Şimdi Ara

Beşiktaş 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Beşiktaş - Fenerbahçe (585. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.756
Cevap
23
Favori
248.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/544368_520982167952492_987880401_n.jpg

Bu nedir Fb taraftarı mı almış bu biletleri?

Ulan biz bilet bulamıyoruz elemanlar sömürmüş hepsini

Zannetmiyorum ya bence Fenerlilerin değildir.

• bölümde çalışkan bi admin olduğu nasıl da belli. normalde 3 haftada bir falan değişirdi başlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/544368_520982167952492_987880401_n.jpg

Derneklere dağıtılan biletlerdir. Bursa'dan 20 otobüs kalkacak. 30 kişiyle hesaplarsak 600 kişi Bursa'dan gelecek. Benim konuştuğum adamda 180 biletten 35 tane kalmıştı. Tabi ertesi gün telefonu açmadı. O biletleri ne yaptı orası ayrı konu
  • http://forum.donanimhaber.com/m_72258698/tm.htm

Buyurun beyler buradan devam.
  • 2 - 2 berabere bitecek

• 1:39'da ki golün sahibi kim tahmin edin
  • Rüyamda Fernandes 36. dakikada frikikten gol atıyodu başka da gol göremedim hayırdı inş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heyecan gittikçe artıyor
  • Ruyamda Oguzhan atiyordu 4-4 oluyordu skor ve macin bitmesine en az 30 dk vardi

• Hangi derbiyi kazanmışız ki bu derbiyi kazanacağız? Puan farkı giderek açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Hangi derbiyi kazanmışız ki bu derbiyi kazanacağız? Puan farkı giderek açılıyor.

+1 Yine Samet hoca Akyüzü falan 11 de başlatırsa ben şaşırmam şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrar006

Herkes FB yenecek diyorlarda neye dayanıyorlar ? Hakemleri biz nasıl yendiysek futboluyla BJK yenmesini bilir mücadelesiyle.Ben haftasonu Beşiktaş'ın 3 1 gibi skorla galip geleceğine inanıyorum isterse kralı olsun bu maçta BJK yol vermeyecek FB'ye istatislik felan hikaye mücadele bakımından 1 adım önde Beşiktaş.Fernandes'e laf atanlar büyük maçta Trabzon'da 1 puan çıkartan adamdır Fernandes bizim maçta sakatlıktan çıktı oynayamadı ama şimdi hazır durumda çıkacak ve yanında pas yapacağı Oğuzhan'da oynayacak Tek korku olursa oda erken golde kırılıyorsunuz inşallah yemezseniz yenersiniz.

Fb bölümüne de Fener kazanacak yazıyodun ne iş?

• Güzel maç olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

quote:

Hangi derbiyi kazanmışız ki bu derbiyi kazanacağız? Puan farkı giderek açılıyor.

Akgün, Akyüz bunlar ne ya? Beşiktaş'ın topçusu olacak adam mı bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktr25

quote:

Orijinalden alıntı: esrar006

Herkes FB yenecek diyorlarda neye dayanıyorlar ? Hakemleri biz nasıl yendiysek futboluyla BJK yenmesini bilir mücadelesiyle.Ben haftasonu Beşiktaş'ın 3 1 gibi skorla galip geleceğine inanıyorum isterse kralı olsun bu maçta BJK yol vermeyecek FB'ye istatislik felan hikaye mücadele bakımından 1 adım önde Beşiktaş.Fernandes'e laf atanlar büyük maçta Trabzon'da 1 puan çıkartan adamdır Fernandes bizim maçta sakatlıktan çıktı oynayamadı ama şimdi hazır durumda çıkacak ve yanında pas yapacağı Oğuzhan'da oynayacak Tek korku olursa oda erken golde kırılıyorsunuz inşallah yemezseniz yenersiniz.

Fb bölümüne de Fener kazanacak yazıyodun ne iş?

Öyle bişey yazdığımı hatırlamıyorum ? 3 1 skor yazdım yazdığım yere sadece Oğuzhan felan oynamazsa FB yenebilir dedim..Ben BJK yenecek diyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ne yazık ki bu yıllık katlanmak zorunda olduğumuz adamlar zaten Samet hoca da fırsatını bulduğu an yollayacaktır bence

• 2/0
    TG 4-6
    Haliyle de üst

• Fener Maçı Olduğunda Hep Bu Maç Aklıma Gelir.Ne Maçtı Be

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yazık ki bu yıllık katlanmak zorunda olduğumuz adamlar zaten Samet hoca da fırsatını bulduğu an yollayacaktır bence

Yemin ediyorum ki ben şu halimle bu iki adamdan daha iyi oynarım. İnsan en azından mücedele eder.

• Fernandes 7 kisiyi calimlayip ceza sahasinnda bos kaleye xeli ye verecek topu o vuracak ust direkten topa tekrar ferdi vuracak o da direge carptiktan sonra top volkanin sirtina carpip dingir dingir aglara giderken gokhan gonul gelip topu cikartacak ama top mehmet topalin suratina carpip aglara gidecek. Mactan sonra uplarim

• 
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.