Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (1509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.630
Cevap
89
Favori
891.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15071508150915101511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hoşgeldin. Uzun uzun zamandır göremiyordum seni
  • Beyler holosko bize gelmiş, son 1-2 yıldır holokskoyu pek izlemedim Rize'de iş yaparmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Beyler holosko bize gelmiş, son 1-2 yıldır holokskoyu pek izlemedim Rize'de iş yaparmı ?

holosko bjk-gs-fb hariç her takımda krallar gibi oynar için rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

AllNigeriaSoccer ‏@Editor_ANS 51 dk.
    UNCONFIRMED : I have just been informed that Musa Mohammed is not a player of Besiktas. His agent working on him joining a Spanish club soon

musa muhammed transferi iptal, ispanyol kulübüyle anlaştı diyor..

Aferin lan ne güzel Özen'den kaan herşeyi bitirmek için ellerinden gelen herşeyi kullanıyorlar. Şu çocuk parlarsa ben görürüm onların o mükemmel vizyonlu hallerini. Gençlerden nefret eden yöneticilerden bir kurtulabilseydik artık be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewe34

Keşke şu adama daha iyi imkanlar verebilsek.Mali durumumuz düzelse,stadımız yapılsa ben Bilicin yerine başka birini düşünemiyorum.İnşallah başarılı olur Allah kaza bela vermez ömür boyu bizimle çalışır.Adam sanki doğuştan Beşiktaşlı gibi takıma çok yakışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dewe34

maçı çok büyük ihtimal 1 tv georgia yayınlayacak küçük bir araştırma ile internetten izleyebilirsiniz

ya da küçük bir araştırma ile Türksat da bulunan farda tv den şifresiz bir şekilde televizyondan izleyebilirsiniz...

Farda TV Frekans; 12447 / 02400 H TÜRKSAT

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

bırak bee eskiden yarım sayfa analiz yapardık dediğin de yönetime sallayanlara akaretlerin adresini telefonlarını atıyodun

Yarım saattir senin ironi mesajını arıyorum forumda bulamadım.Üyelerden birkaçını kısaca derlemiştin o mesaj.

bende arayalı yarım saat oldu ty arşivinden 1-2 mesaj çıkardım

%70 bu;

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=93547913

%30 bu;

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=93808811

• quote:

Eğer gelecek sezon takıma isminde "Baba" olan biri gelirse her attığı golden sonra "Baba Büyüksün" diye bağıracağım!

28 mayısta şöyle bişey demişim fakat unuttum bunu hemde ilk gol attığı maçta 3 tane attı adam ama yarın atsın söz diyecem yanii
  • delgado beşiktaşa geri dönsün desem kaç kişi beğenir <3
  • Ya biz şimdi bu holoskoyu kuru kuru mu gönderdik.
    Aslında rize den de birini alsaydık ya holosko + bir miktar para karşılığında
  • holoskoyu çok severdim ben gittiği yerde çok başarılı olacağına inancım tam.. açık konuşuyorum duygusal değil.. sırtlar rizeyi holosko, şöyle bi 5 maç üst üste forvet göremedik adamı harcadık.. neyse yani eneramoyuda göndermek lazım ayrıca kaça gönderdik adam aldık mı falan..
  • Holosko gitti çok sukur. Darısı diğer ise yaramaz oyuncuların başına inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Gulhan Sen

delgado beşiktaşa geri dönsün desem kaç kişi beğenir <3

hangi facebook grubundan çaldın bunu
  • Darısı Eneramo sezer ve suzene

• Önce Eneramo var iken Holosko gitmesi üzdü.Kurtulduk demek saçma, vefasızlık olacak bence.
    Yolun açık olsun ,verdiğin katkılar için teşekkürler.
  • Yolun açık olsun Holosko. Katkıların unutulmaz bize. 2009'da ki şampiyonlukta payın büyüktü.
  • Bursa maçları Holosko'suz biraz buruk geçecek
  • her şeye rağmen seni çok seviyoruz holosko bir kere bile olsun takımda huzursuzluk çıkarmadın parayı sorun etmedin senin gittiğine sevinecek adamlar değiliz biz yolun açık olsun sen her zaman beşiktaşlı olarak hatırlanacaksın.
  • quote:

holoskoyu çok severdim ben gittiği yerde çok başarılı olacağına inancım tam.. açık konuşuyorum duygusal değil.. sırtlar rizeyi holosko, şöyle bi 5 maç üst üste forvet göremedik adamı harcadık.. neyse yani eneramoyuda göndermek lazım ayrıca kaça gönderdik adam aldık mı falan..

Koray Altınay ile takas edip Linnes'i iptal edebilirler belli olmaz.
  • Holoşko gitti diyolar
  • 
Sayfa: önceki 15071508150915101511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.