Şimdi Ara

Berserk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Animesini yeni bitirdim ama cogu anime gibi sonu getirilmemis bildigim kadariyla mangasiyla anime ayni cizgide ilerliyorlar bende animenin kaldi yerden mangasini takip etmek istiyorum mangasi 32. ciltteymis su an animenin kaldigi yer kacinci cilt ve mangasinin turkce cevirileri mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versalid -- 29 Aralık 2007; 13:10:35 >

• Türkçesi konusunda manga veya anime olarak bir bilgim yok. Zaten izlemedim de okumadım da. Ama Mangaupdates'te Vol 13, Chap 6'da animenin bittiği yazıyor.

http://www.mangaupdates.com/series.html?id=88

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glyph -- 29 Aralık 2007; 20:55:22 >
  • alla alla ben dewam edio die biliodum bitmiş demek ha? ilginç yaw
  • sadece animesi bitti mangası devam ediyor zaten
  • mangasını internette görmüştüm.türkçesi olduğunu pek sanmıyorum.

hem ayrıca animesi ile beraber çiziliyordu , japonya'daki üstü üste intiharlardan sonra yasaklandı animesi.mangası çizilmeye devam etti.yani sonu getirilmemiş diye bir durum söz konusu değil.yasaklandı animesi sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celtic_frost -- 4 Ocak 2008; 12:15:35 >
  • konusu hakkında biras bilgi verirsniz sevinirimö :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanmısbozuka

konusu hakkında biras bilgi verirsniz sevinirimö :)

Ortaçağa benzetilmiş Fantastik bir dünyada geçiyor Yüzüklerin efendisi gibi.(yaratıklar var ama elf cüce orc gibi şeyler yok tabi)

Gatsu diye genç gelecek vaadeden paralı askerin hayatını anlatıyor.sonradan olayların bir paralı askerin maceralarından çok daha derin oldugu anlıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celtic_frost -- 4 Ocak 2008; 12:19:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Slam Dunk Türkçe Manga
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: celtic_frost

quote:

Orjinalden alıntı: yanmısbozuka

konusu hakkında biras bilgi verirsniz sevinirimö :)

Ortaçağa benzetilmiş Fantastik bir dünyada geçiyor Yüzüklerin efendisi gibi.(yaratıklar var ama elf cüce orc gibi şeyler yok tabi)

Gatsu diye genç gelecek vaadeden paralı askerin hayatını anlatıyor.sonradan olayların bir paralı askerin maceralarından çok daha derin oldugu anlıyorsunuz.

peki niye intiharlar yaşanmış?
  • @celtic_Frost tsrkler bilgi için . güzele benzioyr :)
  • @comand.com kardeş

Berserk'ten etkilenen--iyice kendilerini kaptıra-- birkaç japon genci intihar etmiş aynı zaman periyodunda.sayısını tam olarak bilmiyorum
  • anime manganın 3. cildiyle 13. cildi arasını kapsıyor. yani animenin kaldığı yerden hikaye epey bir devam ediyor. mangasını ben sıkılmadan okumuştum, anime bittikten sonra. ama bu kadar uzun hikayede arada gereksiz uzatmalara ve tekrarlara giriliyor tabi. bir de chapterların çok düzensiz çıkması sorunu var. mesela son chapter kasımda çıkmıştı, hala sonraki gelmedi.

http://www.onemanga.com/Berserk/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.