Şimdi Ara

Bergama da Artik Bardak Tasti !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MuBergama_MM_

Selam arkadaslar

Su fotografi konusalim once Darklord karakterinin ozelligi olan Summon Buyusu vardi ve party deki arkadslari direk yanina ceken bir buyudur.. Bizde gorduk LVL 200 olmadan arenaya girdiklerini ama bir sey yapamadik tabiki cunku Darklord Partye aldigi arkadaslarini yanina cektigi icin ... Bunu engelliyemeyiz... Cunku oyun icinde kullanilan bir buyu bu !!!!

Puf noktasi dediginiz sey budur ... Simdiye kadar Darklord la oynamayan arkadaslar bunu bilmeye bilir ... Onun icin burdan soylemek istiyorum ...

VultureX

Sorunun Cevabını Aldın Sanırım.! Tesekkur ederız Arkadaslar.!
  • SELAM BEYLER OSMANLU MU EFSAN GERİ GELDİ İYİDİNLEYİN MAKIAN KİRALADIM SUNUCU 8.9 10 YIL ACIK KALCEK BASLAMINIZI TAFSİYE EDERİM HBARİNİZ OLSUN

YENİ APİ BU 88.249.193.11 ADMİN AYHAN

MESENEM : osmanlivideo@hotmail.com

Hadiyin beyler OSMANLI MUYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xoßi -- 5 Mayıs 2007; 1:14:43 >
  • Xxx... Edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xoßi -- 5 Mayıs 2007; 1:58:32 >
  • Bu Konuyu Neden Yukarı Cıkardın Anamadım 2 Sene Onceki Post..
  • HORT HORT HORT BU ARADA XoBi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuBergama_MM_

Selam arkadaslar

Su fotografi konusalim once Darklord karakterinin ozelligi olan Summon Buyusu vardi ve party deki arkadslari direk yanina ceken bir buyudur.. Bizde gorduk LVL 200 olmadan arenaya girdiklerini ama bir sey yapamadik tabiki cunku Darklord Partye aldigi arkadaslarini yanina cektigi icin ... Bunu engelliyemeyiz... Cunku oyun icinde kullanilan bir buyu bu !!!!

Puf noktasi dediginiz sey budur ... Simdiye kadar Darklord la oynamayan arkadaslar bunu bilmeye bilir ... Onun icin burdan soylemek istiyorum ...

Selam dl nin summon buyusu zamanında mu-turkiye serverinde oynarken coq isime yarardı herkesin bir dl charı vardı dier charları cekmek icin arenaya mg ler 33 lvl de sm veya dier charlar ise 50 lvl den sonra arenaya party yolu ile dl tarafindan isinlanabiliyordu bunu unutmamaq lazım birde bi kac olay daha var mesela bazı serverlerde arenaya gidis lvl i 50 filan olabiliyor o cilent in icine dier serverin dosyalarini atip girersen oylede kullanabilirsin arenaya erken gidebilirsin birde su var:)biz yine kasarken sunu yapiyorduq sm ler arenaya 255 lvl de giriyordu ama biz 160 da nedenmi /move Arena a buyuq ama her serverde oılmaz tabi yani once bunlari deneyin arkadaslar ondan sonra insanlarin emegine camur atin bence iyi oyunlar herkese server sahiplerininde isi zor allah kolayliq versin bu soylediqlerim zamaninda ispatlanmis kanitlanmis ve onaylanmistir bilmeyen arkadaslar ogrensin artiq yani bu kadar kor olmayalim adam 4 yildir mu oynuyor 100 res atmis serverde bilmem kac bin kusur point i elle basiyor kicinla guler insan:)neler var neler neyse iyi forumlar bilip bilmeden sallamayalim bisi gorup:)

• Arkadaslar Kusura ßakmayın Konuyu Yukarı Taşıyan Sifremi ßilen ßiri Tarafından Gerçekleşmiş..Rahatsız Olduysanız Özür Dilerim...

SAYGILAR..
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::Hurricane::..

quote:

5 Mayıs 2007; 1:10:59

quote:

--------------------------------------------------------------------------------

SELAM BEYLER OSMANLU MU EFSAN GERİ GELDİ İYİDİNLEYİN MAKIAN KİRALADIM SUNUCU 8.9 10 YIL ACIK KALCEK BASLAMINIZI TAFSİYE EDERİM HBARİNİZ OLSUN

YENİ APİ BU 88.249.193.11 ADMİN AYHAN

MESENEM : osmanlivideo@hotmail.com

Hadiyin beyler OSMANLI MUYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xoßi -- 5 Mayıs 2007; 1:14:43 >

Tarih'e bak bu gerçekmidir acaba? 8-10 sene acik kalan bi server hic duymadım simdiuye kadar

konuyu daha fazla oymanın geregi yok sifremi bilen suhursuz biri yazmıs bunu ciddie almayın...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.