Şimdi Ara

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (448. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.980
Cevap
38
Favori
437.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ronaldinho hiç bir şekilde Quaresma veya Guti'yle kıyaslanamaz.Çünkü bitmiş bir yıldız değil.Sadece o "en iyi" seviyesinde değil ama Türkiye Ligi'nin hala çok üzerinde.

Ronaldinho'nun yaşı fazla ama oyun stili yüzünden bizi etkileyeceğini düşünmüyorum.O kadar zeki bir futbolcu ki fiziksel mücadeleye nadiren giriyor.Kanat oyuncuları hızları orta isabetleriyle takıma katkı sağlarlar ve hız gibi özellikler maç temposuyla çalışmakla kazanılır Q7 o yüzden bir şey başaramadı.Şuan aynı örneği Fenerbahçe'li Krasic'te de görüyoruz. Guti'nin ben Ronaldinho'yla kıyaslanması doğru bulmuyorum, mevki olarak benzer olsalar da oyun stilleri çok farklı Guti daha çok pasörken Ronaldinho topla gitmeyi tercih eden ve en uygun ana kadar pas vermeyen biri.(Guti ve Quaresma'nın burayı tatil alanı gibi görmeleri de başarısız olmalarında büyük etken)

Ronaldinho neden mi bitmedi.Bu sezon şimdiden 17 maça çıktı 6 gol attı.2012 yılında toplam 51 maç oynadı 15 gol attı.Quaresma'nın bize gelmeden önceki 2 sezonda oynadığı maç sayısı 39.

Brezilya Ligi Türkiye'ye savunma konusunda benziyor stoperler sert argo olarak söylersek kasap.Sadece Brezilya daha hücuma dayalı oynuyor rakibi oynatmamak değil hedef.Hala oynuyor ve formu yerinde yani.Kamp dönemi geçirmesine gerek yok.

Şunu da söylemeden geçmek istemiyorum.Eğer bir yıldız forvet ve R10 ile anlaşılsa ve birinden biri gelecek olsa forveti tercih ederim Almeida ile yürümez bu iş.Ama R10 gelse katkı yapmaz düşüncesine inanmıyorum.

• İnsan bir çeviride yapar hayırsız.
  • Kırarım Boynuzunu İblis kullanıcısına yanıt
    Anfield dışında gördüğüm en iyi atmosfer 2007'de İstanbuldaki Beşiktaş maçıydı. Maçı 2-1 kaybettik ama taraftarların yarattığı atmosfer müthişti. 90 dk boyunca ayaktaydılar ve zıplıyorlardı. Saldırgan bir ortamdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

İnsan bir çeviride yapar hayırsız.

Anfield Road'tan sonra oynadığım en iyi atmosfer Beşiktaş İnönü Stadyumu'ndaydı.2007 yılında oynadığımız maçı 2-1 kaybettik ama Beşiktaş taraftarlarının yarattığı atmosfer inanılmazdı.90 dakika boyunca ayakta durdular, zıpladılar... Tam bir düşmanca ortamdı.

Kısaca etkilenmiş.
  • Ulan herkes çeviri yolluyor. Kendimi cahil hissettim.
  • İftar yaklaştı erindiğimden twitterdan aldım yanlışsa taşlamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venganza

quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Bu resmi gördünüz mü beyler?

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

https://www.bjk.com.tr/tr/oyuncu/17/manuel_fernandes.html

Beşiktaş 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

Oha!
    Resmen 10 kilo almış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maçı izleyen yokmu dentinho ve Hutchinson gol attı
  • Forvet alın şu takıma yav.Bırakın onu bunu forvet alın forvet.1 sene daha Almeida'ı çekemem ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: onur3372

Ronaldinhodan Drogba etkisi yapmasını bekleyemeyiz.Çünkü maçlara etkisi ondan daha fazla olacaktır onunla kıyaslamak başlı başına hatadır.7 sene önce ünlüydü dediğniz adamı bir süre takip etseydiniz isimden fazlası olduğunu görebilirdiniz.Evet takımda forvet eksikliği var ama bu Ronaldinhoya ihtiyaç yok anlamına gelmiyor.hayran kaldığımız fernandes asistlerini her maç her an yapabilcek bir adamdan bahsediyoruz.ki bize kreatif maçta ağırlığını hissettirebilcek adam lazım ve şu an fernandesden başka böyle bir isim yok topu ileride tutabilecek adam yok.Ki bu adamı tartışmamız bile saçmadır.Herşeyiyle Ronaldinho diyoruz.Şuanki normal oynayışıyla ligimize damga vuracakken birde brezilya milli takımına seçilmek için oynarsa o adamı ligimizde tutabilecek bir takım yok.Transferin gerçekleşmesi zor ama umarım gerçekleşir.

+1903

Futbol'dan az biraz anlayıp takip etseydiniz şu an ki performansını Brezilya mili takımındaki durumunu biliyor olurdunuz ve R10'a sallayıp tutmazdınız. Drogba en sevdiğim oyunculardandır. Millet Pes'te dahi koşamaz diye oynatmazken benim vazgeçilmezimdi Lakin bu R10, ve son 2 sezondur da yatmıyor. Takır takır top oynuyor. Halen istekli olduğu ve sadece 33 yaşında olduğunu hatırlatmak lazım. 33 Yahu 43 falan değil. Hagi uefa kupasını kazanırken 35 yaşındaydı 35. 35. Anlıyor musunuz? Kafanız alabiliyor mu?

Boşver hocam asıl anlaşılması gereken Ronaldinho gelmesin diyecek lükste bir takımımız yok.O lüksteki takımlar çok üst düzey takımlar zaten.Çok üst düzey futbolcularınız olur daha hızlısı daha teknigi elinizde olur pahallı gelir almazsınız ama bizim öyle bir alternatifimiz yok ki zaten dediğim gibi normalde Ronaldinho tartışılabilcek bir futbolcu değil.Ronaldinho bu varmı ötesi

• FORVET ŞART!
  • quote:

Forvet alın şu takıma yav.Bırakın onu bunu forvet alın forvet.1 sene daha Almeida'ı çekemem ben.

Hocam dilimizde tuy bitti resmen bi forvet almiyorlar su takima
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinwheel

quote:

Forvet alın şu takıma yav.Bırakın onu bunu forvet alın forvet.1 sene daha Almeida'ı çekemem ben.

Yakında kulüp binasını yakacağım forvet alın diye. Veya biri Almeida'yı vursun o zaman almak zorunda kalırlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pinwheel

quote:

Yakında kulüp binasını yakacağım forvet alın diye. Veya biri Almeida'yı vursun o zaman almak zorunda kalırlar.

Eneramo ikili mücadelede Almeida ile Toramanı antremanlarda sakatlarsa kurtuluruz.

#çareneramo

• Ali Adnan'ı neden almadık biri açıklayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MamadouNiang-

Ali Adnan'ı neden almadık biri açıklayabilir mi?

+1 Sol beke ihtiyacımız olduğu halde
  • q7 ve guti haberleri ilk çıktığında ikisini de istememiştim. faydalı olabileceklerini düşünmüyordum ve verilen paralar çok fazlaydı ne olursa olsun. ama ronaldinho da farklı. hem sponsor ile gelecek hem de diğerlerinin çok ötesinde bir oyuncu ki on dönemde ne kadar etkili oynadığını görüyoruz. takıma katkısı büyük olacaktır. forvete gelirsek almeida gitmediği sürece oraya transfer yapamayız. o giderse ancak hallolabilir.
  • R10 transferi bana cok zor geliyor
    Ama nedense futbolcularin ve hocanin adini zikrettigi oyuncuların geldiğine hep sahit olduk. Hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'ım. Sen bizi Toraman-Akgün-Almeida üçlüsünden kurtar. UEFA'da finale bile oynarız. Yeter ki gitsinler. Özellikle Almeida. Taraftarımız arasında kanserin artışına neden oluyor. Vebale girmesini istemeyiz.
  • Sezonun başlamasına 12 gün kaldı ve hala Almeida gönderilip yerine forvet alınmadı.Umarım sözleşme uzatmaz da gönderilir.Zaten neden uzatmaya çalışıyoruz anlamadım.Ben umutluyum bugün bomba bir haber alacağız.
  • 
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.