Bildirim
BEŞİKTAŞ 2-2 K.ERCİYESSPOR (Alla alla kimse niye topic açmamış)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
fenerli karalama kampanyası düzenleyenlerden vakit kalmamştr -
walla hocam bende göremedim kendimden şüpheleniyodum. acaba bende mi sorun var diye.neden açılmadı acaba -
Evet hocam bende göremedim -
beşiktaş ilk yarı fena sayılmazdı ama ikinci yarı saldı kendini.
bide benim anlamadığım bi oyuncu vardı sahada kleberson adam hiç bişey yapmadı ya.
mehmet sedef ilerde çok iyi olacak bence biraz daha sakin olması lazım.
güzel maçtı. özellikle cenk i çok takdir ettim 2-0 gerdeyken gol pozisyonuna girecekken takım sakat adam var diye dışarı attı topu helal olsun adama. -
ÜSTÜMÜZE VAZİFE GİBİ BİZ TOPİC AÇTIK ALLA ALLA! KENDİME -
quote:
Orjinalden alıntı: Crazy_58
ÜSTÜMÜZE VAZİFE GİBİ BİZ TOPİC AÇTIK ALLA ALLA! KENDİME
bu arada maçı izlemedim. o yuzden yorum yokMaç izlemeden yorum yapanlara hitaben!!!!!!
-
Bjk konusunu bile biz Fbliler işgal ettik.. Helal bize heryerdeyiz
Gerçi ne desinler o da var euheu -
Benim mesajlar niye silinmiş yahu ? Eleştiri yapmayacaksak spor bölümü kapansın o zaman! -
Hey Allahım ya, ne işgali bu.
uote]Orjinalden alıntı: cause_of_death
Bjk konusunu bile biz Fbliler işgal ettik.. Helal bize heryerdeyiz
Gerçi ne desinler o da var euheu
-
ya ben 2 tane uzun mesaj yazdım ama silinmiş nedense anlamadım.Kısaca yazarsam, bu berbat takım biz beşiktaşlıların artık umurunda değil basket takımıyla daha çok ilgileniyoruz o yüzden kimse açmamış açsan ne olur beşiktaş inönüde vasat bir anadolu takımı karşısında 2-0 öne geçip sonra berabere kaldığına şükrediyorsa o takım rezil ve beşiktaş olmayan bir takımdır. -
beşiktaşa talep full bakıyorumda yoksa fenerbahçeli arkadaşlar takımmı değiştirmeye başladı yavaştan :) -
bu saatten sonra bütün maçlarını kazansa nolur hepsini kaybetse nolur.Allah belalarını versin ruhsuz herifler. -
burada birkaç arkadaş var.
onlar da Beşiktaşlı olsa da onlarda rahat etse bizde.... -
Yönetim kesinlikle bıraksın artık daha ne kadar kötü olabilir bir takım. Ama kim gelicek? KALKAVAN gelirse süper olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negatiwe -- 22 Ocak 2006 16:31:16 > -
kalkavan bu takımı şahlandırır Beşiktaş'ı yeniden büyük takım hüvviyetine sokar.Ama onun tarikat ayakları var bu yüzden seçilemiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Yönetim kesinlikle bıraksın artık daha ne kadar kötü olabilir bir takım. Ama kim gelicek? KALKAVAN gelirse süper olur.
-
Bu salak yönetimdense nolursa olsun KALKAVAN.
quote:
Orjinalden alıntı: vendeta
kalkavan bu takımı şahlandırır Beşiktaş'ı yeniden büyük takım hüvviyetine sokar.Ama onun tarikat ayakları var bu yüzden seçilemiyor.
quote:
-
+1
quote:
Bu salak yönetimdense nolursa olsun KALKAVAN.
quote:
Orjinalden alıntı: vendeta
quote:
-
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
burada birkaç arkadaş var.
onlar da Beşiktaşlı olsa da onlarda rahat etse bizde....
Kalkavan Beşiktaş'a çok şeyler verebilir ama
Beşiktaş'a başkanlık edebilir mi?
Kalkavan yönetime alınmalı başkanlık görevi ona göre değil.. -
bu en doğrusu
quote:
Orjinalden alıntı: grammesin
Kalkavan Beşiktaş'a çok şeyler verebilir ama
Beşiktaş'a başkanlık edebilir mi?
Kalkavan yönetime alınmalı başkanlık görevi ona göre değil..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X