Şimdi Ara

[Beşiktaş 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2043. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.512
Cevap
127
Favori
1.141.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20412042204320442045
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boyko gelsinde douglas gelmesin çünkü şenol hocanın istediği bir defans tipi değil hızlı bir adam istiyordu ama douglas izlediğim kadarıyla hızlı bir oyuncu değil umarım sadece boyko ve hızlı başka bir defans gelir
  • Oyuncu temsilcisi vs anlaşılabilir bundan doğal durum yok ama bu kadar bekletildiyse ana hedef bence farklı. Açıkcası boyko'nun yerden gelen sert toplara sığır gibi bakacağı bir sezon yaşamak istemiyorum...
  • Boyko iyidir ya öküz gibi kaleyi kapliyor zaten adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Doğan @fatihdogan_38

1-Baskı döndü yazayım. Bjk BOYKO ile yıllık 800 bin€'ya anlaşalı çok oldu. Dnipro en dın 3.3 milyon€'ya indi. Karar Bşk.Orman'da.
    2-Menajer Malik dün Zorlu'da imza için turlaya dursun. Bjk son kez İtalya'dan Neto'dan haber beliyor..
    3- Gomez'le telefonla konuşacak kıvama gelmiş Neto'nun transfer bombası, Sultanahmet'teki patlamaya takıldı. Hatlar kısa devre yaptı.
    4- Beşiktaş imzayı bekletiyorsa sebebi var. Maliyet :-))B ence son kez Neto ile görüşülüp sonuca göre hafta başı KAP gelecek.
    5-Dniprolu Douglas'ı ilk yazan ben, süreçte hiç yanıltmayan ben, Boyko ile röportaj yapan ben hala bize bile lolo yapan arkadaşlar var.:-)
    6-Resim için Atiba'nın imzalı formasını Boyko'ya götürüp hediye bıraktım "Yakında sana formamı hediye edebilirim!"
    7- Stoper! Douglas.. Son rakamlar kendine ilk yıl için yıllık 1.300.. Dnipro Enson 4700'e indi. Karar Orman'da..,
    8-Dniprolu iki oyuncu için rakamları ayrı yazmamın bir nedeni var. Aradan Milan'dan Zapata sıyrılabilir.
    9- Bjk'ye en yakın isimler BOYKO ve Zapara görünüyor. Bu hafta iş çözülür.. 2 si gelirse.. 3. operasyon devreye girer.
    10- Avusturalya vatandaşı Ersan için Çinliler en son sağlam girdi. Kulübe 5, Ersan'a 9 (3 yıllık) milyon€ deyince çarşı pazar karıştı.:-))
    11-Kaleci ve stoper bu hafta gelirse BJK'da(EG'e bağlı) ya 1 transfer ya da 3 operasyon daha olabilir. 1 gidip 2 kişi daha gelebilir:-)

• neto zor bence boyko da,teknik direktörüde çok istekli bişey var dur bakalım...
  • Zapata kötü stoper Juventusda Netoyu bırakmaz hem Buffonun yedeği yok hemde Buffon yaşı belli...
  • blad34 kullanıcısına yanıt
    Kardesim ben bulamadim bu sayfayi link atar mısın PM'den?

• Gelsin artık Denys boyko

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyko iyi oldu

• Ospina zor artık.
    Neto yada boykoya tamamım ben.
    Stoper de sane yada tomovic de olabilir Douglas fb dnipro hazırlık macinda bayagı iyiydi.
    Sane daha hızlı sanırım.
    Neto sane.
    Boyko sane ikiside iyi.
    Artık kim gelirse gelsin açıklansın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Şenol Güneş yabancı kaleci ile hiç çalışmamış gibi yalanlar dönüyor. Biraz araştırdım. 2005 Trabzonspor kalecisi Brezilyalı Jefferson ve Şenol Güneş teknik direktörken transfer edilmiş, Şenol Güneş takımın başında kaldığınca da oynamış.

kaynak :https://tr.wikipedia.org/wiki/Trabzonspor_2005-06_sezonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: weiStainder

Bu arada Şenol Güneş yabancı kaleci ile hiç çalışmamış gibi yalanlar dönüyor. Biraz araştırdım. 2005 Trabzonspor kalecisi Brezilyalı Jefferson ve Şenol Güneş teknik direktörken transfer edilmiş, Şenol Güneş takımın başında kaldığınca da oynamış.

vikipedia istatistiği:

https://it.wikipedia.org/wiki/Tony_Sylva

ligue 1 in müdavimi Tony Sylva, lille ve monaco gibi önemli kulüplerde oynamıştır....

özellikle lille takımında aralıksız forma giymiştir...

Trabzondayken ilk senesinde 28 maçta forma giymiştir tabi başlarında teknik adam ERSUN YANAL vardı.

Trabzonun o senedeki yarışın içinde olmasındaki en büyük pay Tony Sylva'nındır... arkasından Alanzinho gelir...

ikinci senesinde Hugo Broos tarafından 13 maçta oynatılmış. Hugo Broosun istifası nedeniyle ikinci yarısında Şenol Güneş başa geçmiş ve Tony Sylva bir daha Trabzon forması giymedi. Sebebi ise yerli kaleci fetişisti ve ilerleyen yaşı... Yerine ise ONUR KIVRAK VE TOLGA ZENGIN OYNAMIŞLARDIR...

Bursa'daki Sebastien Frey'e gelelim...

https://it.wikipedia.org/wiki/S%C3%A9bastien_Frey

Bu arkadaşımız uzun süre Serie A gibi Avrupa'nın EN IYI 4 liginim müdavimidir...

Fiorentina,Parma,Genoa,Inter gibi kulüplerde oynamıştır. Fiorentina ve Genoa da aralıksız forma giymiştir...

Fiorentina'da 175 maçta 177 gol yemiştir...

Genoa'da ise 72 maçta 100 gol yemiştir...

Parma'da 132 maçta 185 gol yemiştir...

Bursaya ilk geldiğinde 27 maçta 39 gol yemiştir... (bursanın defansı hallice olduğu için)

Başında ise Daum vardı...

Şenol Güneş geldiğinde tek bir maç bile oynayamamıştır... Yerine Harun kaleye geçmiştir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

quote:

Orijinalden alıntı: weiStainder

Bu arada Şenol Güneş yabancı kaleci ile hiç çalışmamış gibi yalanlar dönüyor. Biraz araştırdım. 2005 Trabzonspor kalecisi Brezilyalı Jefferson ve Şenol Güneş teknik direktörken transfer edilmiş, Şenol Güneş takımın başında kaldığınca da oynamış.

vikipedia istatistiği:

https://it.wikipedia.org/wiki/Tony_Sylva

ligue 1 in müdavimi Tony Sylva, lille ve monaco gibi önemli kulüplerde oynamıştır....

özellikle lille takımında aralıksız forma giymiştir...

Trabzondayken ilk senesinde 28 maçta forma giymiştir tabi başlarında teknik adam ERSUN YANAL vardı.

Trabzonun o senedeki yarışın içinde olmasındaki en büyük pay Tony Sylva'nındır... arkasından Alanzinho gelir...

ikinci senesinde Hugo Broos tarafından 13 maçta oynatılmış. Hugo Broosun istifası nedeniyle ikinci yarısında Şenol Güneş başa geçmiş ve Tony Sylva bir daha Trabzon forması giymedi. Sebebi ise yerli kaleci fetişisti ve ilerleyen yaşı... Yerine ise ONUR KIVRAK VE TOLGA ZENGIN OYNAMIŞLARDIR...

Bursa'daki Sebastien Frey'e gelelim...

https://it.wikipedia.org/wiki/S%C3%A9bastien_Frey

Bu arkadaşımız uzun süre Serie A gibi Avrupa'nın EN IYI 4 liginim müdavimidir...

Fiorentina,Parma,Genoa,Inter gibi kulüplerde oynamıştır. Fiorentina ve Genoa da aralıksız forma giymiştir...

Fiorentina'da 175 maçta 177 gol yemiştir...

Genoa'da ise 72 maçta 100 gol yemiştir...

Parma'da 132 maçta 185 gol yemiştir...

Bursaya ilk geldiğinde 27 maçta 39 gol yemiştir... (bursanın defansı hallice olduğu için)

Başında ise Daum vardı...

Şenol Güneş geldiğinde tek bir maç bile oynayamamıştır... Yerine Harun kaleye geçmiştir...

Ekleme:

Harun can 34 hafta full kaleye gecti ve 34 macta 44 gol yedi...(2014-15)

Onur ve tolga ise 34 haftada toplam 54 gol yemisti...(2008-09)

• bu şenol güneş'in oynatmadığı söylenen kaleciler şenol güneş takımın başındayken mi alındı ? şenol güneş takımın başındayken alınan ve oynatılmayan bir yabancı kaleci var mı ?
  • Kızmayın ama laz insanının değişik takıntıları vardır. Şenol Hoca bir mevki için aynı kalitede birden fazla seçecek varsa genelde hep Türk olanı seçmiştir. Yabancı bir kaleci gelirse yedek kalması sürpriz olmaz, bu duruma hazırlıklı olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcfc

Kızmayın ama laz insanının değişik takıntıları vardır. Şenol Hoca bir mevki için aynı kalitede birden fazla seçecek varsa genelde hep Türk olanı seçmiştir. Yabancı bir kaleci gelirse yedek kalması sürpriz olmaz, bu duruma hazırlıklı olun.

Ne yani Tolgaya mahkummuyuz.!.
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    Bu istihbarat veya duyum değil, behim kişisel tahminim.
    Frey ve Sylva haricinde
    Taiwo-Behich varken Emre oynadı
    Yedek olarak Holmen-Traore varken öncelikle Şamil-Bekir tercih edildi
    Motta-Tosic varken İsmail oynadı
    Teofilo varken Umut-Burak oynadı
    Serdar Kurtuluş ağır vasıta bir adam olmasa Beck de şu an yedekti.

• bcfc B kullanıcısına yanıt
    Ne alaka kardeşim o zaman Cenk varken Gomezi oynatmazdı Olcay Töre varken Quaresma yı oynatmazdı Necip varken Atiba Oğuzhan varken Sosa yı oynatmazdı. Diğerlerini yeterli görmemiş oynatmamış bunun laz olmasıyla falan alakası yok.

• twitter'da muhabirlerin sayfalarını şöyle bi gezdim. serdar sarıdağ 'sol ayaklı' bi yerliden bahsetmiş, yeni tolgay demiş, sezon sonu gelicek demiş. kimsede bilememiş kerem demirbay isim... hamburg'un oyuncusu ve şu an düsseldorf'da kiralık, her maçı izleniyor, yakından takip ediliyor. bende izledim; şansıma benim izlediğim maçta st pauli'ye 4-0 yenildiler avrupada baya gündem olduğunu söylemiş. o mevzuyu da hatırlayan olabilir, kadın hakeme, kırmızı kart gördükten sonra "futbolda kadınların işi yok" gibi bişey söylemişti. düsseldorf da buna ceza vermişti, altyapıda ki kadın futbol takımlarından birinin maçını yönetmişti.

eğer büyük bi sakatlık falan yaşamaz, hamburg çok sorun çıkarmazsa alınır yüksek ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: bcfc

Bu istihbarat veya duyum değil, behim kişisel tahminim.
    Frey ve Sylva haricinde
    Taiwo-Behich varken Emre oynadı
    Yedek olarak Holmen-Traore varken öncelikle Şamil-Bekir tercih edildi
    Motta-Tosic varken İsmail oynadı
    Teofilo varken Umut-Burak oynadı
    Serdar Kurtuluş ağır vasıta bir adam olmasa Beck de şu an yedekti.

Behiç Türk yalnız

• 
Sayfa: önceki 20412042204320442045
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.