni stadımızda maç izleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 17 Eylül 2016; 17:20:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

https://forum.donanimhaber.com/search_verification.asp?phrase=romanya&criteria=AND&sortMethod=d&timeframe=%3E&timefilter=0&author=inonu88&forumid=ALL&topicreply=both&message=both&language=single&top=1000&minRank=0&submitbutton=+Tamam+

tipim nasıl ss'li konuda romanya nasıl geçti diye merak ettim
    quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

ulan resmi actim romanya vizemi iptal ettiler.

bunu yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 17 Eylül 2016; 17:23:37 >

• Yarmelonkoyu 15den asagi birakmazlar
    ama ben arfa kadro disi kaldiysa Q7nin yerine iyi olur.

• puanlama nasıl acaba ? her galibiyete kaç puan veriyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

puanlama nasıl acaba ? her galibiyete kaç puan veriyorlar ?

bilmiyorum ama osmanlı o kadar maçta 6 bin puan yaptıysa cl'de 2 galibiyet o kadar puan verebilir bence
  • Önce gs'nin kardeş takımını sonra kendisini yeneceğiz Allahın izniyle sonra da kaç kere D.kiev'i yendiniz diyen mahmut uslu'ya ağzının payını verelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

Önce gs'nin kardeş takımını sonra kendisini yeneceğiz Allahın izniyle sonra da kaç kere D.kiev'i yendiniz diyen mahmut uslu'ya ağzının payını verelim

Böyle bir şey söylemiş mi diye baktım haberlere.

''Buna karşın bizim sezon başından beri 6-7 topumuz direkten döndü. Top bir türlü ağlara gitmedi. Bunlar gol olsa, şimdi bu konuşmalar yapılıyor olur muydu? ''

Bu nedir ya
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    Galibiyete 2 beraberlige 1 puan. Sampiyonlar ligi katilim bonus 4 puan avrupa ligi katilim bonus 1 puan Sampiyonlar ligi gruptan cikmak bonus 5 puan. Her gecilen tur bonus 1 puan. Avrupa liginde ceyrek final ve sonrasi bonus 1 er puan. Goruldugu gibi puan kazanmak istiyosan sam liginde gruptan cikacaksin. Liverpoolu eledigimiz sene 12 puan aldik. Sampiyonlar liginde suan da aldigimiz puan 5.

• Q7yi iyi bir paraya satabilmk için iyi bir ivme yakalamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

taisonun da sözleşmesi bitiyor.Ribery ve robbende aynı şekilde.Seneye 1 ya da 2 kanat almamız lazım bu oyuncular çok iyi olur

Kalede kaleci yok. Defansta stoper yok. Halen hücum transferi deniliyor. Yönetimi anlıyorum. Taraftar savunmadan anlamıyor. Tek anladığı gol atılması. Onlarda taraftarı mutlu ediyor belli ki.

Siz daha kanat, forvet hesabı yapın. Nasıl olsa her maç yediğimizden fazlasıni atarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: q7gur.deniz

Q7 iyi fiyata satabilirsek elimizdeki artı parayıda koyup yarmolenkoyu transfer etsek guzel olur. Cok etkili blr kanat oyuncusu. Kiev maclarında dikkatli izleyin.

O adama kapıyı 25-30'dan açarlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bu Bilic denen teknik direktör müsveddesi yine yeniliyor. Abi biz bu adamla koca 2 seneyi heba ettik ya vallahi yazık günah.

• Töre yok onbirde bilic bu sene kovulur. Bilic bizim 2 senemizi yedi Şenol hoca olsa gs ye vermezdi şampiyonluğu son 4 hafta fetöcülere rağmen.

• Bilic kovulacak 1 2 aya Töre de Bilic babasinin peşinden gider
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 26702671267226732674
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.